TLC
0:00
Gondok odalent || Deréktól lefelé (12+)
Gondok odalent || Deréktól lefelé (I / 1) Az aktuális rész ismertetője: Dr. Fenwa Milhouse urológus egy fájdalmas szeméremtestcisztától szenvedő nőt kezel, és segít egy férfin, aki egy testékszer okozta lyukkal küzd.
2:00
Dundi nővérek: Le a kilókkal || Több szakács egy konyhában (12+)
Dundi nővérek: Le a kilókkal || Több szakács egy konyhában (IV / 6) Az aktuális rész ismertetője: Amy aggódik a szülés és Michael Covid-betegsége miatt. Tammy aggódik, hogy nem fogják engedélyezni a műtétet. A műsor ismertetése: A Slaton nővérek összesen több, mint 450 kilót nyomnak és eddigi életük során mindig egymás támogatására szorultak. Most, harmincas éveikben járva, Amy gyereket szeretne, de nem lehet neki a nagy súlyfeleslege miatt, idősebb testvére Tammy pedig lassan ágyhoz lesz kötve a hatalmas súlya miatt.
3:00
Nem a külső számít (0+)
Nem a külső számít (III / 3) Az aktuális rész ismertetője: A szerelmet megtalálni senkinek sem egyszerű. Olyanoknak azonban, akik titkolt rendellenességektől szenvednek _ szinte lehetetlen társat találni. A műsor ismertetése: Az izgalmas dokumentumfilm-sorozat különleges egészségügyi problémákkal küzdő, de átlagos életre vágyó szinglik életét követi nyomon, akik mind a szerelmet keresik.
4:00
Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság || Pompa vagy egyszerűség (0+)
Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság || Pompa vagy egyszerűség (IV / 33) Az aktuális rész ismertetője: Grace legszívesebben egy egyszerű csipkeruhát választana, de legjobb barátja szerint egy testhez simuló csillogó ruha lenne az igazi. Jennynek gyorsan kell döntenie. A műsor ismertetése: A TLC csatorna népszerű Mondj igent a ruhára című sorozatában ezúttal az Egyesült Királyság menyasszonyait kísérhetjük el ruhapróbára, méghozzá nem is akárkihez, hanem ahhoz a David Emanuelhez, aki Lady Diana esküvői ruhakölteményét is megtervezhette.
4:30
Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság || Nehéz döntések (0+)
Mondj igent a ruhára - Egyesült Királyság || Nehéz döntések (III / 34) Az aktuális rész ismertetője: Elle esküvőjéig már csak néhány hónap van hátra, és még mindig nem döntött a ruháról. Rebecca elbizonytalanodik a ruhapróbán, hogy jól választott-e. A műsor ismertetése: A TLC csatorna népszerű Mondj igent a ruhára című sorozatában ezúttal az Egyesült Királyság menyasszonyait kísérhetjük el ruhapróbára, méghozzá nem is akárkihez, hanem ahhoz a David Emanuelhez, aki Lady Diana esküvői ruhakölteményét is megtervezhette.
5:00
Mondj igent a ruhára (0+)
Mondj igent a ruhára (XIX / 5) A Kleinfeld ruhaszalon munkatársai segítenek a ruha kiválasztásában, a ruhapróbáknál, az átalakításnál és a szállítás megszervezésénél, hogy a nagy napra minden tökéletes legyen.
6:00
Mondj igent a ruhára (0+)
Mondj igent a ruhára (XIX / 6) A Kleinfeld ruhaszalon munkatársai segítenek a ruha kiválasztásában, a ruhapróbáknál, az átalakításnál és a szállítás megszervezésénél, hogy a nagy napra minden tökéletes legyen.
7:00
Három hónap jegyesség: Újra szinglik || Bombák (0+)
Három hónap jegyesség: Újra szinglik || Bombák (I / 9) Az aktuális rész ismertetője: Molly megdöbbentő kérdéssel fordul Kelly-hez. Ed beszámol a Lizzel töltött éjszakájáról, Colt nagy meglepetést tervez, Fernanda pedig váratlan bejelentést tesz. A műsor ismertetése: Miután párkapcsolataik megszűntek, hat kedvencünk szingliként ismét nyitott lett a társkeresésre. Vajon sikerrel járnak?
8:00
Három hónap jegyesség: Újra szinglik || Azt akarod, hogy szaglásszak utánad? (0+)
Három hónap jegyesség: Újra szinglik || Azt akarod, hogy szaglásszak utánad? (I / 10) Az aktuális rész ismertetője: Ed lánya, Tiffany találkozik Lizzel. Colt és Vanessa intimitási problémái szakításhoz vezethetnek. Molly kideríti az igazságot Kelly múltjáról. A műsor ismertetése: Miután párkapcsolataik megszűntek, hat kedvencünk szingliként ismét nyitott lett a társkeresésre. Vajon sikerrel járnak?
9:00
Anyák és lányaik (0+)
Anyák és lányaik (V / 6) Azt hitted ismered mit is takar a mondás: Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! ? Várj csak, ameddig megnézed az Anyák és lányaik egy epizódját! A sorozat a túlzottan függő anya-lánya kapcsolatok világába enged bepillantást.
10:00
Szerelem és fordítás (0+)
Szerelem és fordítás (I / 7) Az aktuális rész ismertetője: Három amerikai férfi 12 nő között keresi a szerelmet egy tengerparti villában. Mi a bökkenő? Egyikük sem beszél angolul! Áttörheti-e a szerelem a nyelvi korlátokat? Szereplők: Tripp Bromley, Anzu Lawson
11:00
Így kerek az életem! || Bazi nagy súlymérésem (0+)
Így kerek az életem! || Bazi nagy súlymérésem (X / 4) Az aktuális rész ismertetője: Whitney szeretne részt venni apja programján, de a beltéri ejtőernyős ugrásnak súlykorlátja van. Glenn babaházat próbál készíteni új dédunokájának. Szereplők: David Reid, Mike Kane, Eric Johannsen
12:00
A három hónap emlékei || Meg kell próbálni (0+)
A három hónap emlékei || Meg kell próbálni (V / 4) Az aktuális rész ismertetője: Jenny és Sumit Thaiföldön tölti az időt Daviddel és Annie-vel. Jess elmondja Briannek, hogy szeretne gyerekeket otthon Brazíliában, Amber pedig pénzügyi döntést hoz.
13:00
Dundi nővérek: Le a kilókkal (0+)
Dundi nővérek: Le a kilókkal (I / 4) Az aktuális rész ismertetője: A kórosan elhízott Amy és Tammy Slaton nővérek népszerűek az interneten. Elhatározták, hogy lefogynak, mert enélkül nem eshetnek át az életüket megváltoztató súlycsökkentő műtéten. A műsor ismertetése: A Slaton nővérek összesen több, mint 450 kilót nyomnak és eddigi életük során mindig egymás támogatására szorultak. Most, harmincas éveikben járva, Amy gyereket szeretne, de nem lehet neki a nagy súlyfeleslege miatt, idősebb testvére Tammy pedig lassan ágyhoz lesz kötve a hatalmas súlya miatt.
14:00
Dundi nővérek: Le a kilókkal (0+)
Dundi nővérek: Le a kilókkal (I / 5) Az aktuális rész ismertetője: A kórosan elhízott Amy és Tammy Slaton nővérek népszerűek az interneten. Elhatározták, hogy lefogynak, mert enélkül nem eshetnek át az életüket megváltoztató súlycsökkentő műtéten. A műsor ismertetése: A Slaton nővérek összesen több, mint 450 kilót nyomnak és eddigi életük során mindig egymás támogatására szorultak. Most, harmincas éveikben járva, Amy gyereket szeretne, de nem lehet neki a nagy súlyfeleslege miatt, idősebb testvére Tammy pedig lassan ágyhoz lesz kötve a hatalmas súlya miatt.
15:00
Három hónap jegyesség - a másik út (0+)
Három hónap jegyesség - a másik út (V / 12) Azt mondják, a szerelem nem ismer határokat. A sorozatban szereplő nemzetközi párok kapcsolatának rendkívüli próbatételt kell kiállnia. Amerikai férfiak és nők külföldiekkel esnek szerelembe, majd elutaznak a párjukhoz, hogy idegenben kezdjék meg házaséletüket. Az izgalmas epizódok nyomon követik őket, amint a számukra ismeretlen terepen próbálnak meg a házasságban helyt állni. A nyelvi korlátoktól a kulturális különbségekig számos nehézséggel szembesülnek. Vajon elég erős-e az egymás iránti szerelmük, hogy legyőzzék a közös élet útjában álló akadályokat?
16:00
Három hónap jegyesség - a másik út (0+)
Három hónap jegyesség - a másik út (V / 13) Azt mondják, a szerelem nem ismer határokat. A sorozatban szereplő nemzetközi párok kapcsolatának rendkívüli próbatételt kell kiállnia. Amerikai férfiak és nők külföldiekkel esnek szerelembe, majd elutaznak a párjukhoz, hogy idegenben kezdjék meg házaséletüket. Az izgalmas epizódok nyomon követik őket, amint a számukra ismeretlen terepen próbálnak meg a házasságban helyt állni. A nyelvi korlátoktól a kulturális különbségekig számos nehézséggel szembesülnek. Vajon elég erős-e az egymás iránti szerelmük, hogy legyőzzék a közös élet útjában álló akadályokat?
17:00
Három hónap jegyesség - a másik út (0+)
Három hónap jegyesség - a másik út (V / 14) Azt mondják, a szerelem nem ismer határokat. A sorozatban szereplő nemzetközi párok kapcsolatának rendkívüli próbatételt kell kiállnia. Amerikai férfiak és nők külföldiekkel esnek szerelembe, majd elutaznak a párjukhoz, hogy idegenben kezdjék meg házaséletüket. Az izgalmas epizódok nyomon követik őket, amint a számukra ismeretlen terepen próbálnak meg a házasságban helyt állni. A nyelvi korlátoktól a kulturális különbségekig számos nehézséggel szembesülnek. Vajon elég erős-e az egymás iránti szerelmük, hogy legyőzzék a közös élet útjában álló akadályokat?
18:00
Három hónap jegyesség - a másik út (0+)
Három hónap jegyesség - a másik út (V / 15) Azt mondják, a szerelem nem ismer határokat. A sorozatban szereplő nemzetközi párok kapcsolatának rendkívüli próbatételt kell kiállnia. Amerikai férfiak és nők külföldiekkel esnek szerelembe, majd elutaznak a párjukhoz, hogy idegenben kezdjék meg házaséletüket. Az izgalmas epizódok nyomon követik őket, amint a számukra ismeretlen terepen próbálnak meg a házasságban helyt állni. A nyelvi korlátoktól a kulturális különbségekig számos nehézséggel szembesülnek. Vajon elég erős-e az egymás iránti szerelmük, hogy legyőzzék a közös élet útjában álló akadályokat?
19:00
Három hónap jegyesség: Újra szinglik (0+)
Három hónap jegyesség: Újra szinglik (IV / 11) Miután párkapcsolataik megszűntek, hat kedvencünk szingliként ismét nyitott lett a társkeresésre. Vajon sikerrel járnak?
20:00
Hamptonsi felszolgálók || Hamptonsi nyár (12+)
Hamptonsi felszolgálók || Hamptonsi nyár (I / 1) Az aktuális rész ismertetője: Jillian bajba kerül, amikor túl sokat iszik, és másnap nem jelenik meg a munkahelyén. Zach születésnapi partija gondot okoz Brogan séfnek.
21:00
Milf Manor (12+)
Milf Manor (I / 9) 40 év feletti szingli nők keresik 20-as éveikben járó szingli férfiak szerelmét egy gyönyörű mexikói nyaralóhelyen. Sikerül-e bebizonyítaniuk, hogy az életkor csupán egy szám? Szereplők: Charlene DeCicco, Shannan Diggs, April Wayne
22:00
Élet 250 kiló felett (12+)
Élet 250 kiló felett (X / 9) A felkavaró sorozat számos korábban kórosan elhízott nő és férfi életének alakulását követi nyomon, akik folytatják a fogyás érdekében vállalt drasztikus programot. A fogyás szakértője, dr. Younon Nowzaradan felügyelete alatt nagyon sok kilót sikerült leadniuk. Eközben azonban mindannyian új érzelmi és fizikai kihívásokkal szembesültek. A sorozatban ismét találkozunk a Dreier ikrekkel, akik együtt több mint 180 kg-ot fogytak. Mindketten bőrműtétre várnak, amikor egy nagy esemény megzavarja az életüket. Ericának vissza kell térnie Kaliforniába, hogy folytassa a fogyási programot. Attól tart, hogy múltbeli érzelmi traumái meghiúsítják a szándékát. Doug apai szerepével összefüggő lelki válsága veszélyezteti a fogyás sikerét. Mindannyian felismerik, hogy a gyomor-bypass műtét csak az első lépés, és továbbra is küzdeniük kell az élelmiszer-függőség ellen, miközben megpróbálják javítani baráti és családi kapcsolataikat és önértékelésüket.
2:35
Cápák éjszakája (18+)
Cápák éjszakája Egy kellemesnek ígérkező hétvégi kirándulás véres rémálommá válik egy csapat fiatal számára. Sara és barátai hajóval érkeznek a Louisiana-tó kis szigetén álló családi nyaralójukba, és rögtön kezdetét is veszi az önfeledt fürdőzéssel és napozással kecsegtető hétvége. Amikor azonban a vízből egy letépett karú fiú kerül elő, hamar rádöbbennek, hogy a tóban hatalmas, vérszomjas cápák hemzsegnek. Szereplők: Sara Paxton, Chris Carmack, Joel Moore
4:00
Hupikék törpikék || Boldog szomorú napok / Törpapa szabadnapja (12+)
Hupikék törpikék || Boldog szomorú napok / Törpapa szabadnapja A Hupikék törpikék kicsik és nagyok kedvenc sorozata. Közismert dalszövegével így csalogatja nézőit: Magas hegyek mögött, hol a tenger hupikék, ott laknak ők, a törpikék. Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk és mindig vidámak vagyunk. De a törpök élete nem csak játék és mese. Hallottál már a gonoszról a csúf, kopasz Hókuszpókról? Szegény Hókuszpók mindig mellé fog, aztán persze mérgesen morog. Nótata, Törpapa, Hami, Tréfi, Törpilla, Ügyi, Dulifuli, Okoska. Mi vagyunk az icikék, mi vagyunk a picikék, a hupikék törpikék... Szereplők: Don Messick, Danny Goldman, Lucille Bliss
4:25
Magyar népmesék || A csillagszemű juhász (12+)
Magyar népmesék || A csillagszemű juhász Az aktuális rész ismertetője: A szegény ember egyetlen fia elindul szerencsét próbálni. Abba a városba ér, amelynek a királya olyan hatalmas, hogy ha eltüsszenti magát az egész ország népének rá kell mondania: " Adj Isten egészségére! " A juhászfiúban emberére akad, hisz a fiú csak akkor hajlandó ezt mondani, ha a királykisasszony kezét megkaphatja… A műsor ismertetése: Jankovics Marcell avatott kézzel nyúlt a magyar népmesekincs ismert és kevésbé ismert történeteihez. A sorozat stílusában a népművészet motívumait használja fel, egyéni, mind a gyerekek, mind a felnőttek számára élvezetet nyújtó képi világot teremtve ezzel.
4:30
Mondj igent a milliókra! (12+)
Mondj igent a milliókra! Alicja egyedülálló anyaként neveli kisfiát, akinek igyekszik mindent megadni. Volt férje, Tomasz új életet kezdett, és Alicja nehezményezi, hogy elhanyagolja közös gyereküket. Eközben barátnője Marta támogatja a mindennapokban, de úgy érzi, hogy többre lenne hivatott. Egy nap meglátja Sonia Babicz felhívását, aki embereknek segít tanácsadásaival. A cél, hogy minél ismertebb és tehetősebb férfiak közelébe férkőzzenek, így terelve jobb irányba életüket. Alicja számára idegen ez a világ, míg nem megismerkedik Adam-mal, a híres focistával, akiről később kiderül, hogy nem is olyan pompás az élete, mint ahogy az látszik. Szereplők: Michal Malinowski, Justyna Steczkowska, Malgorzata Foremniak
6:40
Sherlock Gnomes (12+)
Sherlock Gnomes A GNÓMEÓ ÉS JÚLIA kedvelt kerti törpéi visszatérnek egy vadonatúj londoni kalandra! Gnómeó és Júlia megérkeznek a nagyvárosba családjukkal és barátaikkal, és a legfőbb gondjuk, hogy előkészítsék kertjüket a tavaszra. Ám hamarosan rájönnek, hogy valaki kerti törpéket rabol el London-szerte. Amikor Gnómeó és Júlia hazatérnek, kiderül, hogy a kertjükből mindenki eltűnt, s csak egy törpe van, akihez fordulhatnak... SHERLOCK GNOMES. A híres detektív, London kerti törpéinek felesküdött védelmezője megérkezik a segédjével, Watson-nal, hogy végére járjon az ügynek. A rejtély fergeteges kalandba rántja bele törpéinket, melynek során új dísztárgyakkal ismerkednek meg, és felfedezik a város ismeretlen oldalát... Szereplők: Johnny Depp, Emily Blunt, James McAvoy
8:25
Jönnek a kacsák (12+)
Jönnek a kacsák A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt _ aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra _ két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak. Szereplők: Jim Gaffigan, Zendaya, Lance Lim
10:20
Grease (12+)
Grease Jim Jacobs és Warren Casey nagysikerű musicalje alapján! Nyaralás közben találkozott a tengerparton Danny Zuko és Sandy Olsen, akkor kezdődött a két fiatal szerelme. Ám a nyár gyorsan véget ért, és mindketten azt hitték, hogy többé sosem látják egymást. Ősszel a gimnáziumban azonban újra összefutnak, s kiderül, hogy milyen galibát okozhat, ha a gimi szívtiprójának könnyű nyári kalandja váratlanul felbukkan az iskolapadban…Minden idők egyik legsikeresebb filmmusicalje, amely az ugyancsak emlékezetes Broadway produkción alapul, nem csupán nosztalgikus visszatekintés az ötvenes évekre, hanem energikus és izgalmas zenei tiszteletadás a rock 'n roll aranykorának! Szereplők: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing
12:50
Lassie hazatér (12+)
Lassie hazatér Miután a főbérlő közli, hogy nem tűri meg tovább a kutyát a háznál, a nehéz anyagi helyzetben lévő Maurer családnak egy ismerőshöz kell költöztetni Lassie-t. A kis Florian nagyon nehezen viseli kedvence távollétét, főleg miután azt a hírt kapja, hogy Lassie megszökött. A kisfiú ezért úgy dönt, hogy saját kezébe veszi kutyája megtalálását, aki elképesztő utazásra indul, amely során egyetlen cél lebeg a szeme előtt: a hazatérés. Szereplők: Sebastian Bezzel, Anna Maria Mühe, Nico Marischka
14:55
Addams Family 2. - Egy kicsivel galádabb a család (12+)
Addams Family 2. - Egy kicsivel galádabb a család Az Addams család most a megszokottnál is egy kicsit furcsább lett… Amikor Gomez és Morticia egy új tagot üdvözölhetnek az Addams háztartásban _ Pubert-et, a pihe-puha, ennivaló, bajuszos kisbabájukat _ akkor ez szerelem első látásra. Fester eközben teljesen belezúg a kéjsóvár dadusba, Debbie Jilinsky-be, Wednesday és Pugsley azonban rájönnek, hogy a nő egy fekete özvegy típusú gyilkos, aki a halott férjei gyűjteményébe szeretné betenni Fester-t is. A család jövője még kilátástalanabbá válik, amikor a mihaszna dada hozzámegy Fester-hez, és elküldi a gyerekeket nyári táborba. De Wednesday tarsolyában még mindig van egy-két hasznos dolog…Szereplők: Joan Cusack, Raul Julia, Anjelica Huston
17:00
Tények (0+)
Tények A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
17:55
Next Top Model Hungary (12+)
Next Top Model Hungary (I / 3) Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én Magyarországra érkezik a Next Top Model Hungary, ahol az álmok valóra válnak. A tehetségkutató valóságshow hazai verziójában a 16 modell jelöltnek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre. A sikerért meg kell küzdeni, ezt jól tudja Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán is, így garantáltan nem lesz könnyű dolga annak a lánynak, aki a műsor legjobbja szeretne lenni. Az áhított topmodell karrier mesésnek és csillogónak tűnik,
20:10
Női szervek (16+)
Női szervek Sarah Ashburn és Shannon Mullins egyaránt kemény, a munkájának élő, magányos nő, és mindketten egyformán gorombák. Emiatt aztán ki nem állhatják egymást. A helyzetet tovább rontja, hogy Ashburn nagyképű FBI-ügynök, Mullins viszont egyszerű, mocskos-szájú bostoni rendőrnő. Amikor Ashburn ki akarja venni a kezéből az ügyét, rá kell jönnie, hogy emberére akadt. Így kénytelen-kelletlen összefognak, hogy lekapcsolják az agyafúrt és könyörtelen drogbárót. A kényszerű közös munka során pedig megtanulják tisztelni egymást... Szereplők: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demián Bichir
22:50
Elrabolva (16+)
Elrabolva Bryan Mills (Liam Neeson) valaha a titkosszolgálat egyik legkiválóbb ügynöke volt, újabban sztárokat véd a rajongóktól. 17 éves lánya, Kim (Maggie Grace) az anyjával, Lenore-ral (Famke Janssen) és tehetős mostohaapjával él és épp Párizsba készül legjobb barátnőjével, Amanda-val, amire Bryan vonakodva bár, de áldását adja. Bár ne tette volna. Kim a párizsi reptéren megismerkedik Peter-rel, majd nem sokkal később elrabolják. A lánynak még sikerül beszélnie az apjával, aki rögtön megérti, hogy mi is történik... Szereplők: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen
0:30
Első gyilkosság (15+)
Első gyilkosság Will a családjával visszatér szülővárosába kikapcsolódás gyanánt. A férfi eltervezte, hogy egy tökéletes hétvégét eltöltenek ott és megtanítja fiát vadászni, viszont ami ezután következik, arra senki sem számít. Szereplők: Bruce Willis, Hayden Christensen, Magi Avila
4:15
Pofa be! (12+)
Pofa be! Miután Ruby (Jean Reno), a filozofikus lelkületű gengszter sikerrel elrejtette hatalmas zsákmányát, rács mögé kerül. A börtönben csak egyetlen dolog jár a fejében, hogy bosszút álljon a férfin, aki megölte a nőt, akit szeretett. Quentin-nak (Gérard Depardieu) nagyon kevés dolog jár a fejében, de azért ahhoz elég, hogy nagyon kedves legyen és roppant bőbeszédű. Egyik cellából a másikba vándorol, mivel fogolytársai nem tudják elviselni a szószátyár óriás szakadatlan szövegelését. Végül Ruby mellé teszik, a mellé a gengszter mellé, aki némasági fogadalmat tett. Quentin úgy véli, végre érdeklődő hallgatóságra talált, így megállás nélkül beszél szótlan cellatársához, és azt is eldönti, hogy Ruby a legjobb barátja, és mindig, mindenben vele marad... Szereplők: Gérard Depardieu, Jean Reno, Richard Berry
5:45
Valami Amerika 2 (12+)
Valami Amerika 2 A lottónyereménynek hála, Tamás megcsinálhatta a filmjét, ami azonban a várakozásokkal ellentétben nagyot bukott. A három fiú egy képeslap révén Alex nyomára jut, aki most szabadult a börtönből Amerikában és ismét álnéven, ezúttal egy színdarab jogait akarja megszerezni. A fiúk azt remélik, hogy megtalálják Alexet, megveszik előle a jogokat és végre visszaszerzik a hatvan milliójukat, amivel a férfi lelépett. Irány Amerika! Ám természetesen a dolgok megint nem az elképzelések szerint alakulnak. Végül Tamásra vár a feladat, hogy Budapesten rendezze meg a darabot. Szereplők: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Hujber Ferenc
8:10
Halálos iram (12+)
Halálos iram Amikor a bűn visszahozza őket Los Angeles-be, a szökevény ex-fegyenc Dominic Toretto és Brian O'Conner ügynök viszálya újból fellángol. Ám ekkor egy közös ellenséggel találják szemben magukat, s így Dom és Brian kénytelenek megbízni egymásban, mert csak így lehet esélyük a túlélésre. És a halálos duó megtalálja a bosszú legjobb módját: nem ismernek lehetetlent a volán mögött, legyen szó akár kamionkonvojok kifosztásáról, akár hajmeresztő akciókról az alagútban... Szereplők: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez
10:15
Wasabi - Mar, mint a mustár (12+)
Wasabi - Mar, mint a mustár Hubert (Jean Reno) a kelleténél kissé drasztikusabb módszereket alkalmazó rendőrfelügyelő. Miután csúnyán helybenhagy egy fiatalembert, felettese azt javasolja, menjen szabadságra. Épp ekkor keresik Japánból: egykori szerelme, Miko rejtélyes körülmények között elhalálozott és hagyatékát a felügyelőnek személyesen kell átvennie. Irány hát Tokió! Hubert Japánban először régi ügynöktársával találkozik, majd az örökséggel: egy kamaszlánnyal... Szereplők: Jean Reno, Ludovic Berthillot, Michel Muller
12:10
A múmia visszatér (12+)
A múmia visszatér 1935-ben, tíz évvel a mumifikált egyiptomi pappal, Imhotep-pel történt szörnyű találkozás után Rick O'Connell és Evelyn boldog házasok, és egy eszes kissrác, a nyolc éves Alex szülei. A fiú az apjától örökölte kalandvágyát és humorérzékét, anyjától pedig az ősi kultúrákhoz való vonzódását. Ha pedig a lurkó élénk fantáziáját kell felpiszkálni, mindig kéznél van a nagybácsi, Jonathan. Londoni otthonuktól sok száz mérföldre, a Szahara homokja alatt egy újabb rémálom éledezik. Hatezer évvel ezelőtt a Skorpiókirály nevű vad harcos alkut kötött Anubisz Istennel, de elárulta őt, és ezért örök kárhozatra ítéltetett. Most feltámad, hogy Anubisz seregével elpusztítsa a világot. Közben Londonban, a British Múzeum ódon falai közt különös szertartás kezdődik: a világuralomra éhes csapat újra fel akarja támasztani Imhotep-pet, mert ő az egyetlen, aki képes legyőzni a Skorpiókirályt... Szereplők: Brendan Fraser, Rachel Weisz, Arnold Vosloo
14:45
A függetlenség napja: Feltámadás (12+)
A függetlenség napja: Feltámadás Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket. Arra viszont nem készülnek, hogy ez a fölény már minket is segít. Az űrből érkezett támadó járművek roncsai elképesztő tudáshoz segítették az emberiséget. A Föld népei összefogtak és együtt készültek a második támadó hullámra. De minden hiábavaló: arra az erőre, amivel lecsapnak, nem lehetett felkészülni. Ismét csupán néhány bátor férfin és nőn múlik, hogy visszafordítsák a visszafordíthatatlant, ugyanis egyre kisebb az esély arra, hogy megmarad az emberiség... Szereplők: Jeff Goldblum, Liam Hemsworth, Joey King
17:20
Csatahajó (12+)
Csatahajó Peter Berg a producere és rendezője ennek a látványos akció-kalandfilmnek, amely vízen, levegőben és a szárazföldön bontakozik ki, ahogy a bolygónk a túlélésért küzd egy felsőbbrendű erő ellen. 14 ország hadiflottájának legjobbjai érkeznek a RIMPAC elnevezésű nemzetközi hadgyakorlatra, Hawaii partjaihoz. Ahol a cél összemérni a képességeiket több szintéren, és nem utolsó sorban tanulni egymástól, fejlődni, tapasztalatokat szerezni. Ezt megelőzően nem sokkal, a NASA ugyaninnen, egy jelet küldött a világűrbe. Egy olyan bolygóra, amely nagyban hasonlít a miénkhez, ahol akár élet is lehet. A válasz nem várat magára sokat, ami öt ismeretlen objektum révén érkezik a légkörünkbe és csapódik a Hawaii partok közelébe. A tengerészeti flotta három rombolója szembesül majd először azzal, ami hozzánk érkezett... egy olyan harmadik típusú találkozás lesz ez, amely nem ígérkezik békés kimenetelűnek…Szereplők: Taylor Kitsch, Liam Neeson, Rihanna
20:00
Orvlövész (15+)
Orvlövész Bob Lee Swagger mesterlövész korábban a tengerészetnél szolgált, majd örökre hátat fordított a munkájának, miután árulás áldozata lett. Csalódott amerikai hős, aki elzárkózott a világtól, és egy gyönyörű hegyvidéken él visszavonulva. Ekkor keresi fel az immár nyugdíjas Isaac Johnson ezredes, és azt állítja, hogy a hazájának azonnal szüksége van rá, mivel az amerikai elnök ellen merénylet készül, amit csak Swagger tud megakadályozni kivételes képességeinek és a nagy hatótávolságú lövedékek terén szerzett tapasztalatainak köszönhetően. Swagger vonakodva ugyan, de beleegyezik, hogy még egyszer utoljára hazája szolgálatába álljon. Nem is sejti, hogy a küldetést egy sötét érdekeket szolgáló, kormány-közeli kör szervezte meg. Mire Swagger ráébred, hogy becsapták, már késő. Az újságok mind arról írnak, hogy ő kísérelte meg a merényletet az elnök ellen. Könyörtelen embervadászat indul hát a felkutatására, és csak két ember segítségére számíthat: egyikük egy titokzatos nő, akit alig ismer, a má
22:45
Halál éjfél után (15+)
Halál éjfél után Az egykori katonatisztnek, Conner Connollynak egy nap alatt kell 2 millió dollárt szerezni, hogy egy helyi bandavezér elengedje az elrabolt feleségét. Hogy megmentse a feleségét, Connerrégi egykori bandatársához, Brice Mason-hoz fordul. Veszélyes rablásokat hajtanak végre, hogy visszafizessék a tartozást, és elbánjanak a város korrupt rendőrfőnökével. Az idővel való versenyfutásban a csapatnak a tapasztalataikra és a bajtársiasságra kell támaszkodnia a túlélésért, és hogy megmentsék azokat, akik a legfontosabbak a számukra. Szereplők: Bruce Willis, Frank Grillo, Kevin Dillon
4:10
Semmit a szemnek (12+)
Semmit a szemnek Nick (Chevy Chase) és Alice (Daryl Hannah) egy összejövetelen találkozott, és pillanatok alatt felizzott körülöttük a levegő. Úgy döntöttek, hogy pár nappal később együtt ebédelnek. A másnapos Nick a találkozást követő reggelen egy nyugodt sarokban igyekezett kipihenni a fáradalmait, amikor az épületben robbanás történt. Amikor felébredt, döbbenten vette észre, hogy több minden láthatatlanná vált körülötte, sőt mi több, saját teste sem látható... Szereplők: Chevy Chase, Daryl Hannah, Sam Neill
6:15
Családi vakáció (12+)
Családi vakáció Clark Griswold elhatározza, hogy kerül amibe kerül, elviszi feleségét és két gyermekét Chicagóból Kaliforniába, hogy kikapcsolódjanak egy mesésen szórakoztató vidámparkban. A kirándulás nem egészen úgy sikerül, ahogyan elképzelték, ráadásul csatlakozik hozzájuk egy idős rokon, Edna néni és egy harapós kutya. A melléfogások ellenére sok vidám kalandban van részük. Erre biztosíték a főszereplő komikus-zseni, Chevy Chase. Szereplők: Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Anthony Michael Hall
8:15
Akárki Joe (12+)
Akárki Joe Joe nem akárki: van egy szép lánya, jól fizető állása, és stabil a lelki békéje. Csakhogy rajta kívül még néhány ezer munkatársa is elmondhatja ugyanezt magáról a cégnél, ahol dolgozik. Egy nap azonban minden megváltozik: hatalmas pofont kap a vállalat nagymenőjétől, aminek a lánya is tanúja lesz, a kollégákról már nem is beszélve. Akárki Joe a megaláztatásért bosszút akar állni, ezért beiratkozik egy kung-fu tanfolyamra, hogy testét és lelkét acélossá téve vehessen elégtételt az őt ért sérelemért. Oktatója, Chuck nem egyszerű eset, de lehet, hogy épp szokatlan módszerei vezetnek majd oda, hogy Joe végre legyen valaki. Szereplők: Tim Allen, James Belushi, Julie Bowen
10:15
A szomszéd nője mindig zöldebb (12+)
A szomszéd nője mindig zöldebb Az amerikai közép-nyugat egyik álmos kisvárosában, ahol az éghajlatból adódóan sokáig van tél, idejük nagy részét jéghalászattal töltik a település nyugdíjasai. Amikor pedig nem pecáznak, akkor általában az ősidők óta gyűlölt szomszéddal packáznak. Főszereplőink, Gustafson (Jack Lemmon) és Goldman (Walter Matthau) is ilyen szomszédok, akik legszívesebben egymás látványos bosszantásával múlatják az időt. Egy szép napon a versengés azonban komolyra fordul, amikor a szemközti házba beköltözik egy csinos és korához képest igen kacér özvegyasszony, Ariel (Ann-Margret). Szereplők: Walter Matthau, Jack Lemmon, Ann-Margret
12:25
Még zöldebb a szomszéd nője (12+)
Még zöldebb a szomszéd nője Az még mindig egymást heccelő két öreg kópé, John (Jack Lemmon) és Max (Walter Matthau) újabb kalandokba keverednek, amikor a városba érkezik a csodálatos Maria (Sophia Loren), hogy éttermet nyisson. A két "öreg harcos" mindent megtesz, hogy megkeserítsék egymás életét, és persze a még csak hallomásból ismert tulajdonosnőét is. Ám Max szívét első látásra megdobogtatja a gyönyörű Maria asszony (Sophia Loren). Szereplők: Jack Lemmon, Walter Matthau, Sophia Loren
14:40
A bakancslista (12+)
A bakancslista A bakancslista azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers (Morgan Freeman) is kénytelen összeírni, amikor kórházba kerül. A milliárdos Edward Cole-t (Jack Nicholson), akit csakis a pénzcsinálás érdekel, szintén kénytelen szembenézni a véggel, és osztozni a kórházi szobán Carterrel. A két, egymástól teljesen különböző ember elhatározza, hogy hátralevő idejükben végrehajtják mindazt, amiről álmodoztak. Szereplők: Jack Nicholson, Morgan Freeman, Sean Hayes
16:40
Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (12+)
Batman Superman ellen - Az igazság hajnala Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget. Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban, és talán már nincs, aki segíteni tud rajta. Szereplők: Gal Gadot, Ben Affleck, Henry Cavill
19:40
Törésvonal (12+)
Törésvonal Kalifornia lakói mindenre fel vannak készülve, csak erre a katasztrófára nem. Amikor 9-es erősségű földrengés dönti romokba San Franciscót, Ray, a profi pilóta (Dwayne Johnson) és válófélben lévő felesége, Emma (Carla Gugino) vállalják a lehetetlent. Megpróbálják felkutatni és megmenteni a romok között maradt lányukat. De amikor azt hiszik, túl vannak a nehezén, akkor jön csak a java. Szereplők: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario
22:00
Erőpróba (16+)
Erőpróba Sean Porter (Dwayne Johnson) nevelőtisztként dolgozik az egyik Los Angeles-i javítóintézetben, és amikor néhány napon belül halálra gázolják az egyik szabadlábra helyezett fiút, belátja, hogy a munkájának ebben a formában nincs értelme. A fiatalok többsége ugyanis vagy meghal az utcán, vagy a sitten végzi. Úgy dönt, hogy megpróbál célt adni a fiúknak, akiknek jelenleg abból áll az életük, hogy egymás ellen harcolnak. Kollégájával, Malcolm Moore-ral létrehoznak egy futballcsapatot, és indulnak a bajnokságban, annak ellenére, hogy a szezon kezdetéig csak három hetük van. A feladat hatalmas kihívás elé állít mindenkit, ám Porter vezetésével megtanulják az akaraterő, az önbecsülés és a kölcsönös tisztelet fontosságát. De mindenek felett megtanulnak vállvetve egymásért kiállni és egy csapatként küzdeni. Szereplők: Dwayne Johnson, Xzibit, L. Scott Caldwell

TLC műsor (2024. 03. 31.)

A mai napi aktuális reggeli, délutáni és esti TLC műsor a fenti oszlopon látható, de a dátumválasztóval megnézhetjük a holnapi, holnaputáni, vagy akár későbbi műsorokat is.

A TLC tv épp most futó műsora a fenti zöld keretben látható, a vízszintes sáv kitöltöttsége pedig azt mutatja mennyi telt el eddig az aktuális programból.

Oldalunkon szinte minden Magyarországon közvetített, ismert és keresett televízióadó programfüzete megtalálható. Az egyes programok keretének jobb alsó sarkán lévő “i” betűre kattintva pedig többet is megtudhatunk az adott TLC tv programról.

Az egyes oszlopokra külön-külön beállíthatjuk kedvenc tv csatornáinkat, így csak azoknak az adóknak a műsorait fogjuk látni amik tényleg érdekelnek is minket, a fenti keresővel pedig egyes műsorokra is rákereshetünk.

Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk!