Sony Max
0:00
Az ismerős gonosz
Az ismerős gonosz (1. évad 3. rész) Ez a sorozat egyedülálló betekintés nyújt a bűnözők kettős életébe. A bemutatott esetekben a családtagok és közeli barátok nem is sejtették, hogy az ördög bújik meg közöttük.
1:00
Az ismerős gonosz
Az ismerős gonosz (1. évad 4. rész) Ez a sorozat egyedülálló betekintés nyújt a bűnözők kettős életébe. A bemutatott esetekben a családtagok és közeli barátok nem is sejtették, hogy az ördög bújik meg közöttük.
1:40
A Doki - Egy új esély (12+)
A Doki - Egy új esély (1. évad 1. rész) Andrea Fantit (Luca Argentero), a belgyógyászat briliáns elméjű, de rideg főorvosát egy nap fejbe lövi az egyik elhunyt beteg édesapja. Bár az életmentő műtét sikeresnek bizonyul, a fejsérülés következtében amnéziában szenved, és az életének elmúlt 12 éve kitörlődik a memóriájából. Nem emlékszik karrierjére, barátnőjére, mi több, válására és kisfia elvesztésére sem, így újra szembesülnie kell életének legfájdalmasabb pillanataival. A zseniális orvos nem folytathatja eddigi munkáját, de saját emlékei visszanyerése érdekében úgy dönt, hogy lefokozása ellenére is a kórházban marad. A baleset megváltoztatja Andreát, hiszen hirtelen a betegek szemszögéből látja az orvosok világát, és megérti, mennyire fontos az empátia a gyógyulásban. Mindent megtesz, hogy tanácsaival segíthessen a betegeknek, mindeközben pedig egy eltussolt orvosi műhiba is a napvilágra kerül.
2:30
A Doki - Egy új esély (16+)
A Doki - Egy új esély (1. évad 2. rész) Andrea Fantit (Luca Argentero), a belgyógyászat briliáns elméjű, de rideg főorvosát egy nap fejbe lövi az egyik elhunyt beteg édesapja. Bár az életmentő műtét sikeresnek bizonyul, a fejsérülés következtében amnéziában szenved, és az életének elmúlt 12 éve kitörlődik a memóriájából. Nem emlékszik karrierjére, barátnőjére, mi több, válására és kisfia elvesztésére sem, így újra szembesülnie kell életének legfájdalmasabb pillanataival. A zseniális orvos nem folytathatja eddigi munkáját, de saját emlékei visszanyerése érdekében úgy dönt, hogy lefokozása ellenére is a kórházban marad. A baleset megváltoztatja Andreát, hiszen hirtelen a betegek szemszögéből látja az orvosok világát, és megérti, mennyire fontos az empátia a gyógyulásban. Mindent megtesz, hogy tanácsaival segíthessen a betegeknek, mindeközben pedig egy eltussolt orvosi műhiba is a napvilágra kerül.
3:30
A Doki - Egy új esély (12+)
A Doki - Egy új esély (1. évad 3. rész) Andrea Fantit (Luca Argentero), a belgyógyászat briliáns elméjű, de rideg főorvosát egy nap fejbe lövi az egyik elhunyt beteg édesapja. Bár az életmentő műtét sikeresnek bizonyul, a fejsérülés következtében amnéziában szenved, és az életének elmúlt 12 éve kitörlődik a memóriájából. Nem emlékszik karrierjére, barátnőjére, mi több, válására és kisfia elvesztésére sem, így újra szembesülnie kell életének legfájdalmasabb pillanataival. A zseniális orvos nem folytathatja eddigi munkáját, de saját emlékei visszanyerése érdekében úgy dönt, hogy lefokozása ellenére is a kórházban marad. A baleset megváltoztatja Andreát, hiszen hirtelen a betegek szemszögéből látja az orvosok világát, és megérti, mennyire fontos az empátia a gyógyulásban. Mindent megtesz, hogy tanácsaival segíthessen a betegeknek, mindeközben pedig egy eltussolt orvosi műhiba is a napvilágra kerül.
5:00
Trendközelben (12+)
Trendközelben (22. évad 13. rész) A TrendKözelben műsor a mindennapi életünket meghatározó trendek világát mutatja be, legyen szó, divatról, kiegészítőről, műszaki vagy lakáskultúráról. Célunk, hogy a divat iránt érdeklődő embereket közelebb vigyük a trendekhez. Körülnézünk a divat, a trend világában. Színben, fazonban, életkor és nem szerint, a nyugati trendeken keresztül a keleti divatvilágig _ a magyar pretaporter-től kezdve a haute cuture-ig. A műsorban megszólaltatunk divattervezőket, kozmetikusokat, drágakőszakértőket, stylistot és egy-egy közéleti szereplőt vagy akár celebeket is. A magazin betekintést ad a legexkluzívabb dolgokba is.
5:35
Viola
Viola (1. évad 1. rész) Viola Vitale (Francesca Chillemi) mindig is a divatújságírás területén dolgozott. Most azonban visszaköltözik Párizsból Palermóba, hogy _ optimizmussal és reménnyel felvértezve _ megkeresse sosem látott édesapját, és búcsút int a divatnak. A városban egy online kiadónál kezd dolgozni, ahol Francesco Demir (Can Yaman) felügyelő segítségével bűnügyi témákról tudósít. Bár ellentétes személyiségük miatt eleinte nehézségekbe ütköznek, idővel megtanulnak hatékonyan együttműködni. A nyomozásokat az is segíti, hogy Viola szinesztéta: adottságának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb, akár a külvilág elől elrejtett érzésekben is.
6:50
Viola
Viola (1. évad 2. rész) Viola Vitale (Francesca Chillemi) mindig is a divatújságírás területén dolgozott. Most azonban visszaköltözik Párizsból Palermóba, hogy _ optimizmussal és reménnyel felvértezve _ megkeresse sosem látott édesapját, és búcsút int a divatnak. A városban egy online kiadónál kezd dolgozni, ahol Francesco Demir (Can Yaman) felügyelő segítségével bűnügyi témákról tudósít. Bár ellentétes személyiségük miatt eleinte nehézségekbe ütköznek, idővel megtanulnak hatékonyan együttműködni. A nyomozásokat az is segíti, hogy Viola szinesztéta: adottságának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb, akár a külvilág elől elrejtett érzésekben is.
8:00
Viola
Viola (1. évad 3. rész) Viola Vitale (Francesca Chillemi) mindig is a divatújságírás területén dolgozott. Most azonban visszaköltözik Párizsból Palermóba, hogy _ optimizmussal és reménnyel felvértezve _ megkeresse sosem látott édesapját, és búcsút int a divatnak. A városban egy online kiadónál kezd dolgozni, ahol Francesco Demir (Can Yaman) felügyelő segítségével bűnügyi témákról tudósít. Bár ellentétes személyiségük miatt eleinte nehézségekbe ütköznek, idővel megtanulnak hatékonyan együttműködni. A nyomozásokat az is segíti, hogy Viola szinesztéta: adottságának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb, akár a külvilág elől elrejtett érzésekben is.
9:05
Viola
Viola (1. évad 4. rész) Viola Vitale (Francesca Chillemi) mindig is a divatújságírás területén dolgozott. Most azonban visszaköltözik Párizsból Palermóba, hogy _ optimizmussal és reménnyel felvértezve _ megkeresse sosem látott édesapját, és búcsút int a divatnak. A városban egy online kiadónál kezd dolgozni, ahol Francesco Demir (Can Yaman) felügyelő segítségével bűnügyi témákról tudósít. Bár ellentétes személyiségük miatt eleinte nehézségekbe ütköznek, idővel megtanulnak hatékonyan együttműködni. A nyomozásokat az is segíti, hogy Viola szinesztéta: adottságának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb, akár a külvilág elől elrejtett érzésekben is.
10:15
Viola
Viola (1. évad 5. rész) Viola Vitale (Francesca Chillemi) mindig is a divatújságírás területén dolgozott. Most azonban visszaköltözik Párizsból Palermóba, hogy _ optimizmussal és reménnyel felvértezve _ megkeresse sosem látott édesapját, és búcsút int a divatnak. A városban egy online kiadónál kezd dolgozni, ahol Francesco Demir (Can Yaman) felügyelő segítségével bűnügyi témákról tudósít. Bár ellentétes személyiségük miatt eleinte nehézségekbe ütköznek, idővel megtanulnak hatékonyan együttműködni. A nyomozásokat az is segíti, hogy Viola szinesztéta: adottságának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb, akár a külvilág elől elrejtett érzésekben is.
11:30
Viola
Viola (1. évad 6. rész) Viola Vitale (Francesca Chillemi) mindig is a divatújságírás területén dolgozott. Most azonban visszaköltözik Párizsból Palermóba, hogy _ optimizmussal és reménnyel felvértezve _ megkeresse sosem látott édesapját, és búcsút int a divatnak. A városban egy online kiadónál kezd dolgozni, ahol Francesco Demir (Can Yaman) felügyelő segítségével bűnügyi témákról tudósít. Bár ellentétes személyiségük miatt eleinte nehézségekbe ütköznek, idővel megtanulnak hatékonyan együttműködni. A nyomozásokat az is segíti, hogy Viola szinesztéta: adottságának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb, akár a külvilág elől elrejtett érzésekben is.
12:40
Viola
Viola (1. évad 7. rész) Viola Vitale (Francesca Chillemi) mindig is a divatújságírás területén dolgozott. Most azonban visszaköltözik Párizsból Palermóba, hogy _ optimizmussal és reménnyel felvértezve _ megkeresse sosem látott édesapját, és búcsút int a divatnak. A városban egy online kiadónál kezd dolgozni, ahol Francesco Demir (Can Yaman) felügyelő segítségével bűnügyi témákról tudósít. Bár ellentétes személyiségük miatt eleinte nehézségekbe ütköznek, idővel megtanulnak hatékonyan együttműködni. A nyomozásokat az is segíti, hogy Viola szinesztéta: adottságának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb, akár a külvilág elől elrejtett érzésekben is.
13:50
Viola
Viola (1. évad 8. rész) Viola Vitale (Francesca Chillemi) mindig is a divatújságírás területén dolgozott. Most azonban visszaköltözik Párizsból Palermóba, hogy _ optimizmussal és reménnyel felvértezve _ megkeresse sosem látott édesapját, és búcsút int a divatnak. A városban egy online kiadónál kezd dolgozni, ahol Francesco Demir (Can Yaman) felügyelő segítségével bűnügyi témákról tudósít. Bár ellentétes személyiségük miatt eleinte nehézségekbe ütköznek, idővel megtanulnak hatékonyan együttműködni. A nyomozásokat az is segíti, hogy Viola szinesztéta: adottságának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb, akár a külvilág elől elrejtett érzésekben is.
15:00
Viola
Viola (1. évad 9. rész) Viola Vitale (Francesca Chillemi) mindig is a divatújságírás területén dolgozott. Most azonban visszaköltözik Párizsból Palermóba, hogy _ optimizmussal és reménnyel felvértezve _ megkeresse sosem látott édesapját, és búcsút int a divatnak. A városban egy online kiadónál kezd dolgozni, ahol Francesco Demir (Can Yaman) felügyelő segítségével bűnügyi témákról tudósít. Bár ellentétes személyiségük miatt eleinte nehézségekbe ütköznek, idővel megtanulnak hatékonyan együttműködni. A nyomozásokat az is segíti, hogy Viola szinesztéta: adottságának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb, akár a külvilág elől elrejtett érzésekben is.
16:10
Viola
Viola (1. évad 10. rész) Viola Vitale (Francesca Chillemi) mindig is a divatújságírás területén dolgozott. Most azonban visszaköltözik Párizsból Palermóba, hogy _ optimizmussal és reménnyel felvértezve _ megkeresse sosem látott édesapját, és búcsút int a divatnak. A városban egy online kiadónál kezd dolgozni, ahol Francesco Demir (Can Yaman) felügyelő segítségével bűnügyi témákról tudósít. Bár ellentétes személyiségük miatt eleinte nehézségekbe ütköznek, idővel megtanulnak hatékonyan együttműködni. A nyomozásokat az is segíti, hogy Viola szinesztéta: adottságának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb, akár a külvilág elől elrejtett érzésekben is.
17:25
Viola
Viola (1. évad 11. rész) Viola Vitale (Francesca Chillemi) mindig is a divatújságírás területén dolgozott. Most azonban visszaköltözik Párizsból Palermóba, hogy _ optimizmussal és reménnyel felvértezve _ megkeresse sosem látott édesapját, és búcsút int a divatnak. A városban egy online kiadónál kezd dolgozni, ahol Francesco Demir (Can Yaman) felügyelő segítségével bűnügyi témákról tudósít. Bár ellentétes személyiségük miatt eleinte nehézségekbe ütköznek, idővel megtanulnak hatékonyan együttműködni. A nyomozásokat az is segíti, hogy Viola szinesztéta: adottságának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb, akár a külvilág elől elrejtett érzésekben is.
18:40
Viola
Viola (1. évad 12. rész) Viola Vitale (Francesca Chillemi) mindig is a divatújságírás területén dolgozott. Most azonban visszaköltözik Párizsból Palermóba, hogy _ optimizmussal és reménnyel felvértezve _ megkeresse sosem látott édesapját, és búcsút int a divatnak. A városban egy online kiadónál kezd dolgozni, ahol Francesco Demir (Can Yaman) felügyelő segítségével bűnügyi témákról tudósít. Bár ellentétes személyiségük miatt eleinte nehézségekbe ütköznek, idővel megtanulnak hatékonyan együttműködni. A nyomozásokat az is segíti, hogy Viola szinesztéta: adottságának köszönhetően az emberekből sugárzó érzelmeket színekhez társítja, így képes olvasni a legmélyebb, akár a külvilág elől elrejtett érzésekben is.
20:00
Az ismerős gonosz
Az ismerős gonosz (1. évad 5. rész) Ez a sorozat egyedülálló betekintés nyújt a bűnözők kettős életébe. A bemutatott esetekben a családtagok és közeli barátok nem is sejtették, hogy az ördög bújik meg közöttük.
20:55
Az ismerős gonosz
Az ismerős gonosz (1. évad 6. rész) Ez a sorozat egyedülálló betekintés nyújt a bűnözők kettős életébe. A bemutatott esetekben a családtagok és közeli barátok nem is sejtették, hogy az ördög bújik meg közöttük.
21:55
Az ismerős gonosz
Az ismerős gonosz (1. évad 7. rész) Ez a sorozat egyedülálló betekintés nyújt a bűnözők kettős életébe. A bemutatott esetekben a családtagok és közeli barátok nem is sejtették, hogy az ördög bújik meg közöttük.
22:55
Az ismerős gonosz
Az ismerős gonosz (1. évad 8. rész) Ez a sorozat egyedülálló betekintés nyújt a bűnözők kettős életébe. A bemutatott esetekben a családtagok és közeli barátok nem is sejtették, hogy az ördög bújik meg közöttük.
23:55
Az ismerős gonosz
Az ismerős gonosz (1. évad 1. rész) Ez a sorozat egyedülálló betekintés nyújt a bűnözők kettős életébe. A bemutatott esetekben a családtagok és közeli barátok nem is sejtették, hogy az ördög bújik meg közöttük.
0:50
A hős (16+)
A hős Egy titkos társaság, a Junoszty, fiatal tehetséges gyerekeket tanít arra, hogy tökéletes ügynökök lehessenek. 15 év elteltével a csoport létrehozója, akit addig halottnak hittek, előkerül, hogy felfedje, ki az áruló. Andrej ledöbben, amikor rájön, az apja él. Nem sokáig tudják élvezni egymás társaságát, üldözik őket. Szereplők: Tobias Aspelin, Svetlana Khodchenkova, Konstantin Lavronenko
2:45
Walker, a texasi kopó || Legendák (12+)
Walker, a texasi kopó || Legendák (IX / 18) Az aktuális rész ismertetője: A maffiafőnök fia bosszút esküszik és sorban megöli az apját elítélő tárgyalás résztvevőit. Az esküdtszék vezetője és a bíró után, Alex lenne a következő... Közben a városban kick-box világbajnokságra készülődnek, amely jó alkalom arra, hogy Walker és a társai a régi bajnokokkal is találkozzanak egy edzés, majd egy barátságos bokszmérkőzés keretében. A műsor ismertetése: Walker seriff (Chuck Norris) legközelebbi barátja, az egykori texas ranger, C. D. Parker (Noble Willingham) ugyan már visszavonult, de a nehéz esetek kapcsán mégis hasznos tanácsokkal látja el Walkert. Segítségére van még James "Jimmy" Trivette (Clarence Gilyard Jr. ), a Baltimore-i ex-labdarúgó seriff-helyettes, aki a modern kor eszközeivel segíti Walkert. Valamint csapatuk tagja még Alex Cahill (Sheree J. Wilson), megyei helyettes kerületi államügyész, aki ugyan vonzódik Walkerhez, de néha nem ért egyet a liberális szellemű bűnüldözés megközelítésével... A hétszeres karate világba
3:30
Lokoléo Jollyval (12+)
Lokoléo Jollyval (IV / 14) Lokoléo Jollyval, melyben főként mulatós dalok, latin ritmusok és fülbemászó slágerek is hallhatóak. Felcsendülnek már ismert és még nem hallott dalok is a házigazdától, emellett számos vendég is szerepel a műsorban.
3:55
Lokoléo Jollyval (12+)
Lokoléo Jollyval (IV / 15) Lokoléo Jollyval, melyben főként mulatós dalok, latin ritmusok és fülbemászó slágerek is hallhatóak. Felcsendülnek már ismert és még nem hallott dalok is a házigazdától, emellett számos vendég is szerepel a műsorban.
4:20
Családi Titkok || Felnőttem, apu! (12+)
Családi Titkok || Felnőttem, apu! Hétköznapi csaták, melyek harcmezején családtagok kerülnek egymással szembe. A hazai gyártású, amatőr szereplőkkel készült doku-reality olyan történetekkel ismerteti meg a nézőt, amelyek napjainkban is létező társadalmi problémákra világítanak rá.
5:10
Tűsarok (12+)
Tűsarok (II / 11) Megmutatjuk, milyen egy ízig-vérig nő világa. Ebben segítségünkre lesz Barbi, aki humoros hangvételével egyedivé varázsolja a műsort. Olyan ez, mint egy hatalmas női táska. Rengeteg izgalmat tartogat, ugyanakkor teljesen hétköznapi... Kiemelt tartalmak: Magyar Divattervezők, Sikeres Nők, Édes Élet rovat _ gasztronómia _ éttermek, Nemzetközi divatvilág, Párkapcsolati tanácsok szakemberek bevonásával
5:15
Mokka (12+)
Mokka A TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora.
7:45
Mokkacino (12+)
Mokkacino A komoly témák után mindenkinek jól esne valami könnyedebb. Ezentúl a Mokka után kicsit lazítunk a stíluson. Édes storyk habkönnyű tálalásban, éppen úgy, ahogy az ínyencek kedvelik. Mokkacino, hétköznap a Mokka után a TV2-n.
8:40
Las Bandidas (12+)
Las Bandidas 1880, Mexikó. Sara, a gazdag bankár lánya és Maria, a szegény farmercsalád sarja összefognak, amikor megjelenik Tyler Jackson, a New York-i hitelbank képviselője. A könyörtelen banktisztviselő egy csapásra tönkreteszi mindkét lány családját, amikor jogtalanul elveszi tőlük a földjeiket. Sara és Maria elhatározzák, hogy pisztolyt ragadnak és bosszút állnak a családjaikat ért sérelemért. Szereplők: Salma Hayek, Penélope Cruz, Steve Zahn
10:40
Bazi nagy francia lagzik 2 (12+)
Bazi nagy francia lagzik 2 A Verneuil család ismét visszatér! Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét. Claude és Marie el sem tudják képzelni, hogy távol legyenek szeretteiktől, ezért mindent elkövetnek, hogy visszatartsák őket a költözéstől…Szereplők: Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan
12:45
Croodék (12+)
Croodék Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszik körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet. Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya _ és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot... Szereplők: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone
14:50
Tucatjával olcsóbb (12+)
Tucatjával olcsóbb A Baker család nem nevezhető átlagos famíliának: a szülők mellett tizenkét gyerekből, két kutyából, néhány állatból, pár futó vendégből és örökös botrányból áll. Az őrület tetőfokára hág, amikor az anya állást vállal és az apa marad otthon, hogy vigyázzon a lurkókra. De hamarosan rájön, hogy egyszerre legfeljebb egy dologra tud vigyázni: saját magára. Mert a tucatnyi pajkos gyerek végtelen számú veszélyt rejt számára. Az apa minden csapdába beleesik, minden tréfának felül, minden versenyben alulmarad és közben többnyire el is találja valami... Szereplők: Steve Martin, Hilary Duff, Bonnie Hunt
17:00
Tények (0+)
Tények A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
17:55
Tények Plusz (12+)
Tények Plusz A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
18:30
Házasság első látásra (12+)
Házasság első látásra (I / 11) Az aktuális rész ismertetője: A Házasság első látásra című reality műsorba 6 nő és 6 férfi vág bele, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy társra találjanak. 3 elismert párkapcsolati szakértő kíséri őket az úton, akik arra vállalkoztak, hogy a műsorba jelentkezők közül megpróbálják azokat a szingliket megtalálni, akik tökéletes társai lehetnek egymásnak. A szakértők: Gaál Viktor pszichológus, fő szakterülete az érzelmi intelligencia kutatása, Tóth Melinda pszichológus, aki kötődéssel, elköteleződéssel kapcsolatos problémák kezelésével foglalkozik, valamint Sarkadi Bálint klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szexológus tanácsadó. Ők hárman tehát tudományos módszerekkel keresik meg a tökéletes párt azoknak, akik szinte már feladták a reményt. A világsikerű formátumot már 30 országban tűzték képernyőre Ausztráliától, Olaszországon át Norvégiáig, és közel 100 évadot élt meg.
19:55
Hazatalálsz (12+)
Hazatalálsz (II / 11) Az aktuális rész ismertetője: Editnek sikerül kimentenie Tamást az égő házból, de a mobiltelefon megsemmisül. Dénes és Tamás közül csak egyikük éli túl a végzetes éjszakát. Trixi majdnem lebukik Balogh kapitány előtt, amikor a rendőrök házkutatást tartanak Edit villájában: noha ezt az akciót még megússza, Edit előtt már kénytelen felfedni a kilétét. Ernő kideríti, hogy Dénes és Kata közös széfet bérelt, ám a széf már üres. Balogh kapitány a helyszínen talált keréknyomok alapján Raját gyanúsítja a lövöldözéssel. A műsor ismertetése: Tamás és nővére, Brigitta egy autóbalesetben elveszítették szüleiket, ezért állami gondozásba kerültek. Szomorú, árvaházi sorsukban osztozott a Tamással egyidős Rajmund, akit születésekor hagytak a gyermekotthon kapuja előtt. Rajmund mindig is féltékeny volt Tamásra és Brigittára, mert ott volt köztük a testvéri szeretet és támogatta, segítette őket a város leggazdagabb özvegye, Edit. Tamás a gyermekotthon elhagyása után a fővárosba, Budapestre köl
21:00
Gladiátor (16+)
Gladiátor Időszámításunk kezdete után 180-ban Marcus Aurelius császár halálával az egykor oly dicső Római Birodalomban a káosz lesz az úr. Marcus őrült, hatalomvágyó és kegyetlen fia, Commodus kerül hatalomra és első dolga, hogy megszabaduljon ellenfeleitől. Apja bizalmasát, a népszerű és legyőzhetetlennek hitt hadvezért Maximus-t árulónak kiáltja ki, miután az nem hajlandó behódolni neki. Maximus-ra a halál vár és az új császár, ellensége családját is kivégezteti. A rangjától megfosztott egykori hadvezér súlyosan megsérül, de életben marad. Nincstelen földönfutóvá lesz, rabszolga-kereskedők kezére kerül, és gladiátorként kell megküzdenie nap, mint nap az életéért. Csak egyvalami tartja benne a lelket, csak egyetlen cél lebeg a szeme előtt: megnyerni minden csatát és eljutni Rómába, hogy a Colosseumban végre szemtől szembe kerüljön ismét azzal, aki tönkretette az életét… Ridley Scott átmentette a XXI. századba a történelmi eposz műfaját a 2000. év egyik legsikeresebb és mindenképpen a legmaradan
0:45
Terror az űrben (18+)
Terror az űrben Egy titkos űrállomást hoztak létre azzal a céllal, hogy terroristákat tartsanak fogva biztos távolságra az emberiségtől. Senki nem tud kiszabadulni és senki sem tudja, hogy ott vannak a végtelenségben. Egy végzetes hiba miatt a bebörtönzött terroristák átveszik a vezetést az állomás felett és Moszkvába irányított rakétává alakítják. Csak egy pilóta és egy újonc orvos állíthatja meg őket. Feladatukat egy CIA ügynök bonyolítja, akinek saját tervei és elképzelései vannak az állomással és a terroristákkal. Szereplők: Scott Adkins, Aaron McCusker, Lukas Loughran
2:10
Az igazság órája (15+)
Az igazság órája Vincent LaMarca New York-i gyilkossági nyomozó mögött hosszú, sikeres pályafutás áll, komoly hírnevet szerzett magának, mivel szinte a munkájának szentelte az életét. De legutóbbi esete kivizsgálása során a mércét még magasabbra kellett tennie, ugyanis az ügy gyanúsítottja nem más, mint a saját fia. Ő és Joey ugyan fájdalmasan elidegenedtek egymástól, amióta LaMarca elvált a feleségétől és otthagyta Long Beachet hogy Manhattan névtelen utcáin járőrözhessen. Eredményes karriert mondhat magáénak a New York-i rendőrségen, de magányosan él, még barátnőjét sem engedi igazán közel magához. A legközelebbi kapcsolatban társával, Reggel áll, de ez nem terjed tovább a szolgálati viszonynál. Amíg Vincent a jelen bűnügyeit kutatta, nem kellett foglalkoznia a fájdalmas múlttal vagy bánkódnia amiatt, hogy fiával való kapcsolata zátonyra futott. De most a gyilkosság kinyomozása miatt vissza kell térnie Long Beach-re, ahol ismét kísérti a múlt, amelynek emlékei egész életén át gyötörték: apja halála,
4:10
Szerepcsere (12+)
Szerepcsere Billy Ray Valentine kisstílű szélhámos a gettóból, Lewis Winthorpe III pedig a Wall Street-i Duke Testvérek cég tehetős befektetési tanácsadója. A Duke testvérek fogadást kötnek, hogy a született vesztes Valentine lehet-e olyan sikeres üzletember, mint Winthorpe, ha megfelelő környezetbe kerül, illetve az öntelt Winthorpe elveszítheti-e mindenét és bűnözővé válhat-e, ha fordul a kocka. A két Duke intézkedik, hogy ez megtörténjék. Ily módon Valentine lesz a cégnél az aranyifjú, Whinthorpe pedig pillanatok alatt az utcán találja magát. A két fickó aztán egyszer összetalálkozik, és megpróbálnak rájönni, ki teszi ezt velük, és végül akcióba kezdenek, hogy kidolgozzák saját tervüket a visszavágásra... Szereplők: Dan Aykroyd, Eddie Murphy, Jamie Lee Curtis
6:20
Csizmadombi fenegyerek (12+)
Csizmadombi fenegyerek Vándorcirkusz érkezik a kisvárosba. Zajlik az előadás, miközben odakint Cat Stevens alól kilövik a lovát. Finch, a város ura és az emberei meg akarják ölni Cat-et, aki meg is sebesül, de a cirkusz tulajdonosának fehér paripáján sikerül elmenekülnie. Másnap reggel a cirkuszosok megtalálják a sebesült férfit, és a gondját viselik. Mikor Finch emberei felfedezik, hol rejtőzködött Cat, betörnek a cirkuszba, és megölik az egyik artistát. Ezzel a mutatványosok is belekeverednek a kisváros ügyeibe, és a lakókkal összefogva próbálnak leszámolni a kegyetlenkedő bandával. Szereplők: Terence Hill, Bud Spencer, Lionel Stander
8:15
James Bond - A világ nem elég (12+)
James Bond - A világ nem elég A brit titkosszolgálat ügynöke, a 007-es James Bond (Pierce Brosnan) feladata, hogy kiderítse ki a felelős azokért a merényletekért, amit Mr. King és a vállalata ellen követnek el. Mr. Bond nyomozása során a szálak Renard-hoz (Robert Carlyle) vezetnek. A terroristához, akinek már rég közös a múltja a King családdal. Ő volt az, aki korábban váltságdíjért elrabolta Mr. King lányát, Elektrát (Sophie Marceau). Ám a terve kudarccal végződött, köszönhetően főként M (Judi Dench) közbenjárásáért. Aki megkérte régi barátját, Mr. King-et, hogy ne tárgyaljon a terroristákkal. Renard-ot valószínűleg azóta is a bosszú hajtja, és az ideje fogytán van…Szereplők: Pierce Brosnan, Sophie Marceau, Robert Carlyle
10:55
Csatahajó (12+)
Csatahajó Peter Berg a producere és rendezője ennek a látványos akció-kalandfilmnek, amely vízen, levegőben és a szárazföldön bontakozik ki, ahogy a bolygónk a túlélésért küzd egy felsőbbrendű erő ellen. 14 ország hadiflottájának legjobbjai érkeznek a RIMPAC elnevezésű nemzetközi hadgyakorlatra, Hawaii partjaihoz. Ahol a cél összemérni a képességeiket több szintéren, és nem utolsó sorban tanulni egymástól, fejlődni, tapasztalatokat szerezni. Ezt megelőzően nem sokkal, a NASA ugyaninnen, egy jelet küldött a világűrbe. Egy olyan bolygóra, amely nagyban hasonlít a miénkhez, ahol akár élet is lehet. A válasz nem várat magára sokat, ami öt ismeretlen objektum révén érkezik a légkörünkbe és csapódik a Hawaii partok közelébe. A tengerészeti flotta három rombolója szembesül majd először azzal, ami hozzánk érkezett... egy olyan harmadik típusú találkozás lesz ez, amely nem ígérkezik békés kimenetelűnek…Szereplők: Taylor Kitsch, Liam Neeson, Rihanna
13:30
A szállító 2. (12+)
A szállító 2. A szállító hallgatag férfi. Sohasem kérdez, csak megbízásokat teljesít. Hideg és érzelemmentes. Frank Martin (Jason Statham) megbízatása ezúttal minden eddiginél egyszerűbb: egy kisfiút fuvaroz az iskolába. Nem is sejti, hogy hamarosan halálos játszmába keveredik a gyermekkel, amikor az egyik kolumbiai drogbáró végezni akar egy összejövetelen Amerika legjobb kábítószer-ellenes nyomozóival... Szereplők: Jason Statham, Amber Valletta, Alessandro Gassman
15:20
47 Ronin (12+)
47 Ronin Ez a nagyszabású, 3D-s fantasy-kalandfilm az egyik legrégibb ősi japán történet alapján készült. Keanu Reeves alakítja Kai-t, a számkivetettet, aki csatlakozik Oishi-hez, a 47 Ronin vezetőjéhez. Együtt akarnak bosszút állni az álnok nagyúron, aki megölte gazdájukat és kitiltotta földjéről a szamurájokat. Hogy szülőföldjük becsületét visszaállítsák, a harcosok olyan küldetésbe kezdenek, melynek viszontagságai az egyszerű harcosokat elpusztítanák. A látványos film oly módon kelti életre a lenyűgöző tájakat és a hatalmas csatákat, ahogy azt még ebben a műfajban sosem láthattuk! Szereplők: Keanu Reeves, Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki
17:45
Free Guy (12+)
Free Guy Guy mit sem sejtve éli a banki alkalmazottak egyhangú életét egy Free City nevű videójátékban, ahol a külvilágból bekapcsolódó játékosok kényükre-kedvükre szórakozhatnak az olyan NPC-kel, mint ő. Egy nap azonban furcsa érzése támad, amikor meglát egy lányt elsétálni a munkahelye előtt. Guy-nak ezután lehetősége nyílik megtapasztalni, hogy milyen érzés "szemüveges" karakternek lenni, így rövidesen saját öntudatra ébred. Guy ezt követően küldetésének tekinti, hogy megtalálja a lányt, akit korábban látott. Találkozásukat követően azonban Guy egy, a saját világa, és a lány avatárjával játszó valós személy, Millie által kifejlesztett videójáték-ötlet megmentésére vállalkozik. Millie minden erejével igyekszik felkutatni a Free City-t működtető milliárdos csalásának bizonyítékát, ami valahol a játékban van elrejtve. Hőseink ideje azonban fogytán van, ugyanis a játék következő része napokon belül elérhetővé válik, és amint ez bekövetkezik, úgy mind Guy, mind pedig a bizonyíték örökre a feledés
20:00
Die Hard: Drágább, mint az életed (15+)
Die Hard: Drágább, mint az életed Régi ismerősünk, a zsaru John McClane megtudja, hogy a fiát, Jack-et letartóztatták Oroszországban. Bár elhidegültek egymástól, azonnal a segítségére indul, és Moszkvába utazik. Megdöbbenve szembesül azzal, hogy a fia beépített ügynökként azon dolgozik, hogy megvédje a kormány informátorát, Komarovot. A nézeteltéréseiket félretéve össze kell fogjanak, hogy kimenekítsék a férfit az országból, és megakadályozzák azt a bűntényt, amely katasztrófával fenyegeti a világot. Ehhez pedig Csernobilon át vezet az út... Szereplők: Bruce Willis, Mary Elizabeth Winstead, Jai Courtney
22:00
Az ötödik elem (12+)
Az ötödik elem Minden ötezredik évben egy kapu feltárul két dimenzió között. Az egyikben található az univerzum és benne mindenféle életforma. A másikban a Gonosz, melynek csupán egy célja van: elpusztítani az Életet. Csak a titokzatos ötödik elem mentheti meg a világot az ötezer évenként feltámadó Gonosz pusztításától. Így az univerzumnak minden ötezredik esztendőben szüksége van egy hősre. A XXIII. század veszélyekkel és furcsaságokkal teletűzdelt univerzumában, New Yorkban egy nem mindennapi hős, Korben Dallas száll szembe a Gonosszal, hogy az emberiséget megvédelmezze... Szereplők: Bruce Willis, Milla Jovovich, Gary Oldman
0:30
Álmatlanság (16+)
Álmatlanság A két Las Vegas-i nyomozó, Vincent (Jamie Foxx) és Sean (T. I. ) megfújnak egy kokainszállítmányt, amiről nem tudják, hogy Stanley Rubino (Dermot Mulroney), a város legbefolyásosabb drogbárójának a tulajdona. Hogy eltussolják részvételüket, a két rendőr önként jelentkezik a rablás kivizsgálására. Csakhogy Bryant (Michelle Monaghan), a belső elhárítás nyomozója Vincent nyomában van, Rubino elrabolja Vincent 16 éves fiát, a lopott drognak pedig nyoma vész. Szereplők: David Harbour, Michelle Monaghan, Dermot Mulroney
2:10
Stone (16+)
Stone Jack Mabry (Robert De Niro), a feltételes szabadlábra helyezéseket elbíráló tiszt néhány héten belül nyugállományba vonul. Minden ügyét le szeretné zárni, így kerül elé Stone (Edward Norton), a gyújtogató aktája is. Stone tudja, hogy szabadulása a tiszttől függ, így ennek az érdekében felesége, Lucetta bájait is bevetve megpróbálja megkörnyékezni, befolyásolni Jacket. Szereplők: Robert De Niro, Edward Norton, Milla Jovovich
4:55
Macskafogó 2. - A sátán macskája (12+)
Macskafogó 2. - A sátán macskája Grabowskit újra akcióba szólítják. A dzsungel mélyén élő macskapopuláció ugyanis továbbra sem hagyott fel az egerek üldözésével. Vadászat közben elkapják a Stanley nevű újságíró egeret, akinek persze eljár a szája. A lényeg, hogy a cicók és a sajtzabálók ismét egymásnak esnek. A küzdelemből természetesen nem maradhat ki Fusimisi professzor zseniális találmánya, amely az elmúlt húsz évben majdnem berozsdásodott, és persze Grabowski sem. Ugyan az évek felette sem szálltak el nyomtalanul, ám kész megmutatni, hogy még mindig egér a talpán. Szereplők: Sinkó László, Rudolf Péter, Dörner György
6:50
Blinky Bill: A film (12+)
Blinky Bill: A film Blinky Bill, a vadon tettre kész koalája bármilyen veszélyt vállalna, csakhogy megtalálja édesapját, aki a Fehér Sárkányok tengerét kutatva tűnt el a Sivatagban. Blinky egy nap olyan rejtélyes jelre bukkan, ami talán elvezetheti őt Bill papához, ezért maga mögött hagyva a biztonságot nyújtó Zöld völgyet, nekivág az ismeretlen Sivatagnak. Útközben találkozik a kissé félénk koalalánnyal, Mogyorócskával és a nagy dumájú galléros gyíkkal, Jackóval, akik csatlakoznak hozzá a keresésben. A kis csapatnak azonban nemcsak az ismeretlen vadon veszélyeivel, de még egy könyörtelen vadmacska bosszújával is meg kell birkóznia. Szereplők: Ryan Kwanten, Toni Collette, David Wenham
8:40
Mr. Peabody és Sherman kalandjai (12+)
Mr. Peabody és Sherman kalandjai Mr. Peabody született zseni, egy személyben feltaláló, tudós, ínyenc, író, kétszeres olimpiai érmes, és mellesleg kutya. Miután örökbe fogadja Shermant, az átlagos kisfiút, közösen megépítik az időgépet. A Voltkomppal fantasztikus időutazásra indulnak, hogy közvetlenül tapasztalják meg a világot megváltoztató eseményeket, és találkozzanak a történelem nagy alakjaival. Ám Sherman hibájából a Voltkomp meghibásodik, és veszélybe kerül az egész téridő-kontinuum. Peabody még soha nem volt ilyen kutyaszorítóban, de Shermannel meg kell próbálnia a lehetetlent. Szereplők: Ty Burrell, Max Charles, Ariel Winter
10:20
Tini Titánok: A film (12+)
Tini Titánok: A film Minden szuperhős saját játékfilmet kapott, sőt már a barátaik, a távoli rokonaik, és azok rokonai és barátai is kaptak szuperhős filmet. Csak a Tini Titánok nem! Márpedig az Igazság Ligája szerint amíg nincs filmed, nem vagy szuperhős. Ja, és amíg nincs gonosz ellenfeled, senki sem vesz komolyan. A csalódott Robin elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, megcsinálja a filmet a barátaival, és keresnek maguknak egy saját gonoszt. Bár a gonosz Slade ideális lenne világuralmi terveivel, a fickó nemet mond a felkérésre, mert azt hiszi, hogy a Tinik csak viccelnek. Szereplők: Will Arnett, Kristen Bell, Nicolas Cage
12:10
Alvin és a mókusok - A mókás menet (12+)
Alvin és a mókusok - A mókás menet Dave (Jason Lee), a három mókus nevelőapja nagy döntésre szánja el magát. Meg akarja kérni a barátnője, Samantha (Kimberly Williams-Paisley) kezét. Ennyi épp elég Alvinnak, Simonnak és Theodore-nak, akik ki nem állhatják Samantha kamasz fiát, aki szintén nem repes a közös családi vállalkozástól. Ezért amikor Dave és szerelme Miamiba utaznak, a srácok egy tervet eszelnek ki. Titokban nekivágnak a világnak, hogy cuki rágcsálók módjára megakadályozzák a végzetesnek hitt frigyet. Szereplők: Justin Long, Jesse McCartney, Kaley Cuoco
14:10
Cápamese (12+)
Cápamese Oszkár kis hal a nagy tóban, az eszénél csak a szája jár gyorsabban, és miközben a Bálnamosóban gürcöl vakardhalként, arról álmodozik, hogy egy nap kifogja az aranyhalat és felkerül a Korál csúcsára, a gazdagok és híresek közé. És egy nap valóban az ölébe hullik no, nem a szerencse, hanem egy nagy fehér cápa hullája, és hősünk azon kapja magát, hogy ő lett Oszkár, a Cápaölő. Így történik, hogy a kis hal megeteti a nagyhalakat, a bökkenő mindössze annyi, hogy az áldozat a rettegett Nagy Fehér Főnök, Don Lino fia volt. És akire egyszer ráharap a halvilág. Szereplők: Will Smith, Robert De Niro, Renée Zellweger
15:55
Trollok a világ körül (12+)
Trollok a világ körül Pipacs és Ágas felfedezik, hogy törzsük nem az egyetlen a világon. Valójában hat különböző troll törzs létezik, és mind a hat különböző műfajú zenének hódol. A világuk veszélybe kerül, amikor Barb, a hard-rock királynő úgy dönt, hogy kisebb-nagyobb pusztítás árán is, de megszerzi mind a hat törzs varázshúrját, és a rockzene alatt egyesíti a trollokat. Bár a veszély láttán mindenki bezárkózna, Pipacs királynő kisujj-esküt tesz, hogy akár élete árán is megvédi a trollokat, zenei felekezettől függetlenül. Szereplők: Justin Timberlake, James Corden, Ozzy Osbourne
17:45
Dennis, a komisz (12+)
Dennis, a komisz Talán tornádó? Megvadult állatcsorda? Vagy valami egyéb természeti csapás? Ugyan, ez csak Dennis (Mason Gamble), a veszedelem! Mr. Wilson (Walter Matthau) már ismeri a dörgést, de még mindig nem tud uralkodni magán. Abban a pillanatban, amikor a kerítés felett felbukkan a szőke tökfej, vér önti el az agyát, pokoli grimaszokban rángatózik az arca, artikulátlan hörgések törnek fel a mellkasából és habozni kezd a szája. A gyűlölet tárgya és a szőke kobak tulajdonosa a hatéves csöppség, aki mindig jót akar, különösen Wilson bácsinak. Arról azonban már nem tehet, hogy a legjobb szándék mindig visszafelé sül el. Szereplők: Walter Matthau, Mason Gamble, Christopher Lloyd
19:45
Oscar (12+)
Oscar Angelo Provolone (Sylvester Stallone) ismert és megbecsült tagja az alvilágnak. Alkohol-csempészésből igen szép vagyonra tett szert, gyönyörű házzal és csodaszép feleséggel büszkélkedhet. Egy napon haldokló apja megesketi fiát, hogy felhagy a törvényszegéssel, a bűnözéssel, és jó útra tér. Csakhogy a bűnös élet nem akar szakítani vele. Sőt, minden összeesküszik ellene: felbukkan egy lány, aki Angelót apjaként tünti fel. Megjelenik az érzékeny lelkű nyelvészprofesszor, dr. Poole (Tim Curry), aki a nap végén, mint vőlegény távozik. A szexis szobalány a felfordulás közepén kilép, ám nem a megfelelő kofferral távozik. Szereplők: Sylvester Stallone, Ornella Muti, Marisa Tomei
22:00
Két kopper (16+)
Két kopper Jimmy Monroe (Bruce Willis) és Paul Hodges (Tracy Morgan) Brooklynban teljesítenek szolgálatot. Nem ők a nagymenők, igazán gázos páros, sem egymással, sem egymás nélkül nem tudnak létezni. Kapcsolatukat tovább bonyolítja egy értékes baseballkártya, amire Jimmy szemet vet, ebből szeretné ugyanis finanszírozni a lánya esküvőjét. Miközben a kártyára hajtanak, belekeverednek egy nagy leszámolásba, amelyben két mexikói maffiacsoport próbálja egymást lenullázni. Szereplők: Bruce Willis, Tracy Morgan, Kevin Pollak

Sony Max műsor (2024. 04. 01.)

A mai napi aktuális reggeli, délutáni és esti Sony Max műsor a fenti oszlopon látható, de a dátumválasztóval megnézhetjük a holnapi, holnaputáni, vagy akár későbbi műsorokat is.

A Sony Max tv épp most futó műsora a fenti zöld keretben látható, a vízszintes sáv kitöltöttsége pedig azt mutatja mennyi telt el eddig az aktuális programból.

Oldalunkon szinte minden Magyarországon közvetített, ismert és keresett televízióadó programfüzete megtalálható. Az egyes programok keretének jobb alsó sarkán lévő “i” betűre kattintva pedig többet is megtudhatunk az adott Sony Max tv programról.

Az egyes oszlopokra külön-külön beállíthatjuk kedvenc tv csatornáinkat, így csak azoknak az adóknak a műsorait fogjuk látni amik tényleg érdekelnek is minket, a fenti keresővel pedig egyes műsorokra is rákereshetünk.

Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk!