Sport1
0:30
Kosárlabda - NBA || Alapszakasz, Boston Celtics - New York Knicks (0+)
Kosárlabda - NBA || Alapszakasz, Boston Celtics - New York Knicks A National Basketball Association (röviden NBA) (Nemzeti Kosárlabda Szövetség) észak-amerikai profi kosárlabdaliga, a világ legjelentősebb férfi kosárlabda-bajnoksága. Az NBA egy-egy idénye két részből áll, az alapszakaszból és a rájátszásból.
3:30
NBA Action/24. (0+)
4:00
Trash Talk (0+)
Trash Talk Amerikai sportokkal foglalkozó talkshow különleges sportágakkal, egyedi témákkal. A műsorvezető mellett öt állandó szakértő segít tájékozódni többek között a legnépszerűbb amerikai profi ligák fontos eseményei között, de részesei lehetünk az Amerikában oly népszerű küzdősport-eseményeknek, akár az UFC által szervezett ketrecharcgáláknak is.
5:00
Televíziós vásárlás (0+)
Televíziós vásárlás Különböző termékeket bemutató, és vásárlásra kínáló műsor.
7:30
Trash Talk (0+)
Trash Talk Amerikai sportokkal foglalkozó talkshow különleges sportágakkal, egyedi témákkal. A műsorvezető mellett öt állandó szakértő segít tájékozódni többek között a legnépszerűbb amerikai profi ligák fontos eseményei között, de részesei lehetünk az Amerikában oly népszerű küzdősport-eseményeknek, akár az UFC által szervezett ketrecharcgáláknak is.
8:30
Labdarúgás. Bajnokok Ligája-magazin. (0+)
9:00
Labdarúgás - UEFA Bajnokok Ligája || Negyeddöntő, 1. mérkőzés Arsenal - Bayern München (0+)
11:15
Labdarúgás - UEFA Bajnokok Ligája || Negyeddöntő, 1. mérkőzés Atlético Madrid - Borussia Dortmund (0+)
13:30
AEROsport (0+)
AEROsport A Sport TV országos televízió csatornán futó, repülős magazin. Tartalmát illetően a sportrepülés köré épülő témákat dolgoz fel. A műsor hangvétele laza és sok újdonságot vonultat fel, ugyanakkor tekintélyt sugárzó, pörgős, szórakoztató is egyben. A műsor célja érdekes, szórakoztató, trendi és pörgősen fiatalos formában feldolgozni egy-egy szélesebb rétegeket is érintő, a sportrepülés köré épülő tematikát. A műsor úgy dolgozza fel a repülés témákat, hogy közben a néző is remekül szórakozik. Olyan exkluzív dolgokat igyekszik bemutatni, amelyről eddig nem, vagy csak keveset hallottak. Számos érdekes embert, különleges gépet, repülőteret, gyorsasági tesztet készítünk. Rendszeresen jelen vagyunk magyarországi sportrepülős eseményeken.
13:45
Labdarúgás. Inside Serie A preview magazine (0+)
14:15
Labdarúgás - UEFA Bajnokok Ligája || Negyeddöntő, 1. mérkőzés (0+)
16:15
Labdarúgás - UEFA Bajnokok Ligája || Negyeddöntő, 1. mérkőzés (0+)
18:15
Csillagok között (0+)
Csillagok között UEFA BL-magazin
19:45
Labdarúgás - Olasz Bajnokság || 32. Forduló Lazio - Salernitana (0+)
Labdarúgás - Olasz Bajnokság || 32. Forduló Lazio - Salernitana A Serie A Olaszország legjobb klubcsapatai számára rendezett labdarúgó-bajnokság. Jelenlegi formáját az 1929–1930-as idénytől tartják számon. Azóta 2 idény kivételével rendszeresen megrendezésre kerül. A Serie A-t a világ egyik legerősebb pontvadászati lehetőségének tartják.
22:00
Heti helyzet (0+)
Heti helyzet A hét témái.
0:00
Walker, a texasi kopó || A bizottság (12+)
Walker, a texasi kopó || A bizottság (II / 17) Az aktuális rész ismertetője: A bíróság által felmentett sorozatgyilkos Kurt Woodley-t lelövik. A módszer ugyanaz, mint az előző öt esetben: az áldozatok egytől-egyig veszélyes bűnözők voltak, és hangtompítós fegyverrel, közvetlen közelről végezték ki őket. Walker úgy gondolja, hogy a gyilkos valamiféle igazságosztó küldetést teljesít. Alex szerint a háttérben valószínűleg egy szervezett csoport áll, ezért Walker-nek be kell épülnie, ami azért nem egyszerű feladat, mert még a létezésük is kérdéses… A műsor ismertetése: Walker seriff (Chuck Norris) legközelebbi barátja, az egykori texas ranger, C. D. Parker (Noble Willingham) ugyan már visszavonult, de a nehéz esetek kapcsán mégis hasznos tanácsokkal látja el Walkert. Segítségére van még James "Jimmy" Trivette (Clarence Gilyard Jr. ), a Baltimore-i ex-labdarúgó seriff-helyettes, aki a modern kor eszközeivel segíti Walkert. Valamint csapatuk tagja még Alex Cahill (Sheree J. Wilson), megyei helyettes kerületi államügyész, aki ugya
1:00
Exek és nyomozók || Gyilkos növény (16+)
Exek és nyomozók || Gyilkos növény (IV / 6) Az aktuális rész ismertetője: Holtan találják a Montpellier Botanikus Intézet elnökét. Egy évvel korábban már történt egy másik bűncselekmény az intézetben: a gyújtogatás. Paul elmondja Léának, hogy akkor ő dolgozott ügyön, de eljárási hiba történt, aminek köze lehet a gyilkossághoz is. A műsor ismertetése: Léa Soler parancsnoknak, a montpellier-i nyomozóosztály új vezetőjének Paul Marchal-lal, a zseniális, fékezhetetlen zsaruval kell együtt dolgoznia. Aki azonban történetesen a volt férje és két tizenéves gyermekének apja... Szereplők: Astrid Veillon, Stéphane Blancafort, Piérick Tournier
1:50
Exek és nyomozók || Az igazság súlya - 1. rész (16+)
Exek és nyomozók || Az igazság súlya - 1. rész (IV / 7) Az aktuális rész ismertetője: Erwan hadnagy barátnője 10 évvel ezelőtt nyom nélkül eltűnt. A férfi édesanyja pedig azóta próbálja megoldani a bűntényt és most új nyomra bukkant. A műsor ismertetése: Léa Soler parancsnoknak, a montpellier-i nyomozóosztály új vezetőjének Paul Marchal-lal, a zseniális, fékezhetetlen zsaruval kell együtt dolgoznia. Aki azonban történetesen a volt férje és két tizenéves gyermekének apja... Szereplők: Astrid Veillon, Stéphane Blancafort, Piérick Tournier
2:40
Kívánságpiac Extra (12+)
Kívánságpiac Extra (III / 30) Az ország harmonikása és zenész barátai felkerekednek, és ott, a helyszínen teljesítik a szerencsések zenés kívánságait. Kívánságpiac Márióval _ minden hétköznap a Zenebutikon!
3:05
Kívánságpiac Extra (12+)
Kívánságpiac Extra (III / 31) Az ország harmonikása és zenész barátai felkerekednek, és ott, a helyszínen teljesítik a szerencsések zenés kívánságait. Kívánságpiac Márióval _ minden hétköznap a Zenebutikon!
3:30
Lokoléo Jollyval (12+)
Lokoléo Jollyval (V / 8) Lokoléo Jollyval, melyben főként mulatós dalok, latin ritmusok és fülbemászó slágerek is hallhatóak. Felcsendülnek már ismert és még nem hallott dalok is a házigazdától, emellett számos vendég is szerepel a műsorban.
3:55
Lokoléo Jollyval (12+)
Lokoléo Jollyval (V / 9) Lokoléo Jollyval, melyben főként mulatós dalok, latin ritmusok és fülbemászó slágerek is hallhatóak. Felcsendülnek már ismert és még nem hallott dalok is a házigazdától, emellett számos vendég is szerepel a műsorban.
4:20
Családi Titkok || Az özvegy (12+)
Családi Titkok || Az özvegy Hétköznapi csaták, melyek harcmezején családtagok kerülnek egymással szembe. A hazai gyártású, amatőr szereplőkkel készült doku-reality olyan történetekkel ismerteti meg a nézőt, amelyek napjainkban is létező társadalmi problémákra világítanak rá.
5:10
Tűsarok (12+)
Tűsarok Az aktuális rész ismertetője: Megmutatjuk, hogy milyen egy ízig-vérig nő világa. Ebben segítségünkre lesz Barbi, aki humoros hangvételével egyedivé varázsolja a műsort. Olyan ez, mint egy hatalmas női táska. Rengeteg izgalmat tartogat, ugyanakkor teljesen hétköznapi. Műsorvezető: Orosz Barbara A műsor ismertetése: Megmutatjuk, milyen egy ízig-vérig nő világa. Ebben segítségünkre lesz Barbi, aki humoros hangvételével egyedivé varázsolja a műsort. Olyan ez, mint egy hatalmas női táska. Rengeteg izgalmat tartogat, ugyanakkor teljesen hétköznapi... Kiemelt tartalmak: Magyar Divattervezők, Sikeres Nők, Édes Élet rovat _ gasztronómia _ éttermek, Nemzetközi divatvilág, Párkapcsolati tanácsok szakemberek bevonásával
5:15
Mokka (12+)
Mokka A TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora.
7:45
Mokkacino (12+)
Mokkacino A komoly témák után mindenkinek jól esne valami könnyedebb. Ezentúl a Mokka után kicsit lazítunk a stíluson. Édes storyk habkönnyű tálalásban, éppen úgy, ahogy az ínyencek kedvelik. Mokkacino, hétköznap a Mokka után a TV2-n.
8:40
Teleshop (0+)
Teleshop Termékeket bemutató, és azokat vásárlásra felkínáló televíziós műsorblokk.
10:20
Csapdába csalva (12+)
Csapdába csalva (I / 62) Az aktuális rész ismertetője: Claudia és Stefan Hauer hetek óta veszekszik, mert a férfi nem foglalkozik a családjával: vagy a barátaival sörözik, vagy túlórázik, de a plusz pénzt felesége nem látja. Mikor a nő rájön, hogy férje feketén dolgozik, tovább romlik a kapcsolatuk. A műsor ismertetése: Minden nap megtörténik a világon, szinte már hozzátartozik az emberek életéhez: becsapunk másokat és minket is becsapnak! Vannak, akik a pénzért teszik mindezt és haszonszerzés reményében átverik a munkáltatójukat, vagy a biztosító társaságokat. Ám sajnos szomorú tény, hogy a legáltalánosabb, hogy mindez egy párkapcsolaton belül történik meg... Hazugságok, hűtlenség, hamis vádak, titkos életek állnak szemben az igazsággal. A sorozatban olyan történeteket láthatunk, amelyek mind ilyen élethelyzeteket mutatnak be... Szereplők: J. W. Carsle, Till Kraemer
11:00
Tények Délben (0+)
Tények Délben A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
11:30
Walker, a texasi kopó || A látomás (12+)
Walker, a texasi kopó || A látomás (II / 18) Az aktuális rész ismertetője: Rebecca Senstad-et elrabolják. A rendőrség tehetetlen, ezért a kislány édesanyja egy médiumhoz fordul, majd a nő tanácsára a rangerekhez. Walker-nek Austin-ba kell utaznia, ezért az ügy teljes megoldása Trivette-re vár. A médiumot mindenki elég szkeptikusan fogadja, egyedül csak Trivette hisz benne. Hamarosan azonban, mindenki legnagyobb megdöbbenésére Meredith segítségével valós nyomra bukkannak... A műsor ismertetése: Walker seriff (Chuck Norris) legközelebbi barátja, az egykori texas ranger, C. D. Parker (Noble Willingham) ugyan már visszavonult, de a nehéz esetek kapcsán mégis hasznos tanácsokkal látja el Walkert. Segítségére van még James "Jimmy" Trivette (Clarence Gilyard Jr. ), a Baltimore-i ex-labdarúgó seriff-helyettes, aki a modern kor eszközeivel segíti Walkert. Valamint csapatuk tagja még Alex Cahill (Sheree J. Wilson), megyei helyettes kerületi államügyész, aki ugyan vonzódik Walkerhez, de néha nem ért egyet a liberális szellemű bűnüld
12:30
Walker, a texasi kopó || A géprablás (12+)
Walker, a texasi kopó || A géprablás (II / 19) Az aktuális rész ismertetője: A többszörös gyilkos Lyle Guthrie a kivégzésére vár Ohio-ban, a Lucasville-i börtönben. A hírhedt bűnözőt brutális rendőrgyilkosságok miatt ítélték el, mert hidegvérrel gyilkolt Cleveland-ben és Texas-ban egyaránt. A villamosszéktől az utolsó pillanatban menekül meg, ugyanis a szövetségi bíróság utasítására Guthrie-n a halálbüntetést Texas-ban kell végrehajtani. Walker és Trivette kapja azt a feladatot, hogy repülőgépen szállítsák át a másik államba, azonban ez korántsem bizonyul könnyű feladatnak… A műsor ismertetése: Walker seriff (Chuck Norris) legközelebbi barátja, az egykori texas ranger, C. D. Parker (Noble Willingham) ugyan már visszavonult, de a nehéz esetek kapcsán mégis hasznos tanácsokkal látja el Walkert. Segítségére van még James "Jimmy" Trivette (Clarence Gilyard Jr. ), a Baltimore-i ex-labdarúgó seriff-helyettes, aki a modern kor eszközeivel segíti Walkert. Valamint csapatuk tagja még Alex Cahill (Sheree J. Wilson), megyei helyettes
13:35
Leona bosszúja || Izgatottan vártam, hogy anya legyek (12+)
Leona bosszúja || Izgatottan vártam, hogy anya legyek Az aktuális rész ismertetője: Leona elszánja magát és úgy dönt, megcsinálja a terhességi tesztet. Gael aggódik, hogy emiatt elveszítheti szerelmét. Ramses közben pedig továbbra is igyekszik megtudni, ki árulta el. A műsor ismertetése: Miután elveszti gyermekeit, Marena bosszút esküszik egykori szerelme családja ellen, akik nem csupán az életének tönkretételéért, de szüleinek és húgának meggyilkolásáért is felelősek... Szereplők: Angelique Boyer, Guillermo García Cantú, Danilo Carrera
14:40
Testvérek (12+)
Testvérek (IV / 13) Az aktuális rész ismertetője: Az iskolai feladat elvégzése során Asiye lelkében sebek szakadnak fel, miután Mahir énekléssel próbálja megkeresni a szükséges összeget. A parton váratlan konfliktus alakul ki. Berk megelégeli Aybike furcsa viselkedését, ezért úgy dönt, hogy választás elé állítja szerelmét. Ömer, Asiye, Ogulcan és Tolga vendégségbe érkeznek Lidya otthonába, ahol Ogulcan megpróbálja elnyerni Yaman úr szimpátiáját. A műsor ismertetése: Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt. A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta. A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a
15:45
A három nővér (12+)
A három nővér (II / 3) Az aktuális rész ismertetője: Nihat külfölre akarja vinni Minét és a lányát, de Somer megakadályozza. Eközben Mustafa egyre több kellemetlenséget okoz Özennek. A műsor ismertetése: Nesrin és Sadik igazán boldogok, hogy legidősebb lányukat egy jómódú családba sikerül beházasítaniuk. Azt azonban nem sejtik, hogy a jól csengő Korman név mögött sötét titkok húzódnak... Szereplők: Reha Özcan, Iclal Aydin, Berker Güven
17:00
Tények (0+)
Tények A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
17:45
Tények Plusz (12+)
Tények Plusz A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
18:55
Házasság első látásra (12+)
Házasság első látásra (I / 20) A Házasság első látásra című reality műsorba 6 nő és 6 férfi vág bele, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy társra találjanak. 3 elismert párkapcsolati szakértő kíséri őket az úton, akik arra vállalkoztak, hogy a műsorba jelentkezők közül megpróbálják azokat a szingliket megtalálni, akik tökéletes társai lehetnek egymásnak. A szakértők: Gaál Viktor pszichológus, fő szakterülete az érzelmi intelligencia kutatása, Tóth Melinda pszichológus, aki kötődéssel, elköteleződéssel kapcsolatos problémák kezelésével foglalkozik, valamint Sarkadi Bálint klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szexológus tanácsadó. Ők hárman tehát tudományos módszerekkel keresik meg a tökéletes párt azoknak, akik szinte már feladták a reményt. A világsikerű formátumot már 30 országban tűzték képernyőre Ausztráliától, Olaszországon át Norvégiáig, és közel 100 évadot élt meg.
20:20
Hazatalálsz (12+)
Hazatalálsz (II / 20) Az aktuális rész ismertetője: Böbe rájön, hogy Balázs nem is olyan rossz választás. A jósda virágzik, de sötét felhők gyülekeznek fölötte. Zsigát Raja körözése anyagi csődbe, a saját hazudozása magánéleti zűrbe sodorja. Raja összetörik a hírtől, hogy Trixi meghalt, és végre ráébred, mennyit jelentett neki Trixi. Trixi menekül, és hálás Jacknek, amiért az ő érdekében képes volt elárulni Raját. Ernő a kihallgatásán provokálja Krisztiánt, aki egyre dühösebb. Tamás megkeresi Raját, és szövetséget ajánl neki: buktassák le együtt Dénes gyilkosát, és vele együtt a főnökeit is. A műsor ismertetése: A második évad történetszála ugyanazon a napon kezdődik, mint amelyiken az első befejeződött: Mesi szülinapján, ahová váratlanul betoppan Tamás felesége, Kata. Érkezése alapjaiban rengeti meg Virág és Tamás kapcsolatát. Noha a férfi szeretné lezárni a kapcsolatát gyereke anyjával, Kata merőben más terveket szövöget. Ráadásul megjelenik a városban Tamás egykori főnöke, Gerlóczy alezredes, a
21:30
Farm VIP (12+)
Farm VIP (IV / 17) Az aktuális rész ismertetője: Ismét szélesre tárja kapuit Zsolti gazda farmja a TV2-n. A Farm VIP IV. évadában _ ami a korábbi évadoknál is hosszabb lesz majd _ Demcsák Zsuzsa műsorvezető társaként igyekszik munkára bírni a celebeket, akik még nem tudják, mire is vállalkoztak valójában. Az, hogy a modern kor vívmányait maguk mögött kell hagyni, hogy kétkezi munkával kell biztosítsák maguknak az élelmet és a családjuktól távol kell helyt álljanak, csupán a kezdet! Úgy kell csapatjátékosoknak lenniük, hogy közben egyéni céljukat sem veszítik szem elől, hiszen a főnyereményhez vezető út meglehetősen rögös és komoly mentális és fizikai kihívásokkal szegélyezett. Telefon, internet, hűtőszekrény, áram és vezetékes víz _ csak néhány alapvető dolog, amivel biztos nem számolhatnak a verseny során a játékosok. A piros és sárga csapat botcsinálta gazdái gondoskodnak a rájuk bízott állatokról, kútból húzzák a vizet, és azon dolgoznak, hogy a különböző termelési feladatokban jól teljesíts
23:25
Tények Extra (0+)
Tények Extra A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
0:35
Csak egy meló (15+)
Csak egy meló Szereplők: Sam Worthington, Odeya Rush, Martin Compston
2:00
Forrest Gump (12+)
Forrest Gump A georgiai Savannah városka árnyas buszmegállójában különös mesemondó üldögél. A neve Forrest Gump. A XX. század második felének szinte minden sorsfordulóján ott volt, mindent látott és mindent átélt, de nem mindent értett. Elméje a legjobb akarattal sem nevezhető tündökletesnek. De hát már az anyja is mindig mondta: "Csak az hülye, aki hülyeséget csinál". Forrest Gump pedig nem tett semmi egyebet, mint jelen volt minden fontos eseményen: a pingpongdiplomáciától a vietnami harctérig, a Watergate szállótól az elnöki klubig, míg végül meg nem pihent egyetlen igaz szerelme karjában. A Forrest Gump megindító, romantikus mese egy ártatlan amerikairól, aki éppen abban a korban élt, amikor Amerika elveszítette ártatlanságát. A film és alkotói 1995-ben hat Oscar-díjat nyertek: közte a legjobb filmét, a legjobb rendezőét, a legjobb forgatókönyvíróét és a legjobb férfi főszereplőét. További hét Oscar-jelölés és három Golden Globe díj (legjobb film, legjobb rendező, legjobb színész) színesíti a f
4:25
Félelem és Shrekketés (12+)
Félelem és Shrekketés A mindenki által szeretett zöld behemót ogre most újra visszatér és mulatságosabb, mint valaha! Shrek ugyanis a Halloween megünneplésére készül, így egy rövid idore bepillanthatunk jól ismert otthonába. Kedvenceink most is, mint mindig mulatságos helyzetekbe keverednek és szívet melengeto párbeszédeket folytatnak, s természetesen az összes eddigi szereplo is kivétel nélkül felbukkan az alig félórás filmben…Szereplők: Mike Myers, Cameron Diaz, Antonio Banderas
4:50
Gagyi mami - Mint két tojás (12+)
Gagyi mami - Mint két tojás Malcolm Turner FBI-ügynök az álcázás nagymestere. Nincs olyan vészhelyzet, melyből ne vágná ki magát. A tinédzser mostohafia, Trent viszont egyik zűrből a másikba keveredik. Akaratlanul is szemtanúja lesz az orosz maffia leszámolásának. Malcolm persze igyekszik megvédeni a srácot a bűnözőktől, akik el akarják tenni láb alól. Ezúttal is a jól bevált módszerhez folyamodik, álruhát, egészen pontosan szoknyát öltenek, és egy lánykollégiumban próbálnak eltűnni üldözőik szeme elől... Szereplők: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Jessica Lucas
7:00
Másodpercekre a haláltól (12+)
Másodpercekre a haláltól Egy terroristát, a szép és okos nőt, Claire-t lecsukják. A terroristák vezetője, a szadista Swann, társaival együtt ki akarja őt szabadítani, ezért óránként egy-egy bombát robbantanak fel San Francisco forgalmas részein. Glass, a tűzszerész csapat vezetője próbálja őket megfékezni halottak és robbanások közepette, és azt is, hogy fő művükként a városházát felrobbantsák…Szereplők: Tom Sizemore, Nas, Steven Seagal
8:55
Vadászat a Vörös Októberre (12+)
Vadászat a Vörös Októberre Tom Clancy bestseller regénye alapján! A Vörös Október, a legújabb, szuper-technikával felszerelt szovjet atom-tengeralattjáró éppen az Egyesült Államok partjai felé tart. Az amerikai kormány attól fél, hogy valamilyen akcióra készül. Egyedül Jack Ryan, a CIA szakértője gondolja úgy, hogy az atom-tengeralattjáró litván parancsnoka dezertálni akar. A valóság azonban még cifrább: Ramius kapitány át akarja játszani a modern hadieszközt az amerikaiaknak, hogy a szovjetek ne kerüljenek egyoldalú fölénybe. Az USA hírszerzése támadásként értelmezi a gépóriás mozgását, s beindítja ellene a hadigépezetét, miközben a szökést sejtő oroszok is üldözőbe veszik a tengeralattjárót. A parancsnoknak így minden leleményességét latba kell vetnie, hogy kivághassa magát a kettős szorításból... Szereplők: Sir Sean Connery, Alec Baldwin, Sam Neill
11:50
Az elvarázsolt dollár (12+)
Az elvarázsolt dollár A pénzhamisítás azóta jövedelmező "mesterség", amióta a pénzt feltalálták. Büntetni ugyan mindenkor büntették, de amíg a leleplezés meg nem történik, addig is jókat lehet kaszálni. A legjobb, ha nem a mindenki által jól ismert saját pénzeszköz kerül hamisításra, hanem az átlagmagyar számára ritkán, de inkább soha nem látott idegen pénz, a dollár. A kiváló, de állandóan renitenskedő nyomozó, Ötvös Csöpi éppen felfüggesztve, így a főnöki allűrjein kívül semmiben sem kiemelkedő doktor Kardos kezében a lehetőség a dollárhamisító banda leleplezésére... Szereplők: Bujtor István, Kern András, Kozák László
13:45
Amerikai nindzsa 3 - Véres vadászat (12+)
Amerikai nindzsa 3 - Véres vadászat Három híres harcművész: Sean, Dexter és Jackson egy csodálatos szigeten készülnek életük legnagyobb harcjátékára, s nem is sejtik, hogy milyen borzalmakat tartogat számukra a közeljövő. A Kobraként ismert tudós iszonyatos biológiai fegyveren dolgozik, amit most szeretne kipróbálni egy kísérleti alanyon. Amikor Sean és társai éppen el akarják hagyni a szigetet, nindzsa-harcosok támadják meg őket és a vérre menő küzdelem végén Sean-t megfertőzik a halálos vírussal... Szereplők: David Bradley, Steve James, Evan J. Klisser
15:30
Féktelenül (12+)
Féktelenül A mindenre elszánt pszichopata, Howard Payne (Dennis Hopper) felrobbantja Los Angeles egyik toronyházának liftjét. Terve azonban meghiúsul, amikor Jack Traven (Keanu Reeves) speciális mentő a robbanás előtt kimenti a felvonóban rekedt túszokat. Bosszúból Howard egy pokolgéppel felszerelt, utasokkal tömött száguldó buszt szabadít a városra, ami fékezéskor robban. Őrült hajsza kezdődik az utasok életéért, melyben egy bátor utas, Annie Porter (Sandra Bullock) és Jack Traven minden idők egyik legveszélyesebb és leglátványosabb mentőakcióját hajtják végre... Szereplők: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Dennis Hopper
18:00
Tomboló terror (12+)
Tomboló terror Amerikában a képernyőt elárasztják az erőszak és az utcákon menekülő emberek képsorai. A városokban bombarobbanások borítják lángba az ott élő békés polgárok otthonait, a külvárosi negyedek egyre inkább ostromlott városhoz hasonlítanak. A békében élő amerikaiak eleinte fel sem tudják fogni, hogy ezek az események ezúttal nem a közel-keletről vagy Észak Írországból érkeznek, hanem saját országukból. Egy nemzetközi terrorista csoport ugyanis összehangolt támadást indított az amerikai nagyvárosok és az amerikai nép ellen. Az Egyesült Államok pedig egyáltalán nem készült fel erre. Matt Hunter azonban felveszi a harcot a terroristákkal... Szereplők: Chuck Norris, Richard Lynch, Melissa Prophet
20:00
A bátrak (15+)
A bátrak Minden férfi egyformának teremtetett... csak épp néhányuk tűzoltóként kezd el dolgozni. Egy igaz történeten alapuló film a Granite Mountain térségében kitört erdőtűz során dolgozó tűzoltók önfeláldozásáról. Szereplők: Josh Brolin, Miles Teller, Jeff Bridges
1:10
A Sakál (16+)
A Sakál A moszkvai rendőrség és az FBI közös akciója során megölik a Keresztapa testvérét. A maffiavezér bosszúra szomjazik, és felbéreli a világ legprofibb bérgyilkosát, a Sakált (Bruce Willis), hogy ölje meg az Egyesült Államok elnökének a feleségét, a First Ladyt. Carter Preston, az FBI igazgatóhelyettese (Sidney Poitier) és az orosz rendőrtiszt, Valentyina (Diane Venora) megpróbálnak a Sakál nyomára bukkanni, ám hamarosan rá kell jönniük, hogy nem férkőzhetnek a közelébe egykori társa, a börtönben ülő IRA terrorista, Declan Mulqueen (Richard Gere) segítsége nélkül. Szereplők: Richard Gere, Bruce Willis, Sidney Poitier
4:00
Rossz versek (12+)
Rossz versek A 33 éves Merthner Tamás (Reisz Gábor) magánélete összeomlik, amikor párizsi ösztöndíjas barátnője, Anna (Nagy Katica) szakít vele. Tamás elmerül az önsajnálatban, és nem tudja eldönteni, hogy harcoljon vagy feladja ezt a kapcsolatot. A múltjában próbálja megtalálni a választ arra, hogy a szerelem valóban csak akkor létezik-e, amikor már tulajdonképpen nincs. Magánéleti válsága közepette Tamás apránként ráébred a mai társadalom elveszettségére, és arra is, hogy a reményvesztettség ellenére van kiút belőle. Szereplők: Reisz Gábor, Nagy Katica, Kovács Zsolt
5:50
Kalandok keleten (12+)
Kalandok keleten Egy zseniális tudóst a vállalati laborból Indiába küldenek azzal a céllal, hogy eladja az általa létrehozott, géntechnológiával módosított rizst. A gyönyörű Linda (Brie Larson) hisz a tudományban és biztos benne, hogy a gazdák le lesznek nyűgözve a segítségétől. Időközben azonban rá kell döbbennie, hogy valójában lassan, de biztosan tönkreteszi őket. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy beleszeret Rajitba (Utkarsh Ambudjar). Szereplők: Brie Larson, Utkarsh Ambudkar, Scott Bakula
7:50
Álomnagyi (12+)
Álomnagyi A hét féltestvérből álló szedett-vedett társaság, két évig boldogan élnek együtt tágas lakásukban, de a nyári vakáció idejére, ki kell költözniük otthonukból. Különböző szülőkhöz kerülnek. A legfiatalabb, a kis Gulliver a tengerparton élő nagymamájához. A különc Aurore azonban nem éppen átlagos nagyi, ahelyett, hogy vigyázna unokájára, szívesebben bulizik. Ezért aztán a fiú féltestvérei elhatározzák, hogy Gulliver megmentésére indulnak, és kezdetét veszi egy újfajta családi forradalom. Aurore nagyi már teljesen meg volt róla győződve, akadályok nélkül élvezheti az élet örömeit, amikor megjelenik ajtajában ez a hét nem mindennapi gyerek, hogy rendet teremtsen. Szereplők: Chantal Ladesou, Julie Gayet, Thierry Neuvic
9:45
Az ember, aki túl keveset tudott (12+)
Az ember, aki túl keveset tudott Az amerikai Wallace Ritchie (Bill Murray) váratlanul betoppan Angliában élő testvéréhez, Jameshez (Peter Gallagher). A sikeres üzletember azonban épp nem ér rá csetlő-botló bátyjával foglalkozni, ezért befizeti egy interaktív színházi előadásra, amelyben a színészek segítségével részt vehet egy teljesen valósághű krimiben. A feladat mindössze annyi, hogy egy utcai telefonfülkében válaszolnia kell a játékvezető hívására, és elmenni a megadott címre. A telefon meg is szólal, de a hívás egy valódi bérgyilkos számára érkezik. Wallace mit sem sejtve elindul, hogy teljesítse a feladatot, és ezzel kezdetét veszi az őrület. Szereplők: Bill Murray, Peter Gallagher, Joanne Whalley
11:45
Szegény gazdagok 2 (12+)
Szegény gazdagok 2 Danilo Tucci (Christian De Sica) megnyugvással állapítja meg, hogy családja újra szegénynek mondható, és végre visszaköltözhetnek szeretett falujukba. Ám kiderül, hogy a fiúk titokban befektette az elveszettnek hitt pénzt, és már megint mocskosul gazdagok. Nincs más választásuk, vissza kell térniük a bevált módszerhez, akkor is, ha az a legnagyobb őrültség. Kihasználva egy jogi kiskaput, a Tuccik a falu élére állnak, és sikeresen kiválnak Olaszországból. Csakhogy az így létrejött adóparadicsom a legdörzsöltebb alvilági figurák érdeklődését is felkelti. Bár a Tuccik már jól tudják, hogy a még több pénz még több bajjal jár, még őket is meglepi az a felfordulás, ami a falura szabadul. Szereplők: Christian De Sica, Enrico Brignano, Anna Mazzamauro
13:45
Karate kölyök II. (12+)
Karate kölyök II. A film első részében megismert szereplőket, az ifjú bajnokot és bölcs mesterét ezúttal Japánban látjuk viszont, ahol Miyagi (Pat Morita) egy régi ellenségével és gonosz unokaöccsével kerülnek szembe. Továbbra is csattannak a pofonok, lendülnek a lábak és repülnek a tehetetlen testek. A karate-filmek haladó hagyományait követő alkotás se többet se kevesebbet nem ígér, mint amit várunk tőle: egy izgalmas harci jelenetekben bővelkedő, fordulatos, izgalmas másfél órát a képernyő előtt. Szereplők: Nobu McCarthy, Pat Morita, Ralph Macchio
16:15
Elektra (12+)
Elektra Elektra (Jennifer Garner) felgyógyult a halálosnak hitt sérüléséből, és azóta a világ legveszélyesebb bérgyilkosai között tartják számon. Legújabb megbízását egy titokzatos szövetségtől kapja. Egy férfit kell megölnie, akinek egyetlen bűne, hogy a nagyapja szembe került a renddel. Mark Miller (Goran Višnjić) és lánya, Abby (Kirsten Prout) azonban nehéz célpont, túlságosan szeretetre méltók. Életében először Elektra nem hajtja végre a feladatot, így Markkal és Abbyvel együtt saját élete is veszélybe kerül. Szereplők: Jennifer Garner, Colin Cunningham, Goran Višnjić
17:55
A setét torony (12+)
A setét torony Walter (Matthew McConaughey), a fekete varázsló feltett szándéka, hogy lerombolja a tornyot, ami az univerzum párhuzamos világait védi a káosztól és a sötétségtől. A tornyot már csak a bosszúra éhes Roland (Idris Elba) védi, aki még képes ellenállni a varázsló mágiájának. A 11 éves Jake (Tom Taylor) álmaiban látja őket, és mindazokat a gyerekeket, akiket Walter felhasznál a gonosz céljaira. Szülei nem hisznek neki, ám hamarosan kiderül, hogy Jake az a gyerek, akinek elég erős a fénye ahhoz, hogy Walter tervét megakadályozza. Ehhez azonban szüksége van Rolandra, a harcosra. Szereplők: Matthew McConaughey, Idris Elba, Abbey Lee
20:00
A pap - Háború a vámpírok ellen (16+)
A pap - Háború a vámpírok ellen Az egyház vezetésével az emberek győzelmet arattak a vámpírok felett. A vérszívókat rezervátumba kényszerítették, míg az emberek a védett városban húzzák meg magukat. A Jerikóban élő katonapap megtudja, hogy egy vámpírhorda lemészárolta a határvidéken élő testvérét és feleségét, a lányukat pedig elrabolta. Felettesei tiltása ellenére a Pap az unokahúga után indul. Vele tart Lucy szerelme, egy határvidéki seriff, és a különleges képességekkel megáldott katonapapnő. Sietniük kell, meg kell találniuk a lányt, mielőtt a vámpírok megfertőznék. Szereplők: Paul Bettany, Karl Urban, Maggie Q
21:50
Halálfutam (18+)
Halálfutam Az elhúzódó gazdasági világválságban elképesztő népszerűségnek örvend a Halálfutam, ahol az életfogytiglanra ítélt bűnözők páncélozott autókkal versenyeznek. Szabályok nincsenek, csak a győztes életének van értéke, aki a három szakaszból álló futam végén egyetlen túlélőként elnyerheti a szabadságát. Az ártatlanul elítélt Jensen Ames (Jason Statham) is hamarosan a harcos versenyzők között találja magát Frankenstein jelmezben. Ám ahogy elkezdődik a verseny, Jensen rájön, hogy csapdába csalták. Szereplők: Jason Statham, Joan Allen, Tyrese Gibson

Sport1 műsor (2024. 04. 12.)

A mai napi aktuális reggeli, délutáni és esti Sport1 műsor a fenti oszlopon látható, de a dátumválasztóval megnézhetjük a holnapi, holnaputáni, vagy akár későbbi műsorokat is.

A Sport1 tv épp most futó műsora a fenti zöld keretben látható, a vízszintes sáv kitöltöttsége pedig azt mutatja mennyi telt el eddig az aktuális programból.

Oldalunkon szinte minden Magyarországon közvetített, ismert és keresett televízióadó programfüzete megtalálható. Az egyes programok keretének jobb alsó sarkán lévő “i” betűre kattintva pedig többet is megtudhatunk az adott Sport1 tv programról.

Az egyes oszlopokra külön-külön beállíthatjuk kedvenc tv csatornáinkat, így csak azoknak az adóknak a műsorait fogjuk látni amik tényleg érdekelnek is minket, a fenti keresővel pedig egyes műsorokra is rákereshetünk.

Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk!