Sony Max
0:30
Profilozók (12+)
Profilozók (2. évad 2. rész) Chloe és Rocher egy "harmadik típusú" nyomozásban vesz részt: Veronique Cartier testét kicsavart pózban találják meg egy mező közepén, és a jelek szerint több méter magasból esett le. Honnan zuhanhatott le, és hogy került egy teljesen sík mezőre? A dolgok egyre bonyolultabbá válnak, amikor az áldozat legjobb barátja, Monica kijelenti, hogy földönkívüliek rabolták el őket, és Veronique nem élte túl a rajtuk végzett kísérleteket. Tekinthetjük-e Monica vallomását bizonyítéknak annak ellenére is, hogy egy pszichológiailag zavart személyről van szó? Chloe és Rocher megpróbálja kideríteni az igazságot, amikor Hyppolite arról tájékoztatja őket, hogy az egész részlegüket lehallgatja a hadsereg.
1:25
Profilozók (12+)
Profilozók (2. évad 3. rész) Chloe és Rocher egy "harmadik típusú" nyomozásban vesz részt: Veronique Cartier testét kicsavart pózban találják meg egy mező közepén, és a jelek szerint több méter magasból esett le. Honnan zuhanhatott le, és hogy került egy teljesen sík mezőre? A dolgok egyre bonyolultabbá válnak, amikor az áldozat legjobb barátja, Monica kijelenti, hogy földönkívüliek rabolták el őket, és Veronique nem élte túl a rajtuk végzett kísérleteket. Tekinthetjük-e Monica vallomását bizonyítéknak annak ellenére is, hogy egy pszichológiailag zavart személyről van szó? Chloe és Rocher megpróbálja kideríteni az igazságot, amikor Hyppolite arról tájékoztatja őket, hogy az egész részlegüket lehallgatja a hadsereg.
2:15
Profilozók (16+)
Profilozók (2. évad 4. rész) Chloe és Rocher egy "harmadik típusú" nyomozásban vesz részt: Veronique Cartier testét kicsavart pózban találják meg egy mező közepén, és a jelek szerint több méter magasból esett le. Honnan zuhanhatott le, és hogy került egy teljesen sík mezőre? A dolgok egyre bonyolultabbá válnak, amikor az áldozat legjobb barátja, Monica kijelenti, hogy földönkívüliek rabolták el őket, és Veronique nem élte túl a rajtuk végzett kísérleteket. Tekinthetjük-e Monica vallomását bizonyítéknak annak ellenére is, hogy egy pszichológiailag zavart személyről van szó? Chloe és Rocher megpróbálja kideríteni az igazságot, amikor Hyppolite arról tájékoztatja őket, hogy az egész részlegüket lehallgatja a hadsereg.
3:10
200 első randi || Kiteregetett szennyes (12+)
200 első randi || Kiteregetett szennyes (1. évad 53. rész) A sorozat főszereplője Luca, a harmincas évei elején járó, kissé duci lány, aki egy kereskedelmi rádió délelőtti műsorának kulturális rovatát szerkeszti. Amikor húga és annak barátja bejelentik, hogy összeházasodnak, Luca élete gyökerestől felfordul. Amikor ugyanis fültanúja lesz anyja kijelentésének, miszerint ő sohasem fog kelleni senkinek, Luca fogadást köt vele, hogy a húga esküvőjére már kérővel érkezik; a tét a nagymama lakása. Ha pedig ez nem lenne elég, eltűnik a rádióműsor lelki tanácsadó rovatának pszichológusnője is, így végül Lucának kell beugrania a helyére. A műsor aztán olyan jól sikerül, hogy Luca főnöknője csak két opciót ajánl fel neki: vagy repül, vagy beül a mikrofon elé állandóra, hogy napról napra beszámoljon arról, hogy áll a vőlegénykereséssel...
3:55
200 első randi || Nagy találkozás (12+)
200 első randi || Nagy találkozás (1. évad 54. rész) A sorozat főszereplője Luca, a harmincas évei elején járó, kissé duci lány, aki egy kereskedelmi rádió délelőtti műsorának kulturális rovatát szerkeszti. Amikor húga és annak barátja bejelentik, hogy összeházasodnak, Luca élete gyökerestől felfordul. Amikor ugyanis fültanúja lesz anyja kijelentésének, miszerint ő sohasem fog kelleni senkinek, Luca fogadást köt vele, hogy a húga esküvőjére már kérővel érkezik; a tét a nagymama lakása. Ha pedig ez nem lenne elég, eltűnik a rádióműsor lelki tanácsadó rovatának pszichológusnője is, így végül Lucának kell beugrania a helyére. A műsor aztán olyan jól sikerül, hogy Luca főnöknője csak két opciót ajánl fel neki: vagy repül, vagy beül a mikrofon elé állandóra, hogy napról napra beszámoljon arról, hogy áll a vőlegénykereséssel...
5:15
Trendközelben (12+)
Trendközelben (26. évad 11. rész) A TrendKözelben műsor a mindennapi életünket meghatározó trendek világát mutatja be, legyen szó, divatról, kiegészítőről, műszaki vagy lakáskultúráról. Célunk, hogy a divat iránt érdeklődő embereket közelebb vigyük a trendekhez. Körülnézünk a divat, a trend világában. Színben, fazonban, életkor és nem szerint, a nyugati trendeken keresztül a keleti divatvilágig _ a magyar pretaporter-től kezdve a haute cuture-ig. A műsorban megszólaltatunk divattervezőket, kozmetikusokat, drágakőszakértőket, stylistot és egy-egy közéleti szereplőt vagy akár celebeket is. A magazin betekintést ad a legexkluzívabb dolgokba is.
5:55
Heartland (12+)
Heartland (4. évad 11. rész) Lou New Yorkba utazott, így Malloryra és Jackre vár a feladat, hogy gondoskodjon Katie-ről. Ennek ürügyén Mallory igyekszik minden más, ház körüli munkát Georgie-ra hárítani. A két lány egyre nehezebben viseli egymást, az állandó veszekedést pedig Jack viseli nehezen. Heartlandbe érkezik Janice és magával hozza Ciscót. Arra kéri Amyt, segítsen rájönni, miért nem fut idén olyan gyorsan a ló, mint a kezdetben. Jack magában azon vívódik, hogyan adja Lisa értésére, hogy számára a franciaországi út tortúra volt, és csak Lisa kedvéért tett úgy, mintha élvezte volna.
7:00
Heartland (12+)
Heartland (4. évad 12. rész) Lou New Yorkba utazott, így Malloryra és Jackre vár a feladat, hogy gondoskodjon Katie-ről. Ennek ürügyén Mallory igyekszik minden más, ház körüli munkát Georgie-ra hárítani. A két lány egyre nehezebben viseli egymást, az állandó veszekedést pedig Jack viseli nehezen. Heartlandbe érkezik Janice és magával hozza Ciscót. Arra kéri Amyt, segítsen rájönni, miért nem fut idén olyan gyorsan a ló, mint a kezdetben. Jack magában azon vívódik, hogyan adja Lisa értésére, hogy számára a franciaországi út tortúra volt, és csak Lisa kedvéért tett úgy, mintha élvezte volna.
8:00
A farm, ahol élünk || elátkozott ház
A farm, ahol élünk || elátkozott ház (5. évad 21. rész) A házaspárnak, Charles és Caroline Ingalls-nek három lánya van, Mary és Laura kisiskolás korúak, Carrie pedig 3-4 év körüli. Walnut grove-i életük fontos részévé válik a farm, a malom, az iskola, a templom, megismerik Nels és Harriet Oleson-t, akik a vegyesboltot vezetik, gyermekeiket, a kiállhatatlan Nellie-t és a nővére irányítása alatt álló Willie-t, Miss Beadle-t, a tanárnőt, Alden tiszteletest, Baker doktort, Mr. Hansont, a városalapítót és másokat. Hamarosan csatlakozik az agglegény Mr. Edwards, aki újdonsült feleségével, Grace Sniderrel és három adoptált gyermekükkel Ingalls-ék jó barátai lesznek, a legidősebb fiú, John pedig kishíján feleségül veszi Mary Ingalls-t.
9:00
A farm, ahol élünk || Valaki kell, hogy szeressen
A farm, ahol élünk || Valaki kell, hogy szeressen (5. évad 22. rész) A házaspárnak, Charles és Caroline Ingalls-nek három lánya van, Mary és Laura kisiskolás korúak, Carrie pedig 3-4 év körüli. Walnut grove-i életük fontos részévé válik a farm, a malom, az iskola, a templom, megismerik Nels és Harriet Oleson-t, akik a vegyesboltot vezetik, gyermekeiket, a kiállhatatlan Nellie-t és a nővére irányítása alatt álló Willie-t, Miss Beadle-t, a tanárnőt, Alden tiszteletest, Baker doktort, Mr. Hansont, a városalapítót és másokat. Hamarosan csatlakozik az agglegény Mr. Edwards, aki újdonsült feleségével, Grace Sniderrel és három adoptált gyermekükkel Ingalls-ék jó barátai lesznek, a legidősebb fiú, John pedig kishíján feleségül veszi Mary Ingalls-t.
10:05
Nevelt lányok (16+)
Nevelt lányok (1. évad 20. rész) Az 1950-es években játszódó megindító történet négy árva lánytestvérről szól, akiket a vér összeköt, de a sors kegyetlenül elválaszt. Annak reményében, hogy a vidéki szegénységből kiszabaduljanak, három különböző gazdag háztartásban keresik a megváltást, de nem úgy alakul az életük, ahogy akarták: habár a befogadócsaládok biztonságot ígérnek nekik, mégis szolgaságra kényszerítik őket. A lányok folyamatosan a szökésüket tervezik, hogy újra együtt legyenek, ahogyan azt megígérték édesanyjuknak a halálos ágyán.
11:20
Heartland || Családi ügyek (12+)
Heartland || Családi ügyek (4. évad 13. rész) Lou New Yorkba utazott, így Malloryra és Jackre vár a feladat, hogy gondoskodjon Katie-ről. Ennek ürügyén Mallory igyekszik minden más, ház körüli munkát Georgie-ra hárítani. A két lány egyre nehezebben viseli egymást, az állandó veszekedést pedig Jack viseli nehezen. Heartlandbe érkezik Janice és magával hozza Ciscót. Arra kéri Amyt, segítsen rájönni, miért nem fut idén olyan gyorsan a ló, mint a kezdetben. Jack magában azon vívódik, hogyan adja Lisa értésére, hogy számára a franciaországi út tortúra volt, és csak Lisa kedvéért tett úgy, mintha élvezte volna.
12:25
Heartland || Az elfeledett dal (12+)
Heartland || Az elfeledett dal (4. évad 14. rész) Lou New Yorkba utazott, így Malloryra és Jackre vár a feladat, hogy gondoskodjon Katie-ről. Ennek ürügyén Mallory igyekszik minden más, ház körüli munkát Georgie-ra hárítani. A két lány egyre nehezebben viseli egymást, az állandó veszekedést pedig Jack viseli nehezen. Heartlandbe érkezik Janice és magával hozza Ciscót. Arra kéri Amyt, segítsen rájönni, miért nem fut idén olyan gyorsan a ló, mint a kezdetben. Jack magában azon vívódik, hogyan adja Lisa értésére, hogy számára a franciaországi út tortúra volt, és csak Lisa kedvéért tett úgy, mintha élvezte volna.
13:20
A farm, ahol élünk || elátkozott ház
A farm, ahol élünk || elátkozott ház (5. évad 21. rész) A házaspárnak, Charles és Caroline Ingalls-nek három lánya van, Mary és Laura kisiskolás korúak, Carrie pedig 3-4 év körüli. Walnut grove-i életük fontos részévé válik a farm, a malom, az iskola, a templom, megismerik Nels és Harriet Oleson-t, akik a vegyesboltot vezetik, gyermekeiket, a kiállhatatlan Nellie-t és a nővére irányítása alatt álló Willie-t, Miss Beadle-t, a tanárnőt, Alden tiszteletest, Baker doktort, Mr. Hansont, a városalapítót és másokat. Hamarosan csatlakozik az agglegény Mr. Edwards, aki újdonsült feleségével, Grace Sniderrel és három adoptált gyermekükkel Ingalls-ék jó barátai lesznek, a legidősebb fiú, John pedig kishíján feleségül veszi Mary Ingalls-t.
14:25
A farm, ahol élünk || Valaki kell, hogy szeressen
A farm, ahol élünk || Valaki kell, hogy szeressen (5. évad 22. rész) A házaspárnak, Charles és Caroline Ingalls-nek három lánya van, Mary és Laura kisiskolás korúak, Carrie pedig 3-4 év körüli. Walnut grove-i életük fontos részévé válik a farm, a malom, az iskola, a templom, megismerik Nels és Harriet Oleson-t, akik a vegyesboltot vezetik, gyermekeiket, a kiállhatatlan Nellie-t és a nővére irányítása alatt álló Willie-t, Miss Beadle-t, a tanárnőt, Alden tiszteletest, Baker doktort, Mr. Hansont, a városalapítót és másokat. Hamarosan csatlakozik az agglegény Mr. Edwards, aki újdonsült feleségével, Grace Sniderrel és három adoptált gyermekükkel Ingalls-ék jó barátai lesznek, a legidősebb fiú, John pedig kishíján feleségül veszi Mary Ingalls-t.
15:25
A farm, ahol élünk || járvány
A farm, ahol élünk || járvány (5. évad 23. rész) A házaspárnak, Charles és Caroline Ingalls-nek három lánya van, Mary és Laura kisiskolás korúak, Carrie pedig 3-4 év körüli. Walnut grove-i életük fontos részévé válik a farm, a malom, az iskola, a templom, megismerik Nels és Harriet Oleson-t, akik a vegyesboltot vezetik, gyermekeiket, a kiállhatatlan Nellie-t és a nővére irányítása alatt álló Willie-t, Miss Beadle-t, a tanárnőt, Alden tiszteletest, Baker doktort, Mr. Hansont, a városalapítót és másokat. Hamarosan csatlakozik az agglegény Mr. Edwards, aki újdonsült feleségével, Grace Sniderrel és három adoptált gyermekükkel Ingalls-ék jó barátai lesznek, a legidősebb fiú, John pedig kishíján feleségül veszi Mary Ingalls-t.
16:35
A farm, ahol élünk || Odüsszeia
A farm, ahol élünk || Odüsszeia (5. évad 24. rész) A házaspárnak, Charles és Caroline Ingalls-nek három lánya van, Mary és Laura kisiskolás korúak, Carrie pedig 3-4 év körüli. Walnut grove-i életük fontos részévé válik a farm, a malom, az iskola, a templom, megismerik Nels és Harriet Oleson-t, akik a vegyesboltot vezetik, gyermekeiket, a kiállhatatlan Nellie-t és a nővére irányítása alatt álló Willie-t, Miss Beadle-t, a tanárnőt, Alden tiszteletest, Baker doktort, Mr. Hansont, a városalapítót és másokat. Hamarosan csatlakozik az agglegény Mr. Edwards, aki újdonsült feleségével, Grace Sniderrel és három adoptált gyermekükkel Ingalls-ék jó barátai lesznek, a legidősebb fiú, John pedig kishíján feleségül veszi Mary Ingalls-t.
17:40
Nevelt lányok (12+)
Nevelt lányok (1. évad 21. rész) Az 1950-es években játszódó megindító történet négy árva lánytestvérről szól, akiket a vér összeköt, de a sors kegyetlenül elválaszt. Annak reményében, hogy a vidéki szegénységből kiszabaduljanak, három különböző gazdag háztartásban keresik a megváltást, de nem úgy alakul az életük, ahogy akarták: habár a befogadócsaládok biztonságot ígérnek nekik, mégis szolgaságra kényszerítik őket. A lányok folyamatosan a szökésüket tervezik, hogy újra együtt legyenek, ahogyan azt megígérték édesanyjuknak a halálos ágyán.
19:00
Az ismerős gonosz (12+)
Az ismerős gonosz (1. évad 7. rész) Ez a sorozat egyedülálló betekintés nyújt a bűnözők kettős életébe. A bemutatott esetekben a családtagok és közeli barátok nem is sejtették, hogy az ördög bújik meg közöttük.
19:55
Az ismerős gonosz (12+)
Az ismerős gonosz (1. évad 6. rész) Ez a sorozat egyedülálló betekintés nyújt a bűnözők kettős életébe. A bemutatott esetekben a családtagok és közeli barátok nem is sejtették, hogy az ördög bújik meg közöttük.
20:55
A Grace klinika || Magányos szívek klubja (16+)
A Grace klinika || Magányos szívek klubja (2. évad 11. rész) A történet középpontjában Meredith Grey áll, az a céltudatos nő, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy teljes életet élhessen egy olyan felelősségteljes munka mellett, ami mindezt lehetetlenné teszi. Elsőéves sebészeti gyakornokként dolgozik a Seattle Grace Kórházban barátaival, a szintén rezidensi évüket töltő Cristina Yanggal, Izzie Stevensszel, George O'Malley-vel és Alex Karevvel, akikkel tegnap még az iskolapadban ültek. Ma azonban már életek múlnak rajtuk. Az öt gyakornok a lehető legstresszesebb környezetben próbálja magánéletét egyenesben tartani. Meredith Grey orvosi ambíciója mögött egy sötét titok lappang: édesanyja szörnyű betegségben szenved. Cristina Yang az ellentmondások embere: minden lehetőséget megragad, ami előreviheti, mégis képtelen előbbre jutni. Izobel "Izzie" Stevens, a kisvárosi lány fehérnemű-modellként kereste meg az orvosi egyetemre valót, most kollégái elismeréséért küzd. George O'Malley az a jópofa srác a szomszédból típus, melegszív
21:55
Lakástalkshow || Alföldi Róbert (12+)
Lakástalkshow || Alföldi Róbert (1. évad 1. rész) A Lakástalkshow című műsorban ismert színészek, énekesek és humoristák vallanak magánéletükről, hivatásukról, ezúttal viszont nem a megszokott rutinválaszokat adva. A műsort egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik, az interjú ideje alatt pedig kizárólag a vendég és a műsorvezető tartózkodik a helyiségben, hogy még inkább megnyíljanak a hazai hírességek. A beszélgetés mellett extra tartalmak is feltűnnek: a celebek bejátszásokban szembesülhetnek azzal, milyennek látják őket barátaik, rokonaik, hogyan vélekedik róluk és munkásságukról az utca embere. A műsor házigazdája az ismert műsorvezető, Lovász László, aki 2012 óta vezeti az online műsort. A tévés verzióban viszont már nem csak a nappaliban, de a hálóban és a konyhában is beszélget vendégeivel, így minden egyes helyiségben életük más-más területeibe engednek bepillantást. Ráadásul minden epizódot élő zenei produkció zár.
22:55
Lakástalkshow || Hujber Ferenc (12+)
Lakástalkshow || Hujber Ferenc (1. évad 2. rész) A Lakástalkshow című műsorban ismert színészek, énekesek és humoristák vallanak magánéletükről, hivatásukról, ezúttal viszont nem a megszokott rutinválaszokat adva. A műsort egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik, az interjú ideje alatt pedig kizárólag a vendég és a műsorvezető tartózkodik a helyiségben, hogy még inkább megnyíljanak a hazai hírességek. A beszélgetés mellett extra tartalmak is feltűnnek: a celebek bejátszásokban szembesülhetnek azzal, milyennek látják őket barátaik, rokonaik, hogyan vélekedik róluk és munkásságukról az utca embere. A műsor házigazdája az ismert műsorvezető, Lovász László, aki 2012 óta vezeti az online műsort. A tévés verzióban viszont már nem csak a nappaliban, de a hálóban és a konyhában is beszélget vendégeivel, így minden egyes helyiségben életük más-más területeibe engednek bepillantást. Ráadásul minden epizódot élő zenei produkció zár.
23:55
A Grace klinika || Magányos szívek klubja (16+)
A Grace klinika || Magányos szívek klubja (2. évad 11. rész) A történet középpontjában Meredith Grey áll, az a céltudatos nő, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy teljes életet élhessen egy olyan felelősségteljes munka mellett, ami mindezt lehetetlenné teszi. Elsőéves sebészeti gyakornokként dolgozik a Seattle Grace Kórházban barátaival, a szintén rezidensi évüket töltő Cristina Yanggal, Izzie Stevensszel, George O'Malley-vel és Alex Karevvel, akikkel tegnap még az iskolapadban ültek. Ma azonban már életek múlnak rajtuk. Az öt gyakornok a lehető legstresszesebb környezetben próbálja magánéletét egyenesben tartani. Meredith Grey orvosi ambíciója mögött egy sötét titok lappang: édesanyja szörnyű betegségben szenved. Cristina Yang az ellentmondások embere: minden lehetőséget megragad, ami előreviheti, mégis képtelen előbbre jutni. Izobel "Izzie" Stevens, a kisvárosi lány fehérnemű-modellként kereste meg az orvosi egyetemre valót, most kollégái elismeréséért küzd. George O'Malley az a jópofa srác a szomszédból típus, melegszív
2:00
Az én hősöm (16+)
Az én hősöm Az elbűvölő Neuville kapitány épp házasodni készül, amikor kitör a háború Franciaországban az 1800-as évek elején. Mit tehet ilyenkor egy hős kapitány, bátran elindul a csatatérre, hátrahagyva bájos, ámde rettentően naiv jegyesét, Pauline-t. Pár hónap után a nő belebetegszik, hogy nem érkezik semmi hír a kapitányról, ezért nővére, Elizabeth a kapitány nevében leveleket kezd el írogatni, azt gondolván, hogy a férfi soha nem tér vissza... Ám egyszer csak Neuville felbukkan a városban, akit a lakosok igazi hősként üdvözölnek hála Elizabeth kitalált történeteinek. A nő elhatározza, lebuktatja a kapitányt, ám ő sem hagyja magát, így a nagydumás és a sármőr legjobb trükkjeiket vetik be, miközben egymásra licitálva egyre képtelenebb történetekkel szórakoztatják a város hiszékeny lakóit. Szereplők: Jean Dujardin, Mélanie Laurent, Noémie Merlant
4:00
Családi Titkok (12+)
Családi Titkok Hétköznapi csaták, melyek harcmezején családtagok kerülnek egymással szembe. A hazai gyártású, amatőr szereplőkkel készült doku-reality olyan történetekkel ismerteti meg a nézőt, amelyek napjainkban is létező társadalmi problémákra világítanak rá.
5:10
Tűsarok (12+)
Tűsarok Az aktuális rész ismertetője: Megmutatjuk, hogy milyen egy ízig-vérig nő világa. Ebben segítségünkre lesz Barbi, aki humoros hangvételével egyedivé varázsolja a műsort. Olyan ez, mint egy hatalmas női táska. Rengeteg izgalmat tartogat, ugyanakkor teljesen hétköznapi. Műsorvezető: Orosz Barbara A műsor ismertetése: Megmutatjuk, milyen egy ízig-vérig nő világa. Ebben segítségünkre lesz Barbi, aki humoros hangvételével egyedivé varázsolja a műsort. Olyan ez, mint egy hatalmas női táska. Rengeteg izgalmat tartogat, ugyanakkor teljesen hétköznapi... Kiemelt tartalmak: Magyar Divattervezők, Sikeres Nők, Édes Élet rovat _ gasztronómia _ éttermek, Nemzetközi divatvilág, Párkapcsolati tanácsok szakemberek bevonásával
5:15
Mokka (12+)
Mokka A TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora.
7:45
Mokkacino (12+)
Mokkacino A komoly témák után mindenkinek jól esne valami könnyedebb. Ezentúl a Mokka után kicsit lazítunk a stíluson. Édes storyk habkönnyű tálalásban, éppen úgy, ahogy az ínyencek kedvelik. Mokkacino, hétköznap a Mokka után a TV2-n.
8:40
Teleshop (0+)
Teleshop Termékeket bemutató, és azokat vásárlásra felkínáló televíziós műsorblokk.
10:20
Csapdába csalva (12+)
Csapdába csalva (II / 2) Az aktuális rész ismertetője: Natasha Bach azt hiszi, új barátja titkol előle valamit, mert sosem járt még a férfi otthonában. Egy telefonnal készített kép igazolja feltevését. A férfi békülési kísérlete csak ront a helyzeten, így Natasha követni kezdi kedvesét. A műsor ismertetése: Minden nap megtörténik a világon, szinte már hozzátartozik az emberek életéhez: becsapunk másokat és minket is becsapnak! Vannak, akik a pénzért teszik mindezt és haszonszerzés reményében átverik a munkáltatójukat, vagy a biztosító társaságokat. Ám sajnos szomorú tény, hogy a legáltalánosabb, hogy mindez egy párkapcsolaton belül történik meg... Hazugságok, hűtlenség, hamis vádak, titkos életek állnak szemben az igazsággal. A sorozatban olyan történeteket láthatunk, amelyek mind ilyen élethelyzeteket mutatnak be... Szereplők: J. W. Carsle, Till Kraemer
11:00
Tények Délben (0+)
Tények Délben A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
11:30
Walker, a texasi kopó || Aktív pihenés - 1. rész (12+)
Walker, a texasi kopó || Aktív pihenés - 1. rész (IV / 9) Az aktuális rész ismertetője: Egy akció közben Walker-t egy késszúrással megsebesítik. Az orvos pihenot rendel el a számára, ám a semmittevést Walker elég nehezen viseli. Ezért Alex-nek az az ötlete támad, hogy meglepetésként vadvízi evezést szervez kettejük számára. Trivette arról értesül, hogy egy Briscoe nevu rab megszökött a Copperlake börtönbol. Briscoe roppant éleseszu, ámde nagyon veszélyes pszichopata, aki mindenfelé holttesteket hagy maga után. Kiderül, hogy a szökevény délre, Mexikó irányába tart, éppen arra, ahol Walker és Alex tartózkodik. Közben a túra másnapján a csapat egyik tagját holtan találják… A műsor ismertetése: Walker seriff (Chuck Norris) legközelebbi barátja, az egykori texas ranger, C. D. Parker (Noble Willingham) ugyan már visszavonult, de a nehéz esetek kapcsán mégis hasznos tanácsokkal látja el Walkert. Segítségére van még James "Jimmy" Trivette (Clarence Gilyard Jr. ), a Baltimore-i ex-labdarúgó seriff-helyettes, aki a modern kor eszközeivel segíti
12:30
Walker, a texasi kopó || Aktív pihenés - 2. rész (12+)
Walker, a texasi kopó || Aktív pihenés - 2. rész (IV / 10) Az aktuális rész ismertetője: Trivette és C. D. nagyon aggódik Walker-ék miatt, mert semmilyen összeköttetésük sincs a csoporttal, még rádión keresztül sem tudják őket elérni. Közben a csapatot a vezetőjük veszélyes folyószakaszra viszi, ahol kis híján egyik társuk vízbe fullad, életét Walker menti meg. Azonban hamarosan megtörténik a második rejtélyes haláleset is. Nem sokkal ezután pedig kiderül, hogy a túravezető nem más, mint Briscoe, a veszélyes bűnöző, aki a csapat tagjait felhasználva akarja véghezvinni jól kidolgozott szökési tervét. A műsor ismertetése: Walker seriff (Chuck Norris) legközelebbi barátja, az egykori texas ranger, C. D. Parker (Noble Willingham) ugyan már visszavonult, de a nehéz esetek kapcsán mégis hasznos tanácsokkal látja el Walkert. Segítségére van még James "Jimmy" Trivette (Clarence Gilyard Jr. ), a Baltimore-i ex-labdarúgó seriff-helyettes, aki a modern kor eszközeivel segíti Walkert. Valamint csapatuk tagja még Alex Cahill (Sheree J. Wilson), megy
13:35
Leona bosszúja || Célozz és ölj! (12+)
Leona bosszúja || Célozz és ölj! Az aktuális rész ismertetője: Ramses és Columba jelenlétét konfliktusok övezik a házban. Teo-t elragadják az indulatok az iskolában. Jacinta pedig megállapodást köt Calixto-val. A műsor ismertetése: Miután elveszti gyermekeit, Marena bosszút esküszik egykori szerelme családja ellen, akik nem csupán az életének tönkretételéért, de szüleinek és húgának meggyilkolásáért is felelősek... Szereplők: Angelique Boyer, Guillermo García Cantú, Danilo Carrera
14:40
Testvérek (12+)
Testvérek (IV / 33) Az aktuális rész ismertetője: Akif tervet eszel ki, hogy Süreyya-t féltékennyé tegye. Sengül versenyhelyzetben találja magát Fatma asszonnyal szemben, mikor az étteremben pályázható munkalehetőség nyílik. Sarp állapota válságos, Asiye-t a rendőrség emberei viszik el a kórházból. A műsor ismertetése: Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt. A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta. A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok é
15:45
A három nővér (12+)
A három nővér (II / 23) Az aktuális rész ismertetője: Somer még nem tudja, hogy Türkan miért mérges rá. Fatih megtudja, hogy nem Derya, ahnem Dönüs a lánya. Derya próbál beilleszkedni az egyetemi közegbe. A műsor ismertetése: Nesrin és Sadik igazán boldogok, hogy legidősebb lányukat egy jómódú családba sikerül beházasítaniuk. Azt azonban nem sejtik, hogy a jól csengő Korman név mögött sötét titkok húzódnak... Szereplők: Reha Özcan, Iclal Aydin, Berker Güven
17:00
Tények (0+)
Tények A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
17:45
Tények Plusz (12+)
Tények Plusz A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
18:55
Zsákbamacska VIP (12+)
Zsákbamacska VIP (II / 3) Az aktuális rész ismertetője: A Zsákbamacska VIP különkiadása! Új műsorvezető párokkal és új játékokkal tér vissza a TV2 képernyőjére a Zsákbamacska. A második évadban Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó garantálják a jó hangulatot. A mostani különkiadásban a sztárok az első évadhoz hasonlóan jelmezben érkeznek. A megújult game-showban ezúttal is közel 60 féle játékot próbálhatnak ki a szereplők. A régi jól beváltak mellett olyan látványos és izgalmas próbatételek is lesznek, mint például az óriás társasjáték, ahol a játékos maga a bábu, aki lépked a pályán, de lesz pénzlapátolás bekötött szemmel, és egy különleges golyóderbi, ahol minden a száguldó golyókon múlik, na meg a szerencsén. A műsorvezetőket most is egy-egy hölgy segíti a vetélkedőben: Kárpáti Rebeka és Stana Alexandra. A műsor ismertetése: Új műsorvezető párokkal és új játékokkal tér vissza a TV2 képernyőjére a Zsákbamacska. A második évadban Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és
20:55
Ütős Ötös (12+)
Ütős Ötös Április 3-tól Ütős Ötös címmel egy rendkívül izgalmas és szórakoztató családi vetélkedő veszi kezdetét a TV2-n, amelyben ismert emberek családtagjaikkal, barátaikkal vagy hozzájuk közel álló személyekkel alkotnak csapatokat. A műsorvezető Till Attila, a vetélkedőben két, 5 fős csapat küzd a győzelemért. A kérdések nem klasszikus kvíz kérdések, nem tudásalapúak, a játékosoknak inkább arra kell ráérezniük, hogy gondolkodnak az emberek. A készítők közvéleménykutató cég segítségével, 100 főre levetített "mini Magyarországot", egy reprezentatív mintát hoztak létre. A megkérdezetteknek ugyanazokat a kérdéseket tették fel, a játékosok feladata pedig az, hogy kitalálják mik lehettek a leggyakoribb válaszok. A játék 5 szakaszból áll, ám a mindent eldöntő utolsó fordulóba, vagyis a végjátékba csupán egy csapat juthat be. Esélyt kapva, hogy megszerezze akár a maximális nyereményt, a 10 millió forintot. Az Ütős Ötös attól is roppant érdekes, hogy a közeli hozzátartozóknak köszönhetően olyan történ
22:25
Doktor Balaton (12+)
Doktor Balaton Új részek, új szereplők, még több Balaton, humor és szerelem _ április 11-től hétköznap esténként folytatódik a Doktor Balaton a TV2-n! A balatonmeggyesiek ismét felkavarják az állóvizet, izgalmakból most sem lesz hiány. Duska bácsi és Cili néni, Doktor Balaton, Leó, Dr. Sipeki, Zsóka, Csicsó vagy éppen Ágika… Csak néhány név a kedvenc karakterek közül, akiket a TV2 napi sorozatának nézői már jól ismernek, és akiket olyan remek színészek formálnak meg, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Mészáros András, Gula Péter, Bezerédi Zoltán, Pálfi Kata, Ujlaki Dénes vagy Nyírő Bea. Hozzájuk, és a többi népszerű színészhez a folytatásban jó néhány új, izgalmas szereplő csatlakozik. A sorozatba érkező karaktereket olyan kiváló színészek alakítják, mint például Szabó Erika, Szulák Andrea, Faragó András, Ember Márk, Krisztik Csaba, Tóth Eszter, Kovács Panka, Kovács Lehel, Mohácsi Norbert vagy Növényi Norbert. Szereplők: Mészáros András, Pálfi Katalin, Sárközi-Nagy Ilona
23:20
Tények Extra (0+)
Tények Extra A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
0:25
Aliens vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2 (15+)
Aliens vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen 2 A két rettenetes ellenfél évezredek óta küzd egymással a világűr távoli sötétjében. Harcuk brutális és könyörtelen, nem kérnek és nem adnak kegyelmet. Eközben senkire és semmire nincsenek tekintettel, halál és pusztulás vár arra, aki az összecsapásukba belekeveredik. A bolygóközi küzdelem pedig új dimenziót ölt, amikor a szörnyek eljutnak a Földre. Az idegenek és a Ragadozó összecsapásának színtere az egyik álmos coloradói kisváros lesz. Ide tér haza Dallas, a most szabadult fegyenc. Ám ahelyett, hogy új életet kezdhetne, menekülnie kell. Ha életben akar maradni, össze kell fognia a szörnyek ellen... Szereplők: Steven Pasquale, Reiko Aylesworth, Ariel Gade
2:20
Emelt fővel (15+)
Emelt fővel Chris Vaughn (The Rock) nyolc év elit katonai szolgálat után hazatérve kisvárosába szomorúan tapasztalja, hogy a dolgok igencsak megváltoztak az utóbbi időkben. Az egész környék Jay Hamilton (Neal McDonough) kezébe került, aki mindenkit rettegésben tart. Chris és barátja, Ray (Johnny Knoxville) is hamar bajba kerülnek a kaszinóban, ahol kis híján az életükkel fizetnek, amikor rájönnek a piszkos üzelmekre. Chris azonban nem tudja tétlenül nézni gyerekkori barátja, Hamilton zsarnokságát... Szereplők: Dwayne Johnson, Johnny Knoxville, Neal McDonough
4:00
Rin Tin Tin (12+)
Rin Tin Tin Rin Tin Tin, a világhírű németjuhászkutya "gyermekkorát" ismerhetjük meg ebben a remek családi filmben! Az édes kis kölyökkutyára egy amerikai katona talált rá, amikor az első világháborúban, egy francia város romjai között túlélőket kerestek. Mivel a hadseregben a szabályok szerint hobbiból kutyát nem lehetett volna tartani, így kénytelen volt foglalkozni vele és kiképezni mentőkutyának. Rin Tin Tin pedig nagyszerűen helytállt, s számtalan ember köszönheti neki az életét. Szereplők: Ben Cross, Todd Jensen, Velizar Binev
5:55
10 dolog, amit utálok benned (12+)
10 dolog, amit utálok benned Biancát hiába hívják randira a környék legmenőbb srácai. Nem mintha túlságosan tartózkodó lenne, de morc apja a fejébe vette, hogy míg Bianca nővére, Kat otthon ül, húgának is tilos a bulizás. Kat azonban kiállhatatlan, goromba pokróc, nincs senki, aki ki merne kezdeni vele. Amíg színre nem lép egy srác, aki jobban akarja Biancát a többieknél. A csöppet sem szent cél érdekében felbéreli Patrick Veronát, ezt a rejtélyes múltú, rettenthetetlennek látszó fiatalembert, hogy csábítsa el a mogorva Katet. A terv nem egyszerű, de végrehajtása sokkal bonyolultabb. Újabb szerelmes ifjoncok kerülnek elő, a párok kicsit átrendeződnek, senki nem ért semmit és végül hátha mindenki rátalál arra, akit megérdemel. Szereplők: Heath Ledger, Julia Stiles, Larisa Oleynik
7:55
Salamon király kincse (12+)
Salamon király kincse Quatermain egy profi kalandor. Amikor értesül arról, hogy expedíció indul Salamon király elveszettnek hitt kincse megtalálására, az elsők között jelentkezik a szerveződő csapat kötelékébe. A kincs birtokában nagyon gazdag ember válhat belőle, így a veszélyekkel nem törődve veti bele magát a dzsungelbe, és halált megvető bátorsággal száll szembe azokkal, akik megpróbálják megakadályozni célja elérésében…Szereplők: Richard Chamberlain, Sharon Stone, John Rhys-Davies
10:00
Amerikai nindzsa (12+)
Amerikai nindzsa Joe Armstrong-ot a Távol-Keleti harcművészetek mesterét és semmitől sem visszariadó társát, Curtis Jackson-t veszélyes küldetése a csodás trópusi paradicsomba vezérli. Itt állomásozik az amerikai tengerészgyalogság elit küldeménye, amelynek a közelmúltban négy tagja tűnt el rejtélyes körülmények között. Armstrong és Jackson hamarosan rájönnek, hogy ördögi összeesküvés nyomaira bukkantak: emberek sokaságát ejtik rabul, hogy genetikai beavatkozással "gyilkoló nindzsákká" alakítsák át őket. A tét számukra már nemcsak az ügy kivizsgálása, hanem egyben saját életük megmentése is... Szereplők: Michael Dudikoff, Steve James, Judie Aronson
12:00
Beverly Hills-i zsaru (12+)
Beverly Hills-i zsaru Axel Foley olyan rendőr, aki mindig bajba keveredik. Különösen akkor, amikor nem tudja megtagadni természetét és a Detroit-i rendőrségen állandóan összetűzésbe kerül a főnökével. A főnök legfőbb gondja Foley-val kapcsolatban az, hogy a zsaru szinte soha sem tartja magát a kiadott utasításokhoz, hanem sokkal inkább a saját elképzelései szerint végzi dolgát. Igaz, így is sikeresen! Egy napon megölik az egyik legrégebbi barátját a Los Angeles-i Beverly Hills-ben. Foley pedig nem tehet mást, odarepül és elkezdi a nyomozást…Szereplők: Eddie Murphy, Judge Reinhold, John Ashton
14:15
A tengerészgyalogos - A hazatérés (12+)
A tengerészgyalogos - A hazatérés A tengerészgyalogságnál szolgáló Jake Carter őrmester szabadságra utazik a szülővárosába. Amikor megtudja, hogy a húgát elrabolta egy csapat erőszakos szélsőséges, egy pillanatig sem habozik, és a nyomukba ered. A tengerészgyalogos megtámadja a bűnözők főhadiszállását, amelynek során rájön, hogy a csapat vezetője egy terrorista merénylet végrehajtását tervezi. Az idő azonban fogytán van, és az egyetlen ember, aki megakadályozhatja az akciót, és megmenthet több ezer ártatlan életét, az Carter. Szereplők: Mike 'The Miz' Mizanin, Ashley Bell, Neal McDonough
16:00
Max Payne - Egyszemélyes háború (12+)
Max Payne - Egyszemélyes háború Max Payne (Mark Wahlberg) jó zsaru volt, aki néhány őrült drogos miatt elvesztette a családját. Ettől kezdve Max-et csak egy cél élteti: megtalálni a drog forrását. A drogdílerek közé áll, a drogmaffia tagja lesz. Egyre mélyebbre jut, egyre borzasztóbb bűnök nyomára talál. Korábbi barátai és új társai is ellene fordulnak. Max azonban mindenre hajlandó és nagyon sok mindenre képes az igazságért... Szereplők: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Beau Bridges
18:00
Szupercella 3.: Az Ördögverem (12+)
Szupercella 3.: Az Ördögverem Ray Breslin és csapata ismét lehetetlen küldetésre vállalkoznak: az Ördögveremből, egy régi romvárosra épült erődből próbálják kimenteni újdonsült társuk egykori pártfogoltját. A helyszínen azonban hamar világossá válik, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a csapatnak halálos próbatételeket kell kiállnia, hogy élve teljesítsék az akciót... Szereplők: Sylvester Stallone, Dave Bautista, Devon Sawa
20:00
007 Nincs idő meghalni (15+)
007 Nincs idő meghalni James Bond a nyugdíjasok gondtalan életét éli Jamaicán, miután "letette a fegyvert". Az idilli mindennapoknak azonban vége szakad, amikor felbukkan régi barátja, Felix Leiter, aki egy új, minden eddiginél veszélyesebb küldetésben kéri Bond segítségét. Az egykori 007-es ezért újra felölti az öltönyt, hogy egy olyan bűnöző nyomába eredjen, aki egy, az egész emberiségre veszélyes technológia birtokában van. Bond-nak ehhez régi ismerősei, esetenként akár egykori ellenségei segítségét is igénybe kell vennie, miközben korábbi kedvese, Madeleine is ismét feltűnik ügynökünk életében. A nő jelenlétével az ügy személyessé válik Bond számára, aki kész mindenkin átgázolni, hogy megmentse élete szerelmét, és annak gyermekét. Szereplők: Daniel Craig, Ana de Armas, Rami Malek
1:50
A kaptár: Túlvilág (18+)
A kaptár: Túlvilág A titkos, föld alatti laboratóriumból elszabadult T-vírus elpusztította a világot, és zombivá változtatta az emberiség nagy részét. Alice folytatja a túlélők utáni kutatást, hogy biztonságba helyezze őket. Egy rejtélyes rádióadást követve Alaszkába indul, ahol egy régi barátjával, Claire-rel találkozik. Együtt mennek Los Angelesbe, ahol talán létezik egy biztonságosnak hitt körzet. Hamarosan kiderül, hogy valójában csapdáról van szó, a metropoliszban zombik garázdálkodnak. Alice és társai a néhány túlélővel együtt az egykori fegyház területén barikádozzák el magukat. A kikötőben horgonyzó hajóról rádióadást fognak. Elhatározzák, hogy megpróbálnak feljutni a hajóra. Szereplők: Ali Larter, Milla Jovovich, Wentworth Miller
4:45
Kalandok keleten (12+)
Kalandok keleten Egy zseniális tudóst a vállalati laborból Indiába küldenek azzal a céllal, hogy eladja az általa létrehozott, géntechnológiával módosított rizst. A gyönyörű Linda (Brie Larson) hisz a tudományban és biztos benne, hogy a gazdák le lesznek nyűgözve a segítségétől. Időközben azonban rá kell döbbennie, hogy valójában lassan, de biztosan tönkreteszi őket. A helyzetet tovább bonyolítja, hogy beleszeret Rajitba (Utkarsh Ambudjar). Szereplők: Brie Larson, Utkarsh Ambudkar, Scott Bakula
6:45
Umami, a boldogság íze (12+)
Umami, a boldogság íze Gabriel Carvin (Gerard Depardieu), Franciaország leghíresebb séfje nem tud örülni a sikernek, és hiába van családja, még sosem volt boldog. Amikor legjobb barátja, Rufus (Pierre Richard) hipnózissal próbálkozik, Gabriel rájön, hogy egy japán szakács (Kyôzô Nagatsuka) az oka mindennek, aki egykor egy tál tésztával győzte le. Gabriel kész azonnal a tettek mezejére lépni, hogy visszaszerezze az élet örömét. Szereplők: Gérard Depardieu, Sandrine Bonnaire, Pierre Richard
8:55
Éjféli látomás (12+)
Éjféli látomás A nyolcéves Alton (Jaeden Martell) természetfeletti képességgel bír, ami felkelti a vallási szélsőségesek és a kormány ügynökeinek is a figyelmét. Az apja, Roy (Michael Shannon) a barátja, Lucas (Joel Edgerton) segítségével kiszabadítja fiát a szekta karmaiból, melynek tagjai valamiféle megváltót látnak benne. Roy értetlenül áll a fia képességei előtt, mégis mindent kockára téve segít neki, hogy Alton beteljesítse küldetését, bármi legyen is az. Az FBI Sevier ügynököt (Adam Driver) bízza meg a fiú tanulmányozásával, akinek a képességei komoly fenyegetést jelentenek a nemzetvédelem számára. Szereplők: Adam Driver, Kirsten Dunst, Joel Edgerton
11:15
A burok (12+)
A burok A burok a szerelem és az áldozathozatal története a közeli jövőben, amikor az egész emberiség sorsa veszélybe kerül. A Földet békés idegenek, a lelkek foglalják el. A lelkek átveszik az irányítást a legtöbb ember elméje fölött, testüket azonban érintetlenül hagyják, és beleköltözve buroknak használják. A kevés emberi ellenálló egyikét, Melanie-t (Saoirse Ronan) elfogja a hajtók egyike (Diane Kruger), akik az utolsó emberektől védik az új fajt. Kétségbeesett csata után Melanie testébe beleoperálnak egy Vándor nevű lelket. Vándort figyelmeztetik, hogy a heves érzelmek, a szenvedély és az élénk emlékek miatt nem könnyű egy emberben élni, ám van valami, amire nem számított: teste korábbi lakója nem hajlandó átadni az elméje fölötti uralmat. Szereplők: Saoirse Ronan, Diane Kruger, William Hurt
13:50
Hurrikán meló (12+)
Hurrikán meló Casey (Maggie Grace), a nemzetbiztonsági őr elkövetett egy súlyos hibát, amit szeretne helyrehozni. Főnökei lehetőséget adnak neki, és rábízzák annak a trezornak az őrzését, amelyben 600 millió dollárnyi kivonásra ítélt pénz vár megsemmisítésre. Pechjére egy csapat dörzsölt bűnöző épp a legdurvább hurrikán pusztítását használja fel elterelésnek arra, hogy észrevétlenül lelépjenek a pénzzel. Casey hamar rájön, hogy egyedül nem veheti fel a harcot ellenük, és segítséget kér viharvadász barátjától, Willtől (Toby Kebbell) és exkatona testvérétől, Breeze-től (Ryan Kwanten). Nem is sejtik, hogy a helyszínre érkező rendőrfőnök, Dixon (Ben Cross) is az ellenséghez tartozik. Szereplők: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten
15:50
Vas (12+)
Vas Cary (Martin Henderson) több motort is ellopott az egyik motoros banda főnökétől, Henrytől (Matt Schulze). Csakhogy a motorokban elrejtve ott lapult valami, ami nagyon értékes volt, ezért Henry meg akarja leckéztetni azt, aki túljárt az eszén. Amikor megölnek egy rivális motorost, Carynek menekülnie kell, mivel minden nyom hozzá vezet. Hogy tisztázza magát, el kell kapnia az igazi gyilkost, persze úgy, hogy közben elkerülje a nyomában járó FBI-ügynököt és a bosszúszomjas Henryt is. Szereplők: Martin Henderson, Ice Cube, Monet Mazur
17:30
A Hunter Killer Küldetés (12+)
A Hunter Killer Küldetés Joe Glass tengeralattjáró-kapitány (Gerard Butler, Támadás a Fehér Ház ellen, 300) épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését. A tengeren és szárazföldön is játszódó Hunter Killer küldetés vérfagyasztóan izgalmas thriller, amelynek további szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint az Oscar®-díjas Gary Oldman (A legsötétebb óra), Common (John Wick: 2. felvonás), Linda Cardellini (Bosszúállók: Ultron kora) és Toby Stephens (Halj meg máskor). Szereplők: Linda Cardellini, Gerard Butler, Gary Oldman
20:00
Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása (16+)
Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása Allan Trumbull (Morgan Freeman), az Egyesült Államok elnöke ellen merényletet követnek el. A gyilkossági kísérlet gyanúsítottja nem más, mint az elnök biztonsági főnöke, Mike Banning (Gerard Butler). Az igazságtalanul megvádolt ügynök megszökik, hogy kiderítse, kik állnak a merénylet hátterében és mire készülnek. Egyedül apjára, Clayre (Nick Nolte) számíthat, akit hosszú évek óta nem látott. Hamarosan rájön, hogy a játszma már nem csak a hírnevéről, és az elnök életéről szól, hanem az egész ország jövője a tét. Szereplők: Tim Blake Nelson, Gerard Butler, Morgan Freeman
22:25
Invázió (16+)
Invázió Baleset éri a Patriot űrsiklót, maradványai szétszóródnak az Egyesült Államok területén. A hatóságok uralják a helyzetet, de hírek kapnak szárnyra arról, hogy a roncsok között idegen anyagot találtak. Carol Bennet (Nicole Kidman) pszichiáter környezetében különös események történnek. Az orvosnő csak később kapcsolja össze mindezeket az űrsikló balesetével. Rájön, hogy éppen azok az emberek terjesztik a ragályt, akiknek az állítólagos influenza járvány elleni oltásokat kell beadniuk. Az ismeretlen eredetű spóra megtámadja az ember DNS-ét, és a fertőzött fokozatosan akaratlan, lélektelen robottá alakul. Szereplők: Nicole Kidman, Daniel Craig, Jeremy Northam

Sony Max műsor (2024. 05. 13.)

A mai napi aktuális reggeli, délutáni és esti Sony Max műsor a fenti oszlopon látható, de a dátumválasztóval megnézhetjük a holnapi, holnaputáni, vagy akár későbbi műsorokat is.

A Sony Max tv épp most futó műsora a fenti zöld keretben látható, a vízszintes sáv kitöltöttsége pedig azt mutatja mennyi telt el eddig az aktuális programból.

Oldalunkon szinte minden Magyarországon közvetített, ismert és keresett televízióadó programfüzete megtalálható. Az egyes programok keretének jobb alsó sarkán lévő “i” betűre kattintva pedig többet is megtudhatunk az adott Sony Max tv programról.

Az egyes oszlopokra külön-külön beállíthatjuk kedvenc tv csatornáinkat, így csak azoknak az adóknak a műsorait fogjuk látni amik tényleg érdekelnek is minket, a fenti keresővel pedig egyes műsorokra is rákereshetünk.

Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk!