FilmBox Stars
0:40
AZ EMBERISÉG MINISZTÉRIUM (16+)
AZ EMBERISÉG MINISZTÉRIUM A közeli jöv? ben kormányaink fogják eldönteni, kik azok, akik feláldozhatók.
2:15
ECHELON 8 (16+)
ECHELON 8 Az 1990-es évek végén a CIA Echelon 3 néven létrehozott egy csapatot, amelynek az volt a feladata, hogy a lehet? legtöbb információ összegy? jtésével és kisz? résével terrorista akciókat el? zzön meg. Munkájuk során a csapat kizárólag az Amerikán kívüli kommunikációt tarthatta figyelemmel, és nem volt engedélyük olyan drasztikus módszerek alkalmazására, mint a foglyok vallatása. Azonban mikor egy minden eddiginél nagyobb horderej? terrorakcióról értesülnek, kénytelenek felrúgni a szabályokat, emiatt a csapatot megállítják és feloszlatják. Pedig jó eséllyel megakadályozhatták volna a 9/11-et? 8 évvel kés? bb újabb terrorakciók réme fenyeget, és a CIA úgy dönt, ideje ismét összehívni a csapatot, melynek ezúttal nem kell válogatnia a módszerei közül.
5:20
KÖVESD AZ ÁLMAIDAT
KÖVESD AZ ÁLMAIDAT Ashton, Celeste és Becca, a három középiskolás fiatal egy délután egy elhagyatott színházra bukkan. Itt él Charlie (Bill Cobbs, Éjszaka a múzeumban), a hajléktalan öregember, aki rajong a zenés darabokért, és eme szenvedélye hamarosan a három diákra is átragad. Mikor kiderül, hogy a színház bontásra van ítélve, a trió úgy dönt, hogy megpróbálja megmenti azzal, hogy el? adják a helyszínen a Sok h? hó semmiért modernizált változatát, méghozzá a lehet? legtöbb néz? el? tt.
6:50
A HÓDÍTÁS 10 SZABÁLYA (12+)
A HÓDÍTÁS 10 SZABÁLYA Egy n? csábász apa a csábítás tízparancsolatára tanítja kissé ügyetlen fiát. Tíz, teljesen hülyebiztos szabály arról, miként lehet egy n? t meghódítani. A foglalkozás azonban nem feltétlen éri el célját.
8:25
A NEMZET KARÁCSONYFÁJA (12+)
A NEMZET KARÁCSONYFÁJA Egy fiatal fiú által ültetett feny? fát választanak ki a nemzet karácsonyfájának. Igen ám, de ehhez át kell költöztetni azt az ország másik végében lév? Fehér Ház kertjébe, és a fiú feladata lesz az, hogy a fát elkísérve gondoskodjon arról, hogy ez id? ben megtörténjen . Útja során az ifjú utazó lassan rádöbben, hogy egyáltalán nem biztos, hogy ér számára annyit az a hírnév, amit a fának köszönhet, hogy elveszítse azt az ajándékot, amit a fa jelentett neki és apjának.
9:50
TOM ÉS HACKE
TOM ÉS HACKE Szülei halála után Tom nagynénjével marad, aki varrón? ként dolgozik családja eltartása céljából. Egy nap Tom sajnos tönkreteszi nagynénje varrógépét. Egyik éjszakai kalandja során Tom és a legjobb barátja, Huck, tanúi egy gyilkosságnak. A gyilkos egy hírhedt b? nöz? . Félve a bosszútól, a két fiú fogadalmat tesz, hogy csendben maradnak. De Tom lelkiismerete ezt nem nagyon akarja hagyni, mivel egy ártatlan embert okolnak a gyilkosságért. Tom azért is letört, mert ? nem képes megjavítani a varrógépet, ami nehézségekhez vezet otthon. Tomnak támad egy ötlete: úgy gondolja, hogy majd ? rászedi a b? nöz? t és ezzel pénzre tesz szert az új varrógép megvásárlásához. Barátaival, Huckkal és Biggie-vel, a város új bírójának lányával, Tom veszélyes kalandba kezd. Vajon a gyerekeknek sikerül túljárni a gazember eszén? Mark Twain best seller könyvei alapján.
11:25
AFRIKAI SZAFARI 3 DIMENZIÓBAN
AFRIKAI SZAFARI 3 DIMENZIÓBAN Afrika varázslatos déli részét járhatjuk be ezzel az egyedülálló természetfilmmel. Kevin Richardson, az oroszlánokra szakosodott állatviselkedés-kutató kíséretében fedezhetjük fel a Föld talán leggyönyör? bb vidékeit, a Namíbia partvidék fókák lakta szirtjeit? l és forró sivatagától, a természeti csodával is felér? Ngorongoro kráteren és a lélegzetelállító Victoria vízesésen át a több millió denevér lakta Kansakáig és a tanzániai oroszlánokig. A film bámulatosan közeli felvételeket kínál kölykeiket nevel? oroszlánokról, prédára les? gepárdokról és pumákról, valamint fürd? z? elefántokról. Készüljön fel hát élete nagy utazására, és ismerje meg közelebbr? l is azt a vad Afrikát, melyet egy rezervátum soha nem lenne képes így feltárni!
12:50
GUIDO A SZUPERSZTÁR (12+)
GUIDO A SZUPERSZTÁR Guido, a talpraesettnek éppenséggel nem mondható olasz bevándorló egy diszkó parkolójában dolgozik, míg ki nem rúgják azzal az indokkal, hogy h? sködni próbált, amikor nem kellett volna. A helyzete még rosszabbra fordul, mikor az FBI karmai közé kerül, melynek rafinált ügynökei meggy? zik ? t, hogy egy szicíliai gengszternek adja ki magát, és férk? zzön be egy ázsiai b? nbanda kegyeibe. Innent? l kezdve félreértés félreértést követ, és Guidóból hamarosan az alvilág szupersztárja lesz.
14:15
AZ AMBERSONOK TÜNDÖKLÉSE ÉS BUKÁSA (12+)
AZ AMBERSONOK TÜNDÖKLÉSE ÉS BUKÁSA Azok a csodálatos Ambersonok! Egykoron, Amerika ifjúkorában ? k voltak a környék koronozátlan királyai, lábuk el? tt hevert az egész város. De a régi dics? ség mára megkopott, a szédületes iramban fejl? d? világ elrohan mellettük. Amikor a XX. század elején megjelenik az automobil, vízválasztó lesz az Amberson família életében: felveszik-e a ritmust a száguldó id? vel, vagy régi hírük lassan elenyészik... A filmet a mexikói Alfonso Arau (Szeress Mexikóban, Pár lépés a mennyország) rendezte, abszolút híven az Orson Welles által a negyvenes években rendezett filmváltozat eredeti forgatókönyvéhez, mely akkor a korlátozott anyagi források miatt csak részben valósulhatott meg.
16:20
ÓKORI HISZTÉRIA ? A LÉHA RÓMAIAK KALANDJAI (12+)
ÓKORI HISZTÉRIA ? A LÉHA RÓMAIAK KALANDJAI Kik voltak a kelták? Tettek-e valamit a rómaiak az emberiség fejl? déséért? Mi a helyzet a császár furcsa szokásaival? Amikor Atti, az ördögien okos tinédzser büntetésb? l a hideg és es? s Nagy Britanniába kerül, a világtörténelem egy olyan részét ismeri meg, amelyet az iskolában soha nem tanítottak... Az Ókori hisztéria ? A léha rómaiak kalandjai tökéletes vígjáték az egész családnak.
17:50
A VELENCEI KALMÁR (12+)
A VELENCEI KALMÁR 1596-ban járunkVelencében. Egy keresked? , aki óriási árat kell fizessen egy kölcsönért, ami nem tud visszafizetni zsidó hitelez? jének. Egy kegyetlen történet, romantikus szálakkal.
20:00
HALÁLOS BŰNÖK (16+)
HALÁLOS BŰNÖK Egy fiú és lány megismerkednek és szerelembe esnek egymással. A szokásos történetét? Nem egészen. Ugyanis megismerkedésük estéjén a lány részeg volt, és tudatmódosító szerek hatása alatt állt, a fiú pedig visszaélt a helyzettel... A lány ugyan szinte semmire nem emlékszik ebb? l, de valami rémlik neki, valami, ami tönkreteheti az egyébként tökéletesnek t? n? kapcsolatot.
21:30
BROOKLYN A MIÉNK LESZ (16+)
BROOKLYN A MIÉNK LESZ Izrael legkeményebb börtönében töltve éltefogytiglani büntetését, Mikki Levy soha nem gondolta, hogy valaha újra szabad lesz. Amikor azonban mégis szabadon engedik, New York-ba költözik nagybátyjához az új élet reményében. Brooklyn-ban azonban hamar bandaháborúba keverdik, és a túléléshez szüksége lesz minden börtönben szerzett tudására.
23:00
ELIT HARCOSOK (18+)
ELIT HARCOSOK Öt fiatal elveszíti családját egy terror robbantás során. Egy veterán tengerészgyalogos azt a feladatot kapja, képezze ki ? ket terroristaellenes akciókhoz. Feladatuk nem más, mint felderíteni azokat a titkos szervezeteket, amelyek egy életre megpecsételték sorsukat.
0:30
A helyőrség (18+)
A helyőrség A kelet-afganisztáni Keating harcászati előőrs védelme finoman szólva sem egyszerű feladat. A hegyekkel szegélyezett völgy alján fekvő tábor helyzete ugyanis igen kedvezőtlen egy nagyobb horderejű támadás esetén, aminek híre időről időre eljut a támaszpont lakóinak fülébe, akik minden erejüket latba vetve védelmezik a helyet a mindennapos offenzívák ellen. A sorozatos veszteségek hatására azonban az amerikai hadvezetés egy napon úgy dönt, hogy felszámolja a tábort. De vajon sikerül az egységnek elhagyni a helyet még azelőtt, hogy a mindent elsöprő tálib roham megkezdődne? Szereplők: Orlando Bloom, Caleb Landry Jones, Scott Eastwood
3:00
Kívánságpiac Extra (12+)
Kívánságpiac Extra (III / 55) Az ország harmonikása és zenész barátai felkerekednek, és ott, a helyszínen teljesítik a szerencsések zenés kívánságait. Kívánságpiac Márióval _ minden hétköznap a Zenebutikon!
3:30
Kívánságpiac Extra (12+)
Kívánságpiac Extra (III / 56) Az ország harmonikása és zenész barátai felkerekednek, és ott, a helyszínen teljesítik a szerencsések zenés kívánságait. Kívánságpiac Márióval _ minden hétköznap a Zenebutikon!
4:00
Teleshop (0+)
Teleshop Termékeket bemutató, és azokat vásárlásra felkínáló televíziós műsorblokk.
5:10
Hupikék törpikék || A legnépszerűbb törp / A muzsika örök (12+)
Hupikék törpikék || A legnépszerűbb törp / A muzsika örök (I / 162) A Hupikék törpikék kicsik és nagyok kedvenc sorozata. Közismert dalszövegével így csalogatja nézőit: Magas hegyek mögött, hol a tenger hupikék, ott laknak ők, a törpikék. Hatalmas fák között, gombaházakban lakunk és mindig vidámak vagyunk. De a törpök élete nem csak játék és mese. Hallottál már a gonoszról a csúf, kopasz Hókuszpókról? Szegény Hókuszpók mindig mellé fog, aztán persze mérgesen morog. Nótata, Törpapa, Hami, Tréfi, Törpilla, Ügyi, Dulifuli, Okoska. Mi vagyunk az icikék, mi vagyunk a picikék, a hupikék törpikék... Szereplők: Don Messick, Danny Goldman, Lucille Bliss
5:40
Magyar népmesék || Ábelesz-Kóbelesz (12+)
Magyar népmesék || Ábelesz-Kóbelesz (I / 30) Az aktuális rész ismertetője: A király nagy bajában az ördögnek ígéri meg nem született leányát. Az ördög el is viszi a szegény királylányt 15 éves korában a pokolba, de onnan a lány Jancsi segítségével megszökik, majd megesküsznek. A műsor ismertetése: Jankovics Marcell avatott kézzel nyúlt a magyar népmesekincs ismert és kevésbé ismert történeteihez. A sorozat stílusában a népművészet motívumait használja fel, egyéni, mind a gyerekek, mind a felnőttek számára élvezetet nyújtó képi világot teremtve ezzel.
5:50
Timon és Pumbaa || Vadnyugatimon / A dzsungel hőse (12+)
Timon és Pumbaa || Vadnyugatimon / A dzsungel hőse (II / 16) A sorozat főszereplői Timon, a szurikáta és Pumbaa, a varacskosdisznó, akikkel a Disney animációs filmjében, Az Oroszlánkirályban ismerkedhettünk meg. Kedvenceink ezúttal a dzsungel mellett a világot is bejárják... Szereplők: Quinton Flynn, Ernie Sabella, Jim Cummings
6:15
Marvel: Póki és csodálatos barátai || Manózilla / A Póki futárszolgálat (12+)
Marvel: Póki és csodálatos barátai || Manózilla / A Póki futárszolgálat (I / 11) Az aktuális rész ismertetője: A Zöld Manó rászabadít a városra egy T-rexet, Pókiéknak pedig meg kell menteniük May-t. Ezután Pókinak el kell juttatnia Hulk születésnapjára a tortát, de nehézségekbe ütközik... Szereplők: Dee Bradley Baker, John Paul Karliak, Nicolas Roye
6:40
A kis hableány || A nagy Sebastian (12+)
A kis hableány || A nagy Sebastian (I / 2) Atlantikát, a víz alatti birodalmat sellők népesítik be. Uralkodójuk Triton király, akinek hét lánya van, közülük a legkisebb Ariel, aki megmagyarázhatatlanul vonzódik az emberek világához. Ariel az idejét a víz felett szereti tölteni, amivel gyakran ki is vívja apja haragját, aki tilt minden sellőt a víz feletti világtól... Szereplők: Jodi Benson, Samuel E. Wright, Edan Gross
7:05
101 kiskutya || Dalmata vakáció 1. rész (12+)
101 kiskutya || Dalmata vakáció 1. rész (I / 63) A középpontban elsősorban a három dalmata kölyök, Lucky, Rolly, Cadpig és Spot, a csirke áll, akik gyakran keverednek zűrös helyzetekbe, kalandokba. Szereplők: Pamela Segall, Kath Soucie, Tara Strong
7:30
Kacsamesék || Folyó tőke (12+)
Kacsamesék || Folyó tőke (II / 6) Megannyi rajzfilmbe oltott móka Dagobert McCsippel és unokaöccseivel, Nikivel, Tikivel és Vikivel. Szereplők: Alan Young, Russi Taylor, Terence McGovern
7:55
A gumimacik || Igthorn trónfosztása (12+)
A gumimacik || Igthorn trónfosztása (VI / 18) A rajzfilmsorozat a középkorban játszódik. Hősei az erdőben élő gumimacik. Sokkal fejlettebbek az embereknél, a föld alatt és fák belsejében élnek. Régen rengetegen voltak, de mára csupán egyetlen család maradt. Az emberek elől elrejtőznek, így létezésük csak gyerekmese, babona. Nevüket arról a képességükről kapták, hogy a gumibogyóbokor terméséből olyan varázsitalt képesek főzni, amelytől testük gumiszerűvé válik, és így pattogni, ugrálni tudnak. A gumibogyószörp az embereknél egészen más hatást vált ki, hihetetlen erőssé teszi őket. De naponta csak egyszer fogyaszthatnak belőle. Legnagyobb ellenségük Igthorn herceg, aki meg akarja szerezni a tudásukat, hogy segítségével elfoglalhassa a királyi trónt. Szereplők: Katie Leigh, Lorenzo Music, Noelle North
8:20
Balu kapitány kalandja || Jegeces eset (12+)
Balu kapitány kalandja || Jegeces eset (I / 5) Balu kapitány egy botcsinálta pilóta, aki néha a legtisztább időben is lezuhan, máskor viszont hihetetlenül ügyesen manőverezik a légikalózok között. Van egy kis tanítványa, aki valami fura legyezővel állandóan kiugrál a repülőből, plusz egy idegesítő főnöknője. A történet részese még pár jópofa mellékszereplő, például a munkájához kevéssé értő szerelő vagy Lajcsi, a kocsmáros majom.
8:50
Babamánia (12+)
Babamánia (II / 11) A családalapítás már a gyermekvállalás gondolatával elkezdődik. Hosszú út vezet a lelki felkészüléstől kezdve addig, amíg a kisgyermekkor lezárásával átalakul a gyerekeinkhez fűződő viszonyunk. A szülővé válás időszaka, a kisbaba első évei az egész család életében meghatározóak. Már a teherbeesés körüli nehézségek, vagy épp egy küzdelmes várandósság is próbatétel elé állítja a szülőket. Amikor pedig megérkezik az új családtag, hirtelen minden megváltozik. Számos kérdés merülhet fel a fiatal szülőkben, amit nem mernének feltenni még a legközelebbi szeretteiknek sem, mert attól félnek, hogy nem elég jó szülők. Hétvégi magazinműsorunk tabuk nélkül válaszol minden, a családalapítással, terhességgel, szüléssel és kisgyermekkorral kapcsolatos kérdésre. Műsorvezető: Kiss Ernő Zsolt
9:30
Tűsarok (12+)
Tűsarok (XIV / 7) Az aktuális rész ismertetője: Megmutatjuk, hogy milyen egy ízig-vérig nő világa. Ebben segítségünkre lesz Barbi, aki humoros hangvételével egyedivé varázsolja a műsort. Olyan ez, mint egy hatalmas női táska. Rengeteg izgalmat tartogat, ugyanakkor teljesen hétköznapi. Műsorvezető: Orosz Barbara A műsor ismertetése: Megmutatjuk, milyen egy ízig-vérig nő világa. Ebben segítségünkre lesz Barbi, aki humoros hangvételével egyedivé varázsolja a műsort. Olyan ez, mint egy hatalmas női táska. Rengeteg izgalmat tartogat, ugyanakkor teljesen hétköznapi... Kiemelt tartalmak: Magyar Divattervezők, Sikeres Nők, Édes Élet rovat _ gasztronómia _ éttermek, Nemzetközi divatvilág, Párkapcsolati tanácsok szakemberek bevonásával
10:05
Több mint TestŐr (12+)
Több mint TestŐr (XVI / 17) Több mint TestŐr – élet, szépség, egészség Vámos Erikával! Egyre többen próbálnak meg egészségesen élni, ez azonban nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan egészségmegőrző, megelőző és gyógyító módszer létezik, amelyek útvesztőjében nehéz megtalálni a számunkra legideálisabbat. Ebben segít a Több mint TestŐr hétről hétre, ahol nem csak Vámos Erika, hanem egy-egy ismert ember is kipróbálja a legújabb, legmegleglepőbb, és leghatásosabb módszereket!
10:45
Életmódi (12+)
Életmódi (V / 17) Az egészséges életmód kialakítása nem egyik napról a másikra megy, hanem egy folyamat eredményeként jön létre. E folyamatban több tényező is fontos szerepet játszik. Az egészséges életmód feltételeként általában 9 alapelvet említenek, melyek együttesen a testi-lelki harmónia megteremtését szolgálják. Alapvetően ezen alapelvek mentén építjük fel magazinműsorunkat, amelyben a könnyedebb hangvétel érdekeben csempészünk egy kis prevenciót, egy kis szépségápolást és egy kis stíluskalauzt is.
11:20
SuperCar (12+)
SuperCar (VII / 17) Ez az a műsor, amely igyekszik mindenki számára érthetővé és szerethetővé tenni az autózás világát, megismertetni az autóimádókat és a felhasználókat az autógyárak újdonságaival. A paletta mindenre kiterjed, ami alkalmas a közlekedésre, legyen az egy egyszerű robogó, egy hibrid kerékpár vagy akár egy több mint 100 millió forintos Rolls Royce. Totti autós és motoros múltjával olyan képességekre vagy hiányosságokra tud rámutatni, ami mindenki számára érdekes lehet. Műsorvezető: Tóth Zoltán "Totti"
12:00
Fald Fel! (12+)
Fald Fel! (V / 14) A Fald Fel csapata már bejárta az országot, több mint 250 étteremben kóstoltak, így hatalamas gasztro tapasztalatra tettek szert. Idén megújultak, már Attilával kalandozhattok el kiváló vendéglátóhelyek után kutatva, ahol az ott tapasztalható gasztroélményt tárják elétek. Továbbá megmutatják, hogy hogyan boldogul Sofy és Gabi a konyhában, valamint zseniális receptekkel is készülnek nektek. Mindezt látványos kivitelezéssel, lazább hangvételben prezentálják. Gyertek és tartasatok velünk ezen az izgalmas gasztrotúrán!
12:35
Az álomotthon (12+)
Az álomotthon (IV / 1) Színes, informatív, figyelemfelkeltő, szakmai alapokra helyezett családi magazinműsor. Célunk, hogy a nézők megismerjék azokat az otthonteremtéssel kapcsolatos élethelyzeteket, amelyekkel találkozni fognak, ha saját otthon építésbe kezdenek. A műsor másik célja a modern építkezésekkel kapcsolatos ismeretanyagok terjesztése, az építkezéshez köthető szakmai tartalmak terjesztése, népszerűsítése, edukáció és információ terjesztés az online és az offline médián. Az építőipari és lakáspiaci trendek követése globálisan és lokálisan is szerepet kap a bemutatott családok otthonában. Fontos még a megújuló energia népszerűsítése és a természetes építőanyagok bemutatása. Hitvallásunk, hogy a család szelleme és az otthon "melege" minél nagyobb hangsúlyt kapjon a megvalósuló otthonoknál.
13:15
János vitéz (12+)
János vitéz Miközben Kukorica Jancsi kedvesét öleli a folyóparton, az őrzésére bízott nyáj szétszéled. Jancsinak ezért bujdosnia kell és sok nehéz kalandban, számtalan viszontagságban van része. Segít Franciaországból kiűzni a törököt, s mikor meggazdagodva hazatérhet, szép kedvesének, Iluskának csak sírhantját találja. Bánatában újra vándorlásra adja magát, s így jut el a mesék birodalmába, ahol megtalálja végre szerelmét... Petőfi Sándor remekművét Jankovics Marcell dolgozta fel. Az első magyar egészestés rajzfilmet 1973. május 1-én mutatták be a magyar mozik. Szereplők: Cserhalmi György, Nagy Anikó, Kútvölgyi Erzsébet
14:55
Doktor Szöszi 2. (12+)
Doktor Szöszi 2. A világ kedvenc szöszije visszatér! Reese Witherspoon ismét belebújik a sugárzó Elle Woods borébe, hogy új kalandokba keveredjen a napfényes vígjátékban, a Doktor Szöszi 2. -ben. A Harvard meghódítása után Elle egy nagyvállalat feltörekvo ügyvédje lesz, ügyesen egyensúlyozva karrierje építése és az álmai férfijával kötendo közelgo esküvojére való készülodés között. Azonban amikor kiderül, hogy szeretett kutyájának, Gyilkosnak rokonait egyik kliensének cége kozmetikai tesztelésekhez használja föl, kiáll jogaikért és azonnal ki is rúgják. Habár ettol kissé kiborul, optimizmusát nem veszti el. Miss Woods tehát Washingtonba indul, hogy francia manikurös kezébe vegye a dolgokat. Elle próbál eligazodni a politika világában, ami hatalmas kihívást jelent a számára. A politikusok azonban nem bánnak kifejezetten udvariasan a "Fovárosi Barbival". Washington D. C. egyébként sem a legideálisabb hely egy olyan személy számára, aki kituno ízléssel bír a divat világában, emellett még harvardi jogi diplo
17:00
Tények (0+)
Tények A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
17:55
Tények Plusz (12+)
Tények Plusz A világban állandóan történik valami, velünk nem marad le semmiről. A legfrissebb és legfontosabb hírekkel naponta többször jelentkezik a TV2 legnézettebb hírműsora _ a Tények.
19:00
Next Top Model Hungary (12+)
Next Top Model Hungary (I / 8) Ördög Nóra műsorvezetésével március 17-én Magyarországra érkezik a Next Top Model Hungary, ahol az álmok valóra válnak. A tehetségkutató valóságshow hazai verziójában a 16 modell jelöltnek hétről hétre nem mindennapi tréningeken, küldetéseken, fotózásokon és divatbemutatókon kell bizonyítaniuk rátermettségüket. A versenybe szálló lányoknak szépségük mellett állóképességükre, szakmai elhivatottságukra, alázatos hozzáállásukra és alkalmazkodóképességükre is szükségük lesz, hogy meggyőzzék a Next Top Model Hungary négy tagú szakmai zsűrijét. A tét hatalmas, hiszen a 10 millió forintos fődíj mellett többek között a Palvin Barbara karrierét is menedzselő Icon Modell Management két éves exkluzív modell szerződése vár a győztesre. A sikerért meg kell küzdeni, ezt jól tudja Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán is, így garantáltan nem lesz könnyű dolga annak a lánynak, aki a műsor legjobbja szeretne lenni. Az áhított topmodell karrier mesésnek és csillogónak tűnik,
21:15
Fák jú Tanár úr! 3 (18+)
Fák jú Tanár úr! 3 Új tanév _ új problémák. Zeki Miller (Elyas M'Barek) pedig megint egy stresszes év elé néz a Göthe középiskolában. A pályaválasztási tanácsadó finoman szólva sem kecsegteti fényes jövővel a káosz osztály egyetlen tagját sem, ezért Chantal, Danger, Burak és Zeynep teljesen letörnek. Mivel csalódottságukban még több bajt kevernek, Zekiből előtör az igazi tanár, és elhatározza, hogy gatyába rázza a srácokat, és átrugdossa őket az érettségin. Vajon Miller tanár úr most milyen újfajta módszereket vet be diákjai megzabolására? Szereplők: Elyas M'Barek, Katja Riemann, Jella Haase
1:10
Végtelen (15+)
Végtelen Egy fiatal férfit hallucinációk kínoznak, látomások két korábbi életből, melyekből fény derül egy több száz éves titkos társaságra, melyet hozzá hasnoló személyek hoztak létre. Itt az ideje, hogy csatlakozzon hozzájuk. Szereplők: Mark Wahlberg, Wallis Day, Rupert Friend
3:45
Jégkorszak - Állati nagy karácsony (12+)
Jégkorszak - Állati nagy karácsony Sid, a megállíthatatlan dumagép szokásához híven nagy galibát okoz, és ezzel nemcsak Mani barátjának a karácsonyát teszi tönkre, de még a Mikulás is a rosszcsontok közé sorolja. Ő persze azon nyomban szeretné kiköszörülni a csorbát, és megindul az Északi-sark felé. A helyzet odáig fajul, hogy barátainak már nemcsak Siden kell segíteniük: az egész világ karácsonya a tét.
4:10
Csonthülye 2: Csapás a múltból (12+)
Csonthülye 2: Csapás a múltból Kuvukiland eszetlen királyát, Hekulét megátkozzák. Csontos (Leon Schuster), az eszetlen király agyatlan kuruzslója ellenvarázslattal próbálkozik, amelynek következtében számukra teljesen ismeretlen helyen, a civilizációban találják magukat. A civilizáció azonban nincs felkészülve a két IQ-bajnokra, akik egy varázskövet próbálnak visszajuttatni az eredeti helyére. Ha a szépséges Reshmi (Leeanda Reddy) nem segítene nekik küldetésükben, akkor mi most nem olvashatnánk a történetüket. Szereplők: Leon Schuster, Kaseran Pillay, Leeanda Reddy
6:20
A kőszívű ember fiai I. (12+)
A kőszívű ember fiai I. Jókai Mór regénye alapján! A császárpárti Baradlay Kázmér özvegye, szembeszegülve férje végakaratával, jó magyarnak, boldog embernek szeretné látni a fiait. Hazahívja legidősebb fiát, Ödönt Pétervárról, Richárdot és Jenőt Bécsből. Kitört a forradalom. A forradalmár lelkületű Baradlayné biztatására fiai apjuk végakarata ellenére, 1848 ügye mellé állnak. A leggyengébbnek tűnő, fényes pálya előtt álló Jenő a szabadságharc leverése után az életét is feláldozza bátyjaiért. Szereplők: Sulyok Mária, Bitskey Tibor, Mécs Károly
8:00
A kőszívű ember fiai II. (12+)
A kőszívű ember fiai II. Jókai Mór regénye alapján! A császárpárti Baradlay Kázmér özvegye, szembeszegülve férje végakaratával, jó magyarnak, boldog embernek szeretné látni a fiait. Hazahívja legidősebb fiát, Ödönt Pétervárról, Richárdot és Jenőt Bécsből. Kitört a forradalom. A forradalmár lelkületű Baradlayné biztatására fiai apjuk végakarata ellenére, 1848 ügye mellé állnak. A leggyengébbnek tűnő, fényes pálya előtt álló Jenő a szabadságharc leverése után az életét is feláldozza bátyjaiért. Szereplők: Sulyok Mária, Bitskey Tibor, Mécs Károly
9:50
Lúdas Matyi (12+)
Lúdas Matyi A klasszikus Fazekas Mihály-mesének megfelelően Lúdas Matyi, a szegény, furfangos libapásztor kisfiú története elevenedik meg Dargay Attila ma már klasszikussá vált rajzfilmjében. A film igazi csemege. A remek figuráknak kiváló magyar színészek kölcsönzik a hangjukat, és ráadásként Liszt Ferenc és Daróczi Bárdos Tamás fantasztikus zenéje csendül fel... Szereplők: Kern András, Geszti Péter, Csákányi László
11:20
Harmadik Shrek (12+)
Harmadik Shrek Nem mindenki akar király lenni, és ez különösen igaz a behemót, mocsárbűzös ogrékra. Amikor Shrek feleségül vette Fiona-t, eszébe sem jutott, hogy egyszer Túl az Óperencián trónjára akarják majd ültetni. Ám apósa, az öreg Harold király váratlanul megbetegszik, és Shrek-et tekinti a trón várományosának. A birodalom, húzódozó-jövendő királya vagy talál maga helyett valaki mást a munkára, vagy élete hátralévő részét uralkodással kell töltenie. S, mintha ez még nem volna elég, Fiona hercegnő is tartogat egy kis meglepetést Shrek számára. Shrek persze bepánikol az ország kormányzásával és az apasággal járó felelősségtől, és elhatározza, hogy felkutatja az egyetlen személyt, aki rajta kívül elfoglalhatja a trónt. Ő pedig nem más, mint Fiona rég elveszett unokaöccse, Artie, egy középkori iskolakerülő. Amíg az ogre távol van, esküdt ellensége, a Szőke Herceg visszatér Túl az Óperenciánra, hogy elégtételt vegyen az őt ért sérelmekért. Shrek és Artie csak a szószátyár Szamár, a csalafinta Csizmá
13:10
Reszkessetek, betörők! 3. (12+)
Reszkessetek, betörők! 3. Négy dörzsölt tolvaj próbál megkaparintani egy szupertitkos katonai adatokat tároló mikrochipet, melyért a feketepiacon dollármilliókat adnának a felforgató hatalmak. Az értékes zsákmánynak azonban lába kél, és kalandos utat jár be egy játékautó alkatrészei között. A nyomok Hongkongból egy csendes chicagói kertvárosba, a Pruitt család otthonába vezetnek. Csak egyvalaki tartózkodik a házban, csak ő tudja, hol rejtőzik az áhított kisautó. De a négy bajkeverő hamarosan saját bőrén tapasztalja, hogy ez az egy is bőven elég gondot okoz, mert nem létezik nála agyafúrtabb és kiborítóbb ellenfél. Ravasz, bátor, talpraesett _ és csak 8 éves! Kedvenc játékáért pedig mindenre képes! Szereplők: Olek Krupa, Alex D. Linz, Lenny von Dohlen
15:15
Az elveszett város (12+)
Az elveszett város A briliáns, de zárkózott írónő, Loretta Sage (Sandra Bullock) pályája során mindig egzotikus helyekről írt a népszerű romantikus kalandregényeiben, melyek címlapján a Dash nevű hőst megjelenítő, jóképű borítómodell, Alan (Channing Tatum) feszít, aki erre a karakterre tette fel az életét. Miközben épp új könyvét promotálja Alannel, Lorettát elrabolja egy különc milliárdos (Daniel Radcliffe), mert azt reméli, hogy az írónő elvezeti őt a legutóbbi könyvében található ősi elveszett város kincséhez. Alan bizonyítani szeretné, hogy a való életben is hős tud lenni, nemcsak a könyvek lapjain, így nekivág, hogy megmentse a nőt. A nagyszabású dzsungelkalandba pottyant furcsa párnak össze kell dolgoznia, hogy túléljék az elemek és a gonosztevők csapásait, és megtalálják az ősi kincset, mielőtt az örökre elveszne... Szereplők: Brad Pitt, Daniel Radcliffe, Sandra Bullock
17:25
A majmok bolygója - Forradalom (12+)
A majmok bolygója - Forradalom 10 tél telt el a majominfluenza járvány kitörése óta. Caesar (Andy Serkis), azóta is a majmok vezére, gyermekei vannak és megteremtette azt az otthont, San Francisco mellett található erdőben. Ahol a majmok békében élhetnek. Caesar régi bajtársával éppen azon elmélkedik, vajon maradt-e még odakint életben ember… és a válaszra nem is kell sokat várniuk. Malcolm (Jason Clarke) és Dreyfus (Gary Oldman) vezetésével emberek érkeznek a majmok területére. Az újbóli találkozás pedig nem is múlik el vér nélkül… Vajon mire jut most egymással ez a két faj, ennyi év elteltével…Szereplők: Andy Serkis, Gary Oldman, Toby Kebbell
20:00
Terminátor: Sötét végzet (15+)
Terminátor: Sötét végzet Több mint húsz év telt el, mióta Sarah Connor megakadályozta az Ítélet Napját, megváltoztatta a jövőt és ezzel az emberi faj sorsát. Dani Ramos (Natalia Reyes) testvérével (Diego Boneta) és édesapjával éli mindennapi életét Mexikóvárosban, amikor egy nagyon fejlett és halálos új Terminátor, Rev-9 (Gabriel Luna) visszajön az időben, hogy levadássza és megölje őt. Dani túlélése azon múlik, hogy összefog-e a két harcossal: Grace-szel (Mackenzie Davis), a jövő csúcskategóriás szuperkatonájával, és a küzdelmek során megkeményedett, bár már öregedő Sarah Connorral (Linda Hamilton). A Rev-9 kíméletlenül elpusztít mindent és mindenkit a Dani utáni hajtóvadászata során, de szerencsére a hármas találkozik Sarah múltjából egy T-800-assal (Arnold Schwarzenegger) _ és talán ő lehet az utolsó reményük. Szereplők: Mackenzie Davis, Edward Furlong, Arnold Schwarzenegger
1:15
300 - A birodalom hajnala (16+)
300 - A birodalom hajnala Xerxész (Rodrigo Santoro), a Perzsa Birodalom uralkodója a szépséges boszorkány, Artemiszia (Eva Green) irányítása alatt a tengeren keresztül a görög városállamokra támad. Themisztoklész (Sullivan Stapleton), az athéni hős az Artemiszion-foknál kis hellén hajóhadával szembeszáll az óriási perzsa flottával. Természetesen nem tudják megállítani őket, ám a túlerő ellen is kitartanak olyan sokáig, hogy a városok egyesülhessenek a perzsák ellen. Szereplők: Sullivan Stapleton, Eva Green, Rodrigo Santoro
5:20
Marmaduke - A kutyakomédia (12+)
Marmaduke - A kutyakomédia A kansasi Phil Winslow (Lee Pace) és családja életét alaposan felforgatja Marmaduke, a nagyra nőtt, ám igencsak játékos dán dog. Marmaduke káoszt okoz, ahol csak megfordul. Amikor Phil új állást kap, a család Kaliforniába költözik. A helyzet persze itt sem lesz jobb. Marmaduke szokás szerint rengeteg zűrt csinál, ám a szomszédban lakó afgán agár "hölgy", Jezebel kedvéért a hajlandó lenne megváltozni. Szereplők: William H. Macy, Judy Greer, Lee Pace
7:00
Lorax (12+)
Lorax Egy szigorú fallal körbevett városkában, ahol minden mesterséges, és még a levegő is árucikk, a 12 éves Ted arról álmodozik, hogy elnyeri a gyönyörű Audrey szívét. Amikor megtudja, hogy a lány egy igazi fát szeretne látni, felkeresi Oncelert, az öreg remetét, aki bevallja, hogy a profitéhségével ő irtotta ki a fákat és üldözte el az erdő szellemét, Loraxot. Ted azonban hisz még a csodákban, és a remetétől kapott utolsó Truffula magot hazaviszi, hogy elültesse. Csakhogy a város kapzsi polgármestere, O'Hare titkos megfigyelőrendszere kiszúrja és azonnal üldözőbe veszi Tedet, hogy megakadályozza a fák elszaporodását, ami teljesen aláásná a katasztrófára épült befolyását és üzletét. Szereplők: Danny DeVito, Zac Efron, Rob Riggle
8:45
Kutyám, Skip (12+)
Kutyám, Skip Javában dúl a második világháború, és ez Yazoo lakóinak hangulatára is rányomja a bélyegét. A nyolcéves Willie (Frankie Muniz) azonban nem emiatt szomorú. Nehezen illeszkedik be a közösségbe, nem talál barátot magának és a lányokkal sem ért szót. Kilencedik születésnapjára egy kutyát kap: Skipet. Az új jó barát teljesen megváltoztatja az életét. Skipnek köszönhetően a többi fiú is lassan befogadja Willie-t, tagja lehet a focicsapatnak, és az iskola legszebb lánya sem fordít hátat többé neki! Szereplők: Frankie Muniz, Kevin Bacon, Diane Lane
10:40
Dennis, a komisz ismét pimasz (12+)
Dennis, a komisz ismét pimasz Dennis (Justin Cooper) kertvárosi otthonának csendjét ismét váratlan események kavarják fel. A kis bajkeverő egy játékos békával lepi meg legeslegjobb barátját, Wilson bácsit (Don Rickles). Aztán hamarosan megtudja, hogy nagypapája (George Kennedy) hozzájuk költözik, hogy minél több időt tölthessenek együtt. A hír Mr. Wilsont féltékennyé teszi, és versenyre kel Johnson nagypapával. Legyen az táncos rendezvény, helyi jelmezbál vagy fejest ugró bajnokság, a két öreg őrült helyzetekbe keveredik. Dennisnek két szélhámos eszén is túl kell járnia, akik azon mesterkednek, hogy Mr. Wilsonnak mindenféle fiatalító csodaszert adjanak el…Szereplők: Justin Cooper, George Kennedy, Don Rickles
12:15
Spárta a köbön (12+)
Spárta a köbön A (film)történelem ismétli önmagát. Alig egy esztendővel azután, hogy Leonidasz spártai király háromszáz katonájával a Thermopülai-szorosnál megállította Xerxész hadát, a perzsák újra beindulnak. Az új életre kelt spártai király megint bazi nagy dobásra készül a szorosnál. Egy szál bőrgatyában és csuklyával indul a tizenhárom embere élén, hogy megvédje honát. A nagy kaland során számos ismerős ismeretlennel találkoznak, a Szellemlovastól kezdve a Pókemberig, a Transformerektől a púpos Paris Hiltonig. A vígjáték az elmúlt évek szuperfilmjeit parodizálja. Szereplők: Sean Maguire, Carmen Electra, Ken Davitian
13:55
Trója (12+)
Trója Parisz, a trójai herceg (Orlando Bloom) elszereti és megszökteti Helénát (Diane Kruger) férjétől, Menelaosz spártai királytól (Brendan Gleeson). Az eset az ókori Görögországban nem maradhatott megtorlás nélkül. Így hát Menelaosz bátyja, Agamemnón, a nagy hatalmú mükénéi király (Brian Cox) azonnal hadba hívja a görög seregeket, hogy Trója ellen vonuljanak. Trója fellegvárát, amelyet még soha egyetlen sereg sem tudott bevenni, a bölcs Priamosz király (Peter O'Toole) irányítja és fia, a nagyszerű katona, Hektór herceg (Eric Bana) védelmezi. Hogy Trója győz, vagy elbukik, az egyetlen ember döntésén múlik: sikerül-e megnyerni a háborúnak Akhilleuszt (Brad Pitt), az ókor leghatalmasabb és legtekintélyesebb harcosát? Szereplők: Brad Pitt, Eric Bana, Orlando Bloom
17:15
Jumanji (12+)
Jumanji A 12 éves Alan felfedezi a díszes Jumanji-táblát, s amikor Sarah-val leülnek játszani, Alan hirtelen eltűnik és a Jumanji dzsungelbirodalmában találja magát. Nem is tud visszatérni, mert a kislány túlságosan rémült, hogy befejezze a játékot. Csak akkor kerülhet ki a csapdából, ha valaki meghatározott számot dob. Ez azonban 26 évig nem fordul elő, így Alan (Robin Williams) az esőerdő foglya marad mindaddig, míg két másik gyerek, Judy és Peter újra nem kezdi a játékot. Ám kiderül, csak akkor szabadulhat, ha a két gyerek megtalálja a felnőtt Sarah-t (Bonnie Hunt), különben veszélybe kerül a házuk, a környék és egész városuk. Szereplők: Robin Williams, Kirsten Dunst, Bonnie Hunt
19:20
Vasököl (12+)
Vasököl Charlie Kenton (Hugh Jackman), az egykori bokszoló 2,5 méter magas acélrobotok mérkőzéseiből él. Már nem több mint egy piti kis üzletelő, aki épp annyi pénzt keres, hogy eljusson az egyik meccshelyszínről a másikra. Amikor Charlie számára már nincs remény, úszik a tartozásokban, hirtelen a fiát is a nyakába varrják egy nyárra. Így kelletlenül összeáll Maxszel (Dakota Goyo), aki ráveszi, hogy újítsák fel a kikukázott, első generációs Atomot, és képezzék ki. Vasököl ringbe lépésével Charlie és Max kapnak még egy esélyt a visszatérésre és az egymásra találásra. Szereplők: Hugh Jackman, Dakota Goyo, Evangeline Lilly
22:00
Halálos fegyver 2. (18+)
Halálos fegyver 2. Riggs (Mel Gibson) és Murtaugh (Danny Glover) visszatért! Minden idők legőrültebb és legfurcsább párosa ezúttal egy kábítószer-maffiát próbál felszámolni, melynek feje egy kegyetlen dél-afrikai politikus. A diplomáciai mentesség miatt feladatuk lehetetlennek látszik _ ám mint az első részből kiderült: a két zsaru ezt az egy szót nem ismeri. Szereplők: Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci

FilmBox Stars műsor (2024. 05. 05.)

A mai napi aktuális reggeli, délutáni és esti FilmBox Stars műsor a fenti oszlopon látható, de a dátumválasztóval megnézhetjük a holnapi, holnaputáni, vagy akár későbbi műsorokat is.

A FilmBox Stars tv épp most futó műsora a fenti zöld keretben látható, a vízszintes sáv kitöltöttsége pedig azt mutatja mennyi telt el eddig az aktuális programból.

Oldalunkon szinte minden Magyarországon közvetített, ismert és keresett televízióadó programfüzete megtalálható. Az egyes programok keretének jobb alsó sarkán lévő “i” betűre kattintva pedig többet is megtudhatunk az adott FilmBox Stars tv programról.

Az egyes oszlopokra külön-külön beállíthatjuk kedvenc tv csatornáinkat, így csak azoknak az adóknak a műsorait fogjuk látni amik tényleg érdekelnek is minket, a fenti keresővel pedig egyes műsorokra is rákereshetünk.

Jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk!